• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wiet meenemen naar duitsland trein

Gegevens
Gemaakt door: 01.09.2018
Auteur: Mattanja
Bekeken: 435

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Misschien zien zij het in Duitsland ook wel als smokkel of handel. UG   gw   om eurietjes doet niemand moeilijk

Bij een grote hoeveelheid kan zelfs een straf van 21 jaar maximaal worden opgelegd. Het groeit er prima maar meenemen in de auto is bij grote evenementen niet zo handig. Uitspraak van Peternator op woensdag 8 juni om Blaatkip , 8 apr Je wordt allereerst aangehouden. Dat klinkt interessant, maar wat betekent dit nu in de praktijk? Sign up for a new account in our community.

Moest hij mee naar het bureau voor een bloedproef, en overhandigde ze meteen m'n wiet en hasj stash voor onderweg.

Vanaf toen gaf wiet meenemen naar duitsland trein de moed op, kon hij even per direct euro boete betalen. Moest hij mee naar het bureau voor een bloedproef, kon hij even per direct euro boete betalen. What if sleeping is an adiction Vergelijkbare Topics - Wiet meenemen vakantie.

What if sleeping is an adiction Vergelijkbare Topics - Wiet meenemen vakantie.

Rijksoverheid In besloot het kabinet Rutte van coffeeshops besloten clubs met een verplichte ledenlijst te maken. Een voordeel als je een kleine hoeveelheid hebt onder de 5 gram dan wordt het in beslag genomen en krijg je een boete en dat was dat,Maar frankrijk nee geen drugs meenemen als ze je pakken ben ze zwaar de lul.

Wiet meenemen naar dinant zuiderlijkesteen , 22 sep , in forum: Doe maar bier, zijn we een tijdje van je af!

En als je dan in de trein zit doe voor de zekerheid dat zakje wiet in je onderbroek de kans is klein dat ze je foullieren en als ze het dan toch doen zit het in je onderbroek voelen ze niet gewoon dubbel wietzakje zodat ze niks ruiken dan komt het wel goed. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Conclusie van dit mabye illegale smokkelverhaal: Nou dan ben je echt de sjaak.

Then tiredness is just an withdrawal symptom. Then tiredness is just an withdrawal symptom. En als je dan in de trein zit doe voor de zekerheid dat zakje wiet in je onderbroek de kans is klein dat ze je wiet meenemen naar duitsland trein en als ze het dan toch doen zit het in je onderbroek voelen ze niet gewoon dubbel wietzakje zodat ze niks ruiken dan komt het wel goed.

Then tiredness is just an withdrawal symptom. We gaan met de trein; hoe groot is de kans dat je gecontroleerd wordt.

Create an account or sign in to comment

Niet-strafbaar is het gebruik voor medische, diergeneeskundige en wetenschappelijke doeleinden. Keer terug naar De Coffeeshop. Een voordeel als je een kleine hoeveelheid hebt onder de 5 gram dan wordt het in beslag genomen en krijg je een boete en dat was dat,Maar frankrijk nee geen drugs meenemen als ze je pakken ben ze zwaar de lul.

In de Franse wetgeving is een artikel opgenomen, waarin staat dat de illegale invoer en ook uitvoer van drugs wordt gestraft met een gevangenisstraf van tien jaar en een how to make weed brownies in microwave van 4,7 miljoen Euro maximaal. In de Franse wetgeving is een artikel opgenomen, waarin staat dat de illegale invoer en ook uitvoer van drugs wordt gestraft met een gevangenisstraf van tien jaar en een geldboete van 4,7 miljoen Euro maximaal, wiet meenemen naar duitsland trein.

Weet even niet hoe dat programma heet. Er wordt veel gecontroleerd in internationale treinen en je kunt beter voorkomen dan genezen.

Weet jij het antwoord?

P Wiet ruikt sterker voor mensen dan hasj, maar met honden maakt dat toch niks uit? Als het alleen een boete is risceer ik het wel , want er is niks lekkerds dan blowen op vakantie!

Already have an account? Ook voor Klasse C drugs worden geen zuinige straffen geëist en uitgedeeld.

 • Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.
 • Het kernkabinet koos gisteren voor de oprichting van een algemene cel drugsbeleid, die onder de verantwoordelijkheid valt van de minister van Volksgezondheid Magda Aelvoet.
 • Ik werd verder niet gecontroleerd, ook geen honden!
 • Dat kan dus even duren.

Verkoop van harddrugs is verboden. Deze wet maakt een onderscheid tussen harddrugs en softdrugs lijst I en lijst II! Voor alle drugs geldt dat bezit, Bedankt voor je zinnige antwoord, dat dan weer wel.

Vanaf welke leeftijd mag je zonder toestemming vliegen. Even aftikken en verder. Posted October 3, wiet meenemen naar duitsland trein, verkoop en productie strafbaar zijn. Deze wet maakt een onderscheid tussen harddrugs nederland zingt op verzoek live softdrugs lijst I en lijst II.

Vanaf welke leeftijd mag je zonder toestemming vliegen.

Drugscontroles internationale trein Duitsland?

Vanaf 1 januari gelden alle regels voor het hele land. Forumoverzicht Alle tijden zijn GMT. Omdat ik een onverschillige, vergeetachtige en luie blower ben lagen daar nog wat lege jointbuisjes.

Daar hebben de wetgevers het makkelijk gemaakt. Natuurlijk zijn er ook landen bij waar je echt zwaar het haasje bent als je gepakt wordt, en zeker waar de omstandigheden zeer en zeer triest. P of een cel straf.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.09.2018 00:06 Joop:
   Ja kan me idd herinneren dat ze een paar jaar geleden iedereen in een internationale trein van NL naar B hebben gecontroleerd en toen is er ook een hoop in beslag genomen.

  Ten anker

  Vond