• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zwembad in duitsland bahia

Gegevens
Gemaakt door: 07.07.2018
Auteur: Marja
Bekeken: 960

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De prepaid cardszijn als contact geld, niet persoonsgebonden en kunnen niet vervallen! Net over de grens bij Aalten ligt in Bocholt dit leuke zwembad.

Of het Vettt team dat wil testen? Nu open Openingstijden vandaag: De persoon met de beperking betaalt de normale toegangsprijs. Zo bestaat er bij verlies van de kaart de mogelijkheid deze hier te blokkeren en misbruik te voorkomen. Ze hebben een paar mooie glijbanen, duikplanken,

Maar is het zwembad echt zo leuk. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Inselbad Bahia. Maar is het zwembad echt zo leuk. Een fijn zwembad voor jonge kinderen. Ik kom hier al van jongs af aan en het is er altijd heerlijk.

Prijzen van Saunawereld

Restaurants in de buurt Bekijk alle 89 restaurants in de buurt. Voor meer informatie zie de website van zwembad Bahia. Je kan er ook bubbelbaden vinden, chillen in een grot en er is zelfs een zwembad met een cabriodak. Wij hadden geen lekker weer om het gras uit te testen, dus we willen zeker een keer terug als het mooi weer is. Spa en wellness , Spa's. Het is gemaakt van plastic in geschenkbonformaat. U kunt de volgende vroege-vogelkaarten kopen:

 • TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.
 • Of het Vettt team dat wil testen? Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Een zone met een stroming, een mooi ingericht peutergedeelte en allerlei gave glijbanen. Die met de zwemband vonden mijn kinderen het allerleukst, want zo loop je niet met je portemonnee te zeulen.

Die met de zwemband vonden mijn kinderen het allerleukst, dan moet je de wrede meubelen joure de glijbaan naar beneden namelijk kiezen of je de langzame of snelle variant kiest aqua choice. Handig, volop relax ruimtes. Die met de zwemband vonden mijn kinderen het allerleukst, zwembad in duitsland bahia, dan moet je halverwege de glijbaan zwembad in duitsland bahia beneden namelijk kiezen of je de langzame of snelle variant kiest aqua choice.

Genieten bij Bahia over de Duitse grens

Een zone met een stroming, een mooi ingericht peutergedeelte en allerlei gave glijbanen. Het is schoon, ruim opgezet en voldoende te doen voor de kinderen. Zou je deze plek of activiteit associëren met wellness?

Je kan bij Bahia echt heerlijk ontspannen en tot rust komen. Je kan bij Bahia echt heerlijk ontspannen en tot rust komen. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Kinderen tot 15 jaar 1, zwembad in duitsland bahia.

Je kan bij Bahia echt heerlijk ontspannen en tot rust komen. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren.

News en events

Zodra u het Bahia vaker bezoekt, is deze "spaarvariant" voordelig voor de entreeprijzen. Bezoekers met een aantekening 'B' of 'H' op hun identiteitsbewijs mogen gratis een begeleider meenemen. Het is alleen jammer dat het bubbelbad tegen over de douche zit. U kunt de volgende vroege-vogelkaarten kopen:

Prijzen van Saunawereld incl. Die heb je nodig voor je kledingkast en als je eten en drinken wilt kopen. Dus op andere dagen is het vast een stuk rustiger en daarmee aangenamer. Met mooi weer schuiven ze dat hele dak weg. Prijzen van Saunawereld incl, zwembad in duitsland bahia. Beoordeeld op 9 december via mobiele applicatie Fijn zwembad en heerlijke wellness. Prijzen zwembad in duitsland bahia Saunawereld incl.

Een fijn zwembad voor jonge kinderen! Een fijn zwembad voor jonge kinderen.

Vrijetijd- en ontspanningsoase

Spa en wellness , Spa's. Je kan er ook bubbelbaden vinden, chillen in een grot en er is zelfs een zwembad met een cabriodak. Is dit een romantische plek of activiteit die je zou aanbevelen voor stellen?

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Bedankt voor je hulp. Bedankt voor je hulp.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.07.2018 04:33 Kishan:
   Voor meer informatie zie de website van zwembad Bahia.

   17.07.2018 16:32 Lorain:
   Beoordeeld op 14 april Lekker genieten. Ik zag steeds allemaal konijntjes voorbij huppelen.

   19.07.2018 02:23 Azra:
   Nou, dat weet ik niet, maar dat dit een superleuk zwembad is, daar ben ik het helemaal mee eens.

  Ten anker

  Vond