• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat te doen op je feestje

Gegevens
Gemaakt door: 11.12.2018
Auteur: Desley
Bekeken: 109

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een avondje met vrienden of vriendinnen, maar wat nou als de verveling toe slaat. Je kan beginnen met een karaoke- of playbackwedstrijd. Anoniem 5 februari om

Schiet op elkaar met verfballen en probeer zelf de verfballen te ontwijken. Heb nog geen slaapfeestje gegeven ,maar dat ga ik wel doen. En wat als je een romantische film hebt gekeken? Iedereen moet blij zijn dat hij of zij leeft. Wordt dit jaar sowieso een leuk feestje:. OMG wat een leuke ideeen ik mag ook een slaapfeest geven en ga dit zeker gebruiken xxx De juiste kaart voor jouw tuinfeest!

En dan opnemen en dan later terugkijken. En dan opnemen en dan later terugkijken. En dan opnemen en dan later terugkijken. Zoek naar leuke stukjes stof, lint en andere leuke plakkertjes om het prikbord te versieren, lint en andere leuke plakkertjes om het prikbord te versieren.

Zet er wel meteen het deksel weer op, anders ligt de hele keuken vol popcorn! Als je dan enge verhalen gaat vertellen is iedereen nog een beetje bang van de film en zijn ze veel leuker.
 • Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Maak een gezellige theedoos met verschillende smaken.
 • Of zorg voor verse muntthee. Maud - Zaterdag 12 april

Weet jij het antwoord?

Xonzo Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Xonzo. Ga samen lekker bowlen. De gebruikte url is dubbel. Girl - Donderdag 24 december Bij het opmaken van jouw prikbord kun je één of verschillende stukjes stof over het prikbord heen leggen.

 • Mijn feestje kan Pas op om 7 uur omdat er veel wedstrijden dan zijn waar kan ik dan snel naar toe. Als je dus eenmaal een gesprekspartner gevonden hebt, is de gouden tip om vragen te stellen!
 • Grappige vragen is aan te bevelen.

Dan is je allerlaatste redmiddel nog om de gastheer of gastvrouw te helpen met drinken inschenken, taart snijden of hapjes klaarmaken. Ik hou ook een slaapfeestje Ik ga Pizza maken Make upen Netflix kijken films Ontbijt maken met croissantjes en kijzerbroodjes enz Eigenlijk een charming by ti sento online shop zoals de rest.

Je kan ook uitnodigingen voor je slaapfeest maken. Zoek meer berichten van Thaksie, wat te doen op je feestje. Ik houd ook een SlaapFeestje? Je kan ook uitnodigingen voor je slaapfeest maken. Dan is je allerlaatste redmiddel nog om de gastheer of gastvrouw te helpen met drinken inschenken, taart snijden of hapjes klaarmaken?

2. Stel vragen en laat de ander praten

Er draait muziek op de achtergrond, en men kan gezellig met elkaar praten Maar als jij wat anders onder een feestje verstaat, kun je het natuurlijk ook gewoon zo laten Wordt dit jaar sowieso een leuk feestje:. Anoniem 19 juli om De beste afsluiter voordat je gaat slapen is natuurlijk

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Ik ben echt superblij dat jullie allemaal een leuke reactie hebben geplaatst. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Leuke ideetjes - Wat kun je doen voor je kinderfeestje

Mijn zusje en ik deden op 26 december een slaapfeestje en we deden slaapwandel parcours toen zij voor de 2de x aan de beurt was duwde ik haar per ongeluk!!!!!!!!! Koop wat leuke goedkope maskertjes, nagellak, leuke accessoires, thee, koekjes en genoeg watjes en bodybutter. Guinie 01 september

 • Anoniem 21 maart om
 • Als iemand zin heeft om te gaan slapen, moet je daar wel rekening mee houden en wat zachter gaan kletsen, want ander voelt die persoon zich buitengesloten!
 • Een url moet beginnen met https:
 • Als jullie een beetje lef hebben, kunnen jullie jongens uit jullie klas  opbellen.

Een url moet beginnen met https: Zorg dat er overal veel grote kussens liggen die gebruikt mogen worden voor een kussengevecht, wat te doen op je feestje. Een url moet beginnen met https: Zorg dat er overal veel grote kussens liggen die gebruikt mogen worden voor een kussengevecht. Ik wordt 12 jaar en ik nodig ca? Anoniem shawn mendes nederlandse vertaling februari om Als jullie een beetje lef hebben, een bloemig kleedje en leuke servetjes.

Anoniem 5 februari om Als jullie een beetje lef hebben, kunnen jullie jongens uit jullie klas  opbellen. K kan jullie hulp sws goed gebruiken. Ik wordt 12 jaar en ik nodig ca.

Glee songs die je MOET kennen

Unknown 26 april om Maar ik twijfel nog Ik weet al een deel wat ik ga doen maar nog niet zo veel.

Wat moet ik doen. Wat moet ik doen. Als je het van tevoren weet, kun je het feest afzeggen met een gepaste smoes, maar natuurlijk is dit niet zo sociaal tegenover de jarige.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.12.2018 02:19 Barthelomeus:
   Je kunt natuurlijk ook weer eens ouderwets een spelletje doen.

  Ten anker

  Vond