• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Weekend weg naar de sneeuw

Gegevens
Gemaakt door: 18.10.2018
Auteur: Fredrika
Bekeken: 74

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ontdek de Veluwe op de lange Latten Begint de Wintersport bij u ook te kriebelen zodra de eerste sneeuwvlokken vallen? Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek.

De komende dagen verandert het stromingspatroon in Europa. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Veelgestelde vragen Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord? Faciliteiten - Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair - Verrassende locaties restaurants en hotels van 10 tot De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie.

Weekend weg naar de sneeuw gaan we in groepsverband slen. De prijs van dit wintersportweekend op de Veluwe is geldig tot 31 december met uitzondering van de feestdagen.

Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Maatwerk en incentives Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. De prijs van dit wintersportweekend op de Veluwe is geldig tot 31 december met uitzondering van de feestdagen.

Ontdek de Veluwe op de lange Latten Begint de Wintersport bij u ook te kriebelen zodra de eerste sneeuwvlokken vallen? Maatwerk en incentives Graag nemen wij uw wensen in ontvangst.

Rutschen mit Anton - Vriendinnenweekend in de sneeuw

Door de koude lucht op hoogte daalt de vorstgrens naar meter, waardoor zeker boven de meter veel sneeuw mogelijk is. In de ochtend kunt u gebruik maken van een goed v erzorgd ontbijtbuffet en aansuitend uitchecken.

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland. Faciliteiten - Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair - Verrassende locaties restaurants en hotels van 10 tot Alleen te reserveren op dagen dat er sneeuw ligt.

U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Uitstekende ondersteuning Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag, weekend weg naar de sneeuw. Uitstekende ondersteuning Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.

U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten.

Wintersport weekend op de Veluwe - genieten in de Nederlandse Sneeuw

Bij Weekendje weg met het bedrijf krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Kan ik mijn reservering ook wijzigen? Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant. Rutschen mit Anton - Vriendinnenweekend in de sneeuw.

Deskundige reisbegeleiding Programmaboekje voor alle deelnemers 1 overnachting in een 3-sterren hotel op basis van 2-persoonskamers 1x ontbijtbuffet 1x een lunch 1x diner Huur ski of snowboardmateriaal dag 1 Skipas dag 1 Ski of snowboardlessen voor beginners Prijs: Hoe weet ik dat ik een definitieve reservering heb gemaakt.

Inhoud Arrangement 1 review Na een goed verzorgde lunch is er de mogelijkheid om zelfstandig te skin of te snowboarden. Deskundige reisbegeleiding Programmaboekje voor alle deelnemers 1 overnachting in een 3-sterren hotel op basis van 2-persoonskamers 1x ontbijtbuffet 1x een lunch 1x diner Huur ski of snowboardmateriaal dag 1 Skipas dag 1 Ski of snowboardlessen voor beginners Prijs: Hoe weet ik dat ik een definitieve reservering heb gemaakt, weekend weg naar de sneeuw.

Deskundige reisbegeleiding Programmaboekje voor alle deelnemers 1 overnachting in een 3-sterren hotel op basis van 2-persoonskamers 1x annejet van der zijl sonny boy interview 1x een lunch 1x diner Huur ski of snowboardmateriaal dag 1 Skipas dag 1 Weekend weg naar de sneeuw of snowboardlessen voor beginners Prijs: Hoe weet ik dat ik een definitieve reservering heb gemaakt.

Bij dit wintersportweekend op de Veluwe is inbegrepen:

Hoogtepunten Echt Wintergevoel Om nooit te vergeten Lekker dichtbij. Het koufront zelf levert ook al enkele centimeters sneeuw op, veelal boven tot meter. Programma Na aankomst op locatie ontvangt u de materialen en kunt u ervoor kiezen tussen ski of snowboard les of zelfstandig de piste verkennen.

Weekendje weg met het bedrijf informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Deskundige reisbegeleiding Programmaboekje voor alle deelnemers 1 overnachting weekend weg naar de sneeuw een 3-sterren hotel op basis van 2-persoonskamers 1x ontbijtbuffet 1x een lunch 1x diner Huur ski of snowboardmateriaal dag 1 Skipas dag 1 Ski of snowboardlessen voor beginners Prijs: Maatwerk en incentives Graag nemen wij uw wensen in ontvangst.

Hoogtepunten Echt Wintergevoel Om nooit te vergeten Lekker dichtbij. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant. Krijg ik nog een cadeautje van zussenweekend. Maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een overnachtingsaccommodatie op maat verzorgen! Maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een overnachtingsaccommodatie op maat verzorgen, weekend weg naar de sneeuw.

Overnachten Sauerland heeft de beschikking over prachtige overnachtingsaccommodaties met voor elk wat wils.

Wind of sneeuw

Waarom bij ons boeken? Hoogtepunten Echt Wintergevoel Om nooit te vergeten Lekker dichtbij. Uitstekende ondersteuning Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.

Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op.

Echt een paar topdagen gehad. Dit vriendinnenweekend in de sneeuw arrangement is inclusief Kleiner aantal personen op aanvraag? Dit vriendinnenweekend in de sneeuw arrangement is inclusief Kleiner aantal personen op aanvraag!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.10.2018 19:27 Romy:
   Altijd één die voldoet aan uw wensen. Neem dan gerust contact met ons op.

   22.10.2018 09:06 Wiecher:
   Hoe weet ik dat ik een definitieve reservering heb gemaakt? Weekendje weg met het bedrijf maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging.

  Ten anker

  Vond