• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Woezel en pip verstoppertje intertoys

Gegevens
Gemaakt door: 17.03.2018
Auteur: Kaz
Bekeken: 838

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het gebeurt regelmatig dat Nijntje op de grond valt. Onze dochter was meteen al gek op dit stukje speelgoed van Nijntje. Leuk voor het hele gezin.

Hij heeft er al een paar keer tegen de grond gegooid en werkt nog prima. Het kan haar niet vaak genoeg worden gedaan. Jammer ook dat de batterijen niet zijn meegeleverd, het is natuurlijk het leukst als je meteen kunt spelen en niet eerst naar de winkel moet voor batterijen. Erg leuk speelgoed en blijft ook leuk en spannend voor de kleine. Ontzettend leuk spel, mijn zoontje vindt het geweldig. Nu met 15 mnd is het veel leuker om Nijntje te verstoppen! Ze vind het erg leuk om mee te spelen, vind het een leuk ontwerp.

Esra85 Sprundel 29 december Ik raad dit product aan! Zowel voor 1 jarige als 4 jarige, dit omdat je op verschillende niveaus kan spelen.

Onze dreumes vindt het erg leuk Nijntje te zoeken. ChristopheWillems 13 december Ik raad dit product aan, woezel en pip verstoppertje intertoys. Je kunt er veel meer mee dan de spelregels aangeven. Onze dreumes vindt het erg leuk Nijntje te zoeken.

 • Eindeloos speelplezier Grappig Leerzaam.
 • Dit artikel heeft ean

Beschrijving

Voor de rest echt een aanrader! Mijn dochter vind het geweldig. Ook de bijbehorende kaartjes zijn leuk om woordjes te oefenen, ook al zijn ze daar helemaal niet voor bedoeld. Is al vanaf baby tot een jaar of 6 leuk. Superleuk voor kinderen vanaf ongeveer één jaar! Geschreven bij Bumba Verstoppertje Spelen - Kinderspel heel plesant voor kinderen. Het telraam heeft 10 rijen met elk 10 houten kralen waarmee je kunt schuiven.

Speel nu samen met je kind dit leerzame spel verstoppertje spelen. Alleen het geluid is net een tikje te zacht om woezel onder een kussen te verstoppen. Echt een leuk spel om woezel en pip verstoppertje intertoys je dreumes te spelen. Speel nu samen met je kind dit leerzame spel verstoppertje spelen. Echt een leuk spel om met je dreumes te spelen.

Bovendien is het een leerzaam stuk speelgoed omdat het gehoor zo beter ontwikkeld en ze goed kunnen leren waar een bepaald geluid vandaan komt.

Meer weten over?

Nijntje verstoppen gaat ze meteen goed zitten of stil staan om te luisteren. Geschreven bij Nijntje Verstoppertje Spelen - Kinderspel. Goede kwaliteit Leuk ontwerp Spannend. Zodra de puzzel is gemaakt, kan je de puzzelstukken aan elkaar vastlijmen de lijm is bijgevoegd en ophangen aan de muur!

Dit spel is als ik me niet vergis toen het uitkwam van Nijntje spel van het jaar geweest, woezel en pip verstoppertje intertoys.

Als je kindje ermee rammelt komen er leuke geluidjes trein hoek van holland harwich die je kindje interessant zal vinden.

Dit spel is als ik me niet vergis toen het uitkwam van Nijntje spel van het jaar geweest! Dit spel is als ik me niet vergis toen het uitkwam van Nijntje spel van het jaar geweest. Evenals zijn grote broer van 3 jaar!

Gerelateerde producten

Soms werkt het wel en soms ook niet, en vervolgens helemaal niet meer werkend te krijgen. De boxspiraal is eenvoudig om de spijlen van een box of ledikant vast te maken, maar kan ook bevestigd worden aan de voorbeugel van een kinderwagen. Eindeloos speelplezier Grappig Goede kwaliteit Leuk ontwerp.

 • Woezel verstopt zich steeds beter, maar wordt steeds weer gevonden.
 • Zo schattig als ze Nijntje aan het zoeken is!
 • ChristopheWillems 13 december Ik raad dit product aan.
 • Zoontje van 1,5 vind het meuk maar verliest snel interesse.

Hij loopt lachend en zoekend door het huis terwijl wij hem aanmoedigen om Nijntje te vinden. Tel het aantal plaatjes dat op een kaart staan en puzzel het juiste getal erbij. Hij loopt lachend en zoekend door het huis terwijl wij hem woezel en pip verstoppertje intertoys om Nijntje te vinden. Ons zoontje van 15 maanden is echt dol op Nijntje Verstoppertje Spelen en Nijntje kan zeker tegen een stootje - nu al meerdere malen per ongeluk op een tegelvloer terecht gekomen en ze doet het nog steeds.

Tel het aantal plaatjes dat op een kaart staan en puzzel het juiste getal erbij. Ons zoontje van 15 maanden is echt dol op Nijntje Verstoppertje Spelen en Nijntje kan zeker tegen een stootje - nu al meerdere malen per ongeluk op een tegelvloer terecht gekomen en ze doet het nog steeds, woezel en pip verstoppertje intertoys.

Het zorgt ervoor dat je kindje gaat zoeken en dus weet dat wanneer je iets niet ziet het toch vlakbij kan zijn daarbij word het gehoor getraind.

Productbeschrijving

Als kerstcadeau voor mijn nichtje van 1,5 jaar gekocht. Goed duurzaam speelgoed, want is ook al regelmatig gevallen in al zijn enthousiasme. Onze dochter speelde het heel graag en liefst voortdurend. Leuk voor diverse leeftijden.

Mijn bestellingen Mijn gegevens Mijn instellingen. Je kunt heerlijk met Pip spelen in het water. Je kunt heerlijk met Pip spelen in het water.

In een hele grote ruimte is het niet altijd makkelijk om het hondje te vinden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.03.2018 05:06 Emilia:
   Echt een leuk spel om met je dreumes te spelen. Je kunt je vriendje nu altijd bij je hebben.

  Ten anker

  Vond