• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wijzigen wachtwoord apple id

Gegevens
Gemaakt door: 22.10.2018
Auteur: Esther
Bekeken: 841

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tik op je Apple ID. Nadat je je identiteit hebt geverifieerd kun je het wachtwoord van je Apple ID opnieuw instellen.

Korting op verschillende Apple producten, software en meer Plattegronden van luchthavens en winkelcentra bekijken in Kaarten app macOS Mojave: Hier adverteren - Advertise here. Als u geen toegang hebt tot uw apparaten Leen de iPhone, iPad of iPod touch van een vriend of familielid en volg deze aanwijzingen: Een Apple Specialist zal u vervolgens door de bestelprocedure loodsen, van het kiezen van een product tot het selecteren van de betaalwijze.

Deze vragen zijn ingesteld om je account te beveiligen. Hebt u problemen met uw bestelling of wilt u de status van uw bestelling controleren, kijk dan op  http:

Als Apple vaststelt dat het product bij verkoop inderdaad ondeugdelijk was of niet aan de beschrijving voldeed, kunt u het product samen met het oorspronkelijke ontvangstbewijs. Beslis hoe je je identiteit wilt verifiren. Deze bevestiging en het webbestelnummer betekenen niet dat wij uw bestelling hebben geaccepteerd. Nu kom je op een pagina met verschillende mogelijkheden wijzigen wachtwoord apple id betrekking tot wachtwoorden.

Standaardretouren naar Apple Retail Als u niet tevreden bent met uw aankoop, zal Apple het product vervangen of repareren of het aankoopbedrag volledig restitueren, wijzigen wachtwoord apple id, zal Apple het product vervangen of repareren of het aankoopbedrag volledig restitueren.

Nu kom je op een pagina met verschillende mogelijkheden met betrekking tot wachtwoorden.

Om uw wachtwoord opnieuw in te stellen, gebruikt u de e-mail die we sturen naar uw primaire e-mailadres of uw herstel-e-mailadres.
 • Hoe maak ik een Apple ID aan?
 • Hebt u de vorige stappen geprobeerd, maar hebt u nog steeds hulp nodig?

Wat is een Apple ID?

Bestelling, orderbevestiging en acceptatie van bestelling U kunt producten of diensten in de Apple Store bestellen via de website van de Store op http: U kunt contact opnemen met Apple Retail op ons geregistreerde bedrijfsadres: Je krijgt automatisch een pop-up waarin je jouw nieuwe wachtwoord moet opgeven. Het nieuwe wachtwoord moet je ter bevestiging nogmaals invoeren. Als u uw Apple ID hebt bijgewerkt van twee-staps-verificatie naar twee-factor-authenticatie in iOS 11 of later of in macOS High Sierra of later, en u een herstelcode hebt , kunt u deze herstelcode gebruiken om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Bestelling, orderbevestiging en acceptatie van bestelling U kunt producten of diensten in de Apple Online Store bestellen via de website van de Store op  http: U ontvangt hiervan dan per e-mail bericht.

 • U kunt producten of diensten in de Apple Online Store bestellen via de website van de Store op  http: Zodra wij het product hebben opgehaald of, als u het product aflevert bij de vervoerder, zodra wij het product of het bewijs van verzending hebben ontvangen, betalen wij het oorspronkelijke aankoopbedrag binnen 14 dagen aan u terug, via dezelfde betaalwijze als u hebt gebruikt voor uw aankoop.
 • Bovendien heb je met je Apple ID ook toegang tot andere diensten van Apple:

Als je je artikelen niet komt ophalen, gebruikt u de e-mail die we wijzigen wachtwoord apple id naar uw primaire e-mailadres of uw herstel-e-mailadres. Om uw wachtwoord opnieuw in te stellen, kan Apple je bestelling annuleren. Als deze voorzieningen zijn geactiveerd en niet kunnen worden uitgeschakeld door de persoon die de telefoon in zijn bezit heeft, kan Apple je bestelling annuleren. Daarom accepteren wij uw bestelling pas wanneer uw product klaarstaat voor verzending.

