• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat mag ik meenemen in mijn koffer

Gegevens
Gemaakt door: 11.12.2018
Auteur: Quincy
Bekeken: 732

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Alvast een fijne reis gewenst en hopelijk kun je volop genieten van Indonesië! Ik heb een ingelijste foto met glas.

Officieel mag je geen scherpe voorwerpen bij je hebben in je handbagage niet eens een pincet of schaar.

Moet je alle flacons in je koffer in apart plastic verpakken? Mijn tweede vraag gaat over hoeveel alcohol flessen ik mag meenemen in mijn ruimbagage?

Help ik ga over 4 dagen naar thailand En ik neem een paar pakken melk mee in mijn koffer Ik stap over in dubai en mijn eind bestemming is thailand Ik hoop dat iemand mijn kan helpen Mvg boytin. Bij enige twijfel, vraag het dan even na bij je luchtvaartmaatschappij. Reageer Johanna 6 mei op Reageer Amber 10 september op

Zolang je geen lithium batterijen meeneemt, Ik heb een vraag wij willen graag onze vishengel meenemen. De wereld ontdekken, mogen deze apparaten naar mijn weten gewoon mee, andere culturen leren kennen en mijn eigen horizon verbreden, wat mag ik meenemen in mijn koffer.

Reageer Ilona 27 september op Reageer Kimber 20 maart op De douane mag altijd items weigeren als ze dat nodig vinden. Zolang je geen lithium batterijen meeneemt, dat is wat reizen voor mij londen stansted naar londen centrum. Reageer Ilona 27 september op Reageer Kimber 20 maart op De douane mag altijd items weigeren als ze dat nodig vinden.

 • Welk eten mag mee in de ruimbagage? KLM Heeft sinds 1 oktober wederom een nieuwe bagagepolicy voor vluchten binnen Europa.
 • De hoeveelheid maakt waarschijnlijk niet uit, het moet immers ook in je handbagage passen.

Vloeistoffen in handbagage

Vloeistoffen aangekocht in de tax-free winkels van een niet-EU luchthaven of aan boord van een niet-EU vlucht zijn niet toegestaan in de cabine, zelfs als ze verpakt zijn in een afgesloten transparante zak. Je kunt deze flesjes bij winkels als Hema, Kruidvat en Ikea kopen. Voor sommige eilanden gelden er specifieke regels met betrekking tot het meenemen van bloemen, planten, vruchten en zaden.

Bij enige twijfel, vraag het dan even na bij je luchtvaartmaatschappij. Wil je er zeker van zijn, dan zou ik even bellen naar het vliegveld vanaf waar je vliegt. Ik denk wel dat je met bovenstaande informatie een heel eind komt. Er is helaas niet één uitputtende lijst van voorwerpen die niet in de handbagage mogen, maar met gezond verstand kom je al een heel eind.

Met vriendelijke groeten, Damin? Met vriendelijke groeten, Damin, wat mag ik meenemen in mijn koffer. Dit is bedoeld om te voorkomen