• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zelf delfts blauw tegeltje maken

Gegevens
Gemaakt door: 31.07.2018
Auteur: Monique
Bekeken: 571

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het is ook mogelijk om zelf een geboortetegeltje te personaliseren. Iets wat we al jaren doen is het laten maken van geboortetegeltjes in de stijl van Delfts blauw. Maak direct je tegeltje.

Bestel een DIY Do it yourself geboortetegeltje en breng met een porseleinstift de kenmerken van jouw kind toe. Heinen Delfts Blauw beschikt over ruim 40 soorten Delfts blauw tegeltjes.

Begin gelijk met het maken van een  authentiek delfts blauw tegeltje! Dan leveren wij je bestelling de volgende dag. Iets wat we al jaren doen is het laten maken van geboortetegeltjes in de stijl van Delfts blauw.

Dan kan je niet wachten om het in huis te krijgen. Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Dan kan je niet wachten om het in huis te krijgen. Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Alle tegeltjes worden op graden gebrand waardoor jouw opdruk echt in het tegeltje komt, dit zorgt voor een fantastisch luxe effect.

 • Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht! Het is ook mogelijk om zelf een geboortetegeltje te personaliseren.
 • Een tegeltje maken voor elke gelegenheid Is er binnenkort iemand jarig of heb je ergens anders een cadeautje voor nodig? Hoe maak je een tegeltje?

Bekijk het assortiment

Je kunt ook een oud Hollandse tegeltje maken voor iemand anders en deze cadeau geven. Begin gelijk met het maken van een  authentiek delfts blauw tegeltje! Je kunt echt elke vriend of elk familielid of elke kennis, blij maken met leuke wandtegeltjes. Niet alleen tegeltjes bedrukken maar ook prachtige kado's!

Bestel dan doordeweeks voor Je ontvangt je pakketje thuis in de brievenbus of bij een PostNL afhaalpunt Levertijden van een bedrukte tegel Alle tegeltjes worden gewoon in Nederland gedrukt en verstuurd.

Dan kun je kiezen voor de spoedoptie! Veel plezier met het maken van uw eigen tegeltje. Denk bijvoorbeeld aan een geboortetegel, een ander geschenk of een leuke fotomok.

Dan kun je kiezen voor de spoedoptie. Veel plezier met het maken van uw eigen tegeltje. Van alles is mogelijk. Veel plezier met zelf delfts blauw tegeltje maken maken van uw eigen spreukmok, een ander geschenk of een leuke fotomok.

Bekijk de tegeltjes

En voor nog meer leuke tegeltjes kan je ook kijken op www. Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Dan kun je kiezen voor de spoedoptie. Een tegeltje bedrukken is leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te doen!

Het voordeel van Delftsblauwe tegeltjes is dat zij meerdere decoratiefuncties hebben. Veel plezier met het maken van uw leukste tegeltje. Bestel dan doordeweeks voor Deze delfts blauwe tegeltjes zijn ontzettend leuk als wanddecoratie. Bestel dan doordeweeks voor Deze delfts blauwe tegeltjes zijn ontzettend leuk als wanddecoratie.

Voor 15:00 besteld? Morgen geleverd

Ben je klaar met het ontwerpen? Dit kan op zowel een tegeltje als op een bordje. Spreuken of passende teksten bedenken voor op een tegel is niet moeilijk. Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Heinen Delfts Blauw beschikt over ruim 40 soorten Delfts blauw tegeltjes. Heinen Delfts Blauw beschikt over ruim 40 soorten Delfts blauw tegeltjes. Wij bedrukken niet alleen tegeltjes maar nog meer dan andere producten. Heinen Delfts Blauw beschikt over ruim 40 soorten Delfts blauw tegeltjes. Snel naar Home Hoe te bestellen. Delfts blauw tegeltje ter decoratie Het voordeel van Delftsblauwe tegeltjes is dat zij meerdere decoratiefuncties hebben.

Heinen Delfts Blauw beschikt over ruim 40 soorten Delfts blauw tegeltjes, zelf delfts blauw tegeltje maken. Delfts Blauw geboortetegeltje De geboorte van je kind of die van een familielid wil je natuurlijk op unieke wijze vastleggen. Heinen Delfts Blauw beschikt over ruim zelf delfts blauw tegeltje maken soorten Delfts blauw tegeltjes. Snel naar Home Warme woorden marinus van den berg te bestellen.

Populaire Delfts Blauwe producten

Bestel dan doordeweeks voor Online kun je verschillende tegelspreuken of tegeltjeswijsheden opzoeken en gebruiken om op een tegeltje met eigen teksten te laten drukken. Maak direct je tegeltje. Tegeltje maken Full colour bedrukt Met gratis tegelhanger Gemaakt van echt keramiek.

Bij Fotofabriek kun je geheel zelf je eigen tegeltje maken, zelf delfts blauw tegeltje maken. Een tegeltje bedrukken is leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te doen. Een bedrukt tegeltje is ontzettend gaaf voor bijvoorbeeld Vaderdag als origineel Vaderdag cadeau maar ook voor andere thematische gelegenheden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   03.08.2018 19:04 Jurrie:
   Door de volgende stappen te volgen maak je snel eenn uniek tegeltje met leuke teksten en foto's.

   05.08.2018 03:51 Daphny:
   Delfts blauw tegeltje ter decoratie Het voordeel van Delftsblauwe tegeltjes is dat zij meerdere decoratiefuncties hebben.

  Ten anker

  Vond