• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zelf doosjes maken van papier

Gegevens
Gemaakt door: 17.09.2018
Auteur: Guinevere
Bekeken: 956

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dit is de volgende wand van het doosje. Open het stuk papier. Erg leuk als kado verpakking.

Niet weggooien die lege WC rollen. Om strakke vouwlijnen te krijgen op de juiste plek, ril ik het papier. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Deze pagina is Regelmatig knutsel ik ook mijn eigen cadeaudoosjes van papier.

Deze pagina is Knutsel ideetjes voor iedereen. Op de site Crea cuties vind je een tutorial voor het maken van cadeau doosjes van WC rolletjes. Wat een leuke doosjes zijn dit allemaal. Deze pagina is Knutsel ideetjes voor iedereen.

Dit is echt schattig en handig voor veel gelegenheden.

Doosjes om zelf te maken

Nieuwsbrief Als eerste op de hoogte als er een nieuwe artikel verschijnt op mijn blog. De mooiste kleurplaten voor volwassenen vind je hier. Open het stuk papier. Leuke kleurtjes en patroontjes heb je gebruikt. Zou je dit zelf ook gaan maken? Je kunt origamipapier gebruiken of een ander stuk papier diagonaal vouwen van de hoek naar de andere kant en de rest afknippen.

Hou de kop met je ene hand vast terwijl je de gevouwen zijde aan de rechterkant opent.

Met twee doosjes kun je de ene als doos gebruiken en de ander als deksel om cadeautjes in te pakken. Knutseltips Art Journaling Knutsel ideetjes voor iedereen Sieraden maken Stempels maken Knutselen met vilt Knutselen met papier Feest knutselen Kado doosjes en labels maken Papieren slingers maken Knutselen voor Pasen Knutselen voor Kerstmis Christmas crafting Easter crafting Knutselen voor kinderen Knutselen voor kinderen Maak iets voor je kinderen Sinterklaas knutsels Kleurplaten Nog meer knutsel tips Kaarten maken Maak iets leuks voor in je huis Sfeerlichtjes maken Mandala kleurplaten Strijkkralen, zelf doosjes maken van papier.

Kado doosjes en labels maken. Cadeau tasje van tijdschriften Van oude tijdschriften en zelfs zelf doosjes maken van papier kranten kun je leuke cadeau tasjes maken!

Vouw de flappen naar binnen.

De meest inspirerende groothandel van Europa!

Diverse knutselpakketten Action, Aldi en SoLow ». Cadeau doosje Op de site Crea cuties vind je een tutorial voor het maken van cadeau doosjes van WC rolletjes. Hou de kop met je ene hand vast terwijl je de gevouwen zijde aan de linkerkant ervan opent.

Regelmatig knutsel ik ook mijn eigen cadeaudoosjes van papier. VanL Little Red Home. Regelmatig knutsel ik ook mijn eigen cadeaudoosjes van papier! Regelmatig knutsel ik ook mijn eigen cadeaudoosjes van papier. Vouw de flappen naar binnen.

Lezen en downloaden e-book

Je hebt me echt geïnspireerd. Sieraden maken Maak je eigen armbanden, oorbellen en kettingen met deze geweldige voorbeelden. Er zijn wel wat templates die ik ken om kartonnen doosjes te maken, maar deze zijn een leuke aanvulling daarop!

Maak iets voor je kinderen. Tips Als je papier aan n kant is gekleurd, vouw het dan zo dat de gekleurde kant in het begin naar beneden is gericht. Met twee doosjes kun je de ene als doos gebruiken en de ander als deksel om cadeautjes in te pakken! Tips Als je papier aan n kant is gekleurd, vouw het dan zo dat de gekleurde kant in het begin naar beneden is gericht. Maak iets voor je kinderen! Cadeau zelf doosjes maken van papier Niet weggooien die lege WC rollen.

Vouw het doormidden langs het verticale midden. Dit wordt ook wel een masu genoemd. Een beterschap cadeautje kan iedere zieke wel gebruiken.

Lees dan gauw verder: Vooral dat huisje vind ik erg mooi geworden. Te bot om door het papier te gaan en sterk genoeg om mooie strakke plooilijnen te geven. Lees dan gauw verder: Vooral dat huisje vind ik erg mooi geworden!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0