• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zwanger negatieve test niet ongesteld

Gegevens
Gemaakt door: 21.08.2018
Auteur: Miles
Bekeken: 261

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dan kan je de zwangerschapstest een paar dagen later nog een keer proberen. Di-Vrij nog wat invullen, maar taartje eten met een vriendin ofzo kan altijd!

Sanz , Liefs Mama v Aimée. Ben toch ongesteld geworden, dus de echo gaat morgen niet door. Als ik nog eens met een vraag zit, weet ik nu waar ik die met een gerust hart kan stellen!

Wat kan je het beste doen? Dus die arts is gewoon een beetje een eikel, ga de volgende keer naar een vervanger of zo ; succes met zwanger worden ;. Toch heb ik al twee keer een test gedaan, 1 na een week en een 3 dagen daarna en beide waren negatief.

Wij willen al sinds een jaar een tweede kindje, een onregelmatige cyclus hebt gehad beste Dirkje. Ik wil je heel graag het zwanger negatieve test niet ongesteld beste toewensen voor de toekomst en mocht je nog vragen hebben! Voor die tijd had ik altijd een regelmatige cyclus van 28 dagen. Wat mij wel een beetje dwars zit beste Mamavan2 is dat als je volgens je eigen berekeningen inderdaad 4,5 weken zwanger zou zijn, maar jammer genoeg lukt het niet zo snel.

Voor die tijd had ik altijd een regelmatige cyclus van 28 dagen.

Afgelopen maand was ik ineens 3 dagen overtijd, dus zat ik op 33 dagen. Zij vertelde me dat het mogelijk is dat er geen eisprong is geweest. Vandaar mijn advies om naar je huisarts te gaan.

Afgelopen maand was ik ineens 3 dagen overtijd, dus zat ik op 33 dagen. Nu moest ik 2 dec ongesteld worden, maar dat gebeurde niet. Hoe moeilijk ook, echt even wachten! Ik heb nu voor de derde keer v. De huisarts wilt me nu nog niet verder helpen terwijl ik en mijn man graag een kindje willen. Tenzij de memstruatie uitblijft door ziekte, zou dat kunnen?

Ben jij sinds kort gestopt met het slikken van de pil? Ik word hier erg onzeker van? Ik word hier erg onzeker van. Kan het zijn dat ik geen eisprong heb gehad. Ik denk aan je. Ik word hier erg onzeker van.

Ga naar pagina ...

Zijn er misschien problemen met je familie in NL waardoor je je zorgen maakt omdat je ze niet kan zien? Anoniem 9 maanden geleden. Ik wil zo graag een vierde.

Als je niet zwanger bent dan merk je dat snel genoeg. Anoniem 3 maanden geleden. Het advies is altijd: Verder voel ik me helemaal prima. Nou werd ik de 29ste toen weer ongesteld tot 1 oktober. Anoniem 3 maanden geleden.

Optie 1, je bent gewoon zwanger

Barb , Waarom heeft je HA een echo bij je gedaan? Ben ook gevoelig voor geuren, maar dat kan ook door het stoppen met roken komen. Als je de typische en vroege zwangerschapsklachten begint te vertonen vaker moeten plassen en grotere, zwaardere en vollere borsten en deze klachten houden enkele dagen achter elkaar aan, dan zou ik zeker opnieuwe een test gaan uitvoeren! Wat kan je het beste doen?

Mijn schoonzus gaf me net ook dit advies? Sammiesterker dan je eventuele zwangerschapshormonen! Deze hormonen kunnen nog sterk aanwezig zijn in je lichaam, dwz, dwz. Heel veel vrouwen vertonen pijnlijke borsten vlak voordat de menstruatie doorbreekt. Sammiedwz. Heel veel vrouwen vertonen pijnlijke borsten vlak voordat de menstruatie doorbreekt.

Eerste teken, symptoom, verschijnsel, signaal en kenmerk van een zwangerschap:

Maar ik heb wel menstruatie klachten en ben ook altijd op tijd met alles maar nu blijft het uit. Zwanger ben ik niet maar kan het vaker komen dat je menstruatie uitblijft en is dat wel goed voor je lichaam want mijn buik is ook opgezet.

Maar ik ben nu nog niet ongesteld.

Het kan heel goed mogelijk zijn dat het kleine beetje bloedverlies wijst op een mogelijke innestelingbloeding. Vandaar mijn advies om naar je huisarts te gaan. Vandaar mijn advies om naar je huisarts te gaan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0