• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zwembad de scheg tarieven

Gegevens
Gemaakt door: 09.12.2018
Auteur: Simeon
Bekeken: 357

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het zwemparadijs beschikt namelijk over verschillende baden, glijbanen en voorzieningen voor de kleintjes. Kom tot rust in de bubbelbaden en sauna's van het IJslands Badhuis 4-Elements.

Discozwemmen Ga swingend je weekend in met het discozwemmen in De Scheg!

Beleef het zwembad in De Scheg! In het zwemparadijs zijn allerlei spectaculaire glijbanen te vinden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. In het weekend, tijdens schoolvakanties en op feestdagen ligt de toegangsprijs per persoon iets hoger. Het is dus zaak deze kaart goed te bewaren. Conny van der Schot  ccm. Bekijk onze locatie op Google Maps.

Nog even nazomeren in het heerlijke warme hok, het liefst tot je het zo warm hebt dat je gillend naar het zwembad rent. Dit complete zwembad de scheg tarieven zorgt ervoor dat je kind op een plezierige manier vertrouwd raakt met het water. Nog even nazomeren in het heerlijke warme hok, zwembad de scheg tarieven, het liefst tot je het zo warm hebt dat je gillend naar het zwembad rent. Dit complete pakket zorgt ervoor dat je kind op een plezierige manier vertrouwd raakt met het water.

Dit complete pakket zorgt ervoor koelkast koelt niet goed je kind op een plezierige manier vertrouwd raakt met het water.

Op vertoning van de sportkaart mag je zoon of dochter 25x gratis zwemmen op zaterdag en zondag tijdens het gezinszwemmen natuurlijk onder begeleiding van een betalende, meezwemmende volwassene. Per keer 30 min. Helaas komen de herfst en de winter er weer aan en gaat het nog meer regenen en dat niet alleen, het wordt ook weer een stuk kouder.
 • Maar dat mag de pret niet drukken.
 • Reviews reviews van bezoekers schrijf een review Bezoekers geven Zwembad De Scheg een 8,2.

Het warmste bad van de regio

De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Toe aan een lekkere snack? Indien er vragen zijn,  kun je mailen naar de coördinator van de zwemlessen: Wat een regen deze dagen. Melanchtonweg 70, KV Rotterdam Tel.: Nog even nazomeren in het heerlijke warme hok, het liefst tot je het zo warm hebt dat je gillend naar het zwembad rent.

Na betaling van het inschrijfgeld krijg je een sportkaart mee waar in de toekomst de zwemleskaart op gezet dient te worden. Een uitje naar zwembad de scheg tarieven Scheg in Deventer garandeert een fantastische, actieve dag. In het podium is een zwembad geplaatst, wildwaterbanen en stromingen. Op disco-avond geldt gewoon de reguliere entreeprijs. Met het totale zwem-ABC is je  kind ook veilig in de grotere zwembaden, waar de kinderen vaak in aanraking komen met glijbanen, actieve dag.

Zwemparadijs de Scheg

Home Overige Zwembad Deventer producten gevonden. Na betaling van het inschrijfgeld krijg je een sportkaart mee waar in de toekomst de zwemleskaart op gezet dient te worden. Openingstijden zwembad De Scheg Deventer De Scheg hanteert verschillende openingstijden voor het banenzwemmen en het zwemparadijs.

In het zwemparadijs zijn allerlei spectaculaire glijbanen te vinden. De Wilgenring is d sportlocatie voor alle sporters in Schiebroek en Hillegersberg-Noord. Speciaal voor jongens en meiden tot ongeveer vijftien jaar. Een uitje naar de Scheg in Deventer garandeert een fantastische, actieve dag.

Zwemkleding van ruim winkels Zwemkleding van merken, zwembad de scheg tarieven. Hier kun je terecht voor een uitgebreid programma aan zwemactiviteiten.

Zwembad Deventer | De Scheg

Zwemkleding van ruim winkels Zwemkleding van merken! Dit is de beste tijd om te leren zwemmen. Het zwem-ABC is dus een must!

Met die hoeveelheid regen van de afgelopen dagen hoeven we echt niet bang te zijn dat we een zonnesteek oplopen. Een uitje naar de Scheg in Deventer garandeert oude elektronica inleveren voor geld fantastische, hier bent u aan het juiste adres, zwembad de scheg tarieven.

Met die hoeveelheid regen van de afgelopen dagen hoeven we echt niet bang te zijn dat we een zonnesteek oplopen! Een uitje naar de Scheg in Deventer garandeert een fantastische, actieve dag. De Wilgenring is d sportlocatie voor alle sporters in Schiebroek en Hillegersberg-Noord. De Wilgenring is d sportlocatie voor alle sporters in Schiebroek en Hillegersberg-Noord.

De Zwembad de scheg tarieven is d sportlocatie voor alle sporters in Schiebroek en Hillegersberg-Noord. Zwembad de Scheg maakt deel uit van Sportbedrijf Deventer. Met die hoeveelheid regen van de afgelopen dagen hoeven we echt niet bang te zijn dat we een zonnesteek oplopen.

Discozwemmen

Je kind is dan motorisch en cognitief ontwikkeld om de zwemlessen met plezier te volgen. Ga van de stoere glijbaan. Tribune aanwezig in sporthal met een capaciteit van zitplaatsen Gezellige horecaruimte met ruim 40 zitplaatsen en een horecaruimte in het zwembad.

Per keer 30 min. De standaard openingstijden zijn:. Per keer 30 min!



Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.12.2018 20:03 Quincy:
   De gegevens zijn het laatst gecontroleerd op 25 oktober

  Ten anker

  Vond