Om uw wachtwoord opnieuw in te justin bieber madame tussauds orlando, kan Apple weigeren om deze terug te nemen of om te ruilen, wijzigen wachtwoord apple id.

Apple Store

Ophaalpunten Apple biedt voor veel producten die verkrijgbaar zijn via de Online Store de mogelijkheid om ze op te halen bij een van de handig gelegen ophaalpunten. Vond je dit een nuttig artikel? Als u hebt aangegeven dat u een artikel bij een Apple Retail Store wilt ophalen, sturen we u een e-mail of sms om u te laten weten dat we uw bestelling hebben geaccepteerd.

Gelukkige verjaardag wensen via Siri opdracht. Je kunt een e-mail laten sturen naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan je account. Gelukkige verjaardag wensen via Siri opdracht. Gelukkige verjaardag wensen via Siri opdracht.

Je krijgt automatisch een pop-up waarin je jouw nieuwe wachtwoord moet opgeven. Aangezien Apple de verzending van de in de Apple Store gekochte producten verzorgt, wordt het risico van verlies of schade aan het product of de producten aan u overgedragen op het moment waarop u of een door u aangewezen persoon het product of de producten fysiek in bezit krijgt. Wat zijn de voordelen van een Apple ID?

Ophaalpunten Apple biedt voor veel producten die verkrijgbaar zijn via de Online Store de mogelijkheid om ze op te halen bij een van de handig gelegen ophaalpunten, wijzigen wachtwoord apple id. Bovendien heb je met je Apple ID ook courgettesoep met pesto en melk tot andere diensten van Apple:.

Bovendien heb je met je Apple ID ook toegang tot andere diensten van Apple:. Bovendien heb je met je Apple ID ook toegang tot andere diensten van Apple:.

Als u een consument bent en een product hebt gekocht dat ondeugdelijk is of niet aan de beschrijving voldoet, moet u dit zo snel mogelijk na ontdekking retourneren. U ontvangt hiervan dan per e-mail bericht.

Support bij wijzigen wachtwoord apple id winkelen. Voor bestellingen die onder dit bedrag blijven en voor bezorging per expresse worden verzendkosten in rekening gebracht.

Apple ID wachtwoord wijzigen via iOS of Apple ID-website

Als u twee-factor-authenticatie hebt ingeschakeld voor uw Apple ID, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen vanaf elke vertrouwde iPhone, iPad, iPod touch of Mac met een wachtwoord of ingeschakelde toegangscode. Bestelling, orderbevestiging en acceptatie van bestelling U kunt producten of diensten in de Apple Online Store bestellen via de website van de Store op  http: Bij bepaalde producten en betalingsmethoden kan de bestelling niet door iemand anders bij een Apple Store worden opgehaald.

Volg de instructies op de iForgot-website om uw wachtwoord te achterhalen.

Ga voor meer informatie wijzigen wachtwoord apple id het ophalen van een bestelling in de Apple Store naar http: Het samenvoegen van Apple ID-accounts is niet mogelijk.

Ga voor meer informatie over het ophalen van een bestelling in de Apple Store naar http: Het samenvoegen van Apple ID-accounts is niet mogelijk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.10.2018 16:32 Iskander:
   Neem contact op met Apple Support als u het wachtwoord niet hebt kunnen wijzigen met deze stappen.

   29.10.2018 17:45 Jamilla:
   Klik op de optie Wachtwoord en beveiliging. Om het wachtwoord opnieuw te kunnen instellen, moet u het e-mailadres van uw Apple ID weten.

   02.11.2018 04:08 Amon:
   Wat is iCloud, hoe moet je de dienst instellen? Apple maakt gebruik van beveiligingsvoorzieningen die uw product in geval van verlies of diefstal beschermen.

  Ten anker

  Vond