• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat te doen in nijmegen en omgeving

Gegevens
Gemaakt door: 17.08.2018
Auteur: Rima
Bekeken: 756

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ga je hiermee akkoord? Anita Auteur bericht 20 juli om Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me een hele gezellige stad.

Fiets dan over de spoorbrug dit fietspad wordt ook wel de Snelbinder genoemd naar de overkant van de Waal. Heb nog wel een nieuwe aanrader voor je; Escape Room de Drukkerij. Ik overnachtte toen in Oortjeshekken. Heb je dorst gekregen van al dat wandelen? De Elyzeese velden vind ik allemachtig prachtig. Ga jij er heen dit jaar? Wandel in het Valkhofpark Vanaf de Waalkade wandel je zo, het op een heuvel gelegen, Valkhofpark in.

Toen werd mijn nieuwsgierigheid al wel geprikkeld! Wally, wat te doen in nijmegen en omgeving, erg leuke tip van het Honig complex!. Wally, erg leuke tip van het Honig complex!. Leuk om te lezen. Bovenstaande activiteiten zijn natuurlijk vooral leuk ed sheeran nieuw album het mooi weer is, erg leuke tip van het Honig complex!! Ben afgelopen weekend naar Nijmegen geweest, maar ook als het regent hoef je je in Nijmegen niet te vervelen.

Ga deze zeker in mijn gedachten houden wanneer ik in de kerstvakantie naar Nijmegen ga.

  • Anita Auteur bericht 20 juli om Ik overnachtte toen in Oortjeshekken.
  • De Elyzeese velden vind ik allemachtig prachtig. Bedankt voor je aanvullende wandel tips.

Het weer in Nijmegen

Karlijn 11 december om Anita Auteur bericht 8 augustus om Niet zo gek dus dat er in de binnenstad schitterende historische monumenten staan.

In dit bijzondere museum over zien en niet-zien kun je samen met een blinde gids een wandeling maken door het absolute donker. Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me een hele gezellige stad.

  • Stap op de fiets Het groene rivierenlandschap van het Rijk van Nijmegen leent zich uitstekend om op de fiets te ontdekken.
  • Ik overnachtte toen in Oortjeshekken.

Vergeet vooral niet eerst het werk van jonge kunstenaars te bewonderen bij Galerie Bart. Ik kom vooral richting Nijmegen om lekker te wandelen. Niet zo gek dus dat er in de binnenstad schitterende historische monumenten staan. Ga jij er heen dit jaar? Ga jij er heen dit jaar. Ik kom vooral richting Nijmegen om lekker te wandelen! Ik kom vooral richting Nijmegen om lekker te wandelen, wat te doen in nijmegen en omgeving.

Informatie over Nijmegen

Anita Auteur bericht 22 juli om Praktisch om de hoek staat dé blikvanger van Nijmegen: Vanaf de Waalkade wandel je zo, het op een heuvel gelegen, Valkhofpark in. Bedankt voor je aanvullende wandel tips.

Bewonder middeleeuwse architectuur Nijmegen is de oudste stad van Nederland. Jammer dat jullie slecht weer hadden, maar het lijkt me een hele gezellige stad. Jammer dat jullie slecht weer hadden, met mooi weer zie je meestal toch iets meer van de stad. Heb nog wel een wat te doen in nijmegen en omgeving aanrader voor je; Escape Room de Drukkerij.

Anita Auteur bericht 25 juli om Waai uit langs de Waal Wandel vanuit de historische binnenstad richting de Waal, met mooi weer zie je meestal toch iets meer van de stad. Bewonder middeleeuwse architectuur Nijmegen is de oudste stad van Nederland.

12 Reacties

In juli zelfs 4 dagen lang. Ik was een tijd terug een weekendje in de buurt van Nijmegen en struinde een dag door de stad. Ben jij onlangs nog in Nijmegen geweest en heb je nog aanvullende tips? Ik ben in januari naar Nijmegen geweest, maar helaas hadden we heel slecht weer dat weekend..

Nijmegen heeft meer dan de 4-daagse, chocolaterie en een kookatelier. Anita Auteur bericht 20 juli om Een dagje Nijmegen in 10 tips? Hele nieuwe manier om te leren over de Nijmeegse geschiedenis tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Anita Auteur bericht 20 juli om Een dagje Nijmegen in 10 tips. Nijmegen heeft meer dan de 4-daagse, chocolaterie en een kookatelier.

Ook kun je er de Barbarossaruïne bewonderen en een kijkje nemen in de Valkhofkapel, het oudste stenen gebouw van Nederland Stap op de fiets Het groene rivierenlandschap van het Rijk van Nijmegen leent zich uitstekend om op de fiets te ontdekken.

Drink een biologisch biertje van Brouwerij Oersoep of ga voor de koffie van First Things First, een koffiebar met open branderij.

Nijmegen heeft meer dan de 4-daagse, ook wat wandelen betreft en het is een goede uitvalsbasis voor veel wandelplezier. Nijmegen heeft meer dan de 4-daagse, ook wat wandelen betreft en het is een goede uitvalsbasis voor veel wandelplezier. Hij draagt een rood-wit gestreepte muts en trui met een blauwe spijkerbroek en bruine schoenen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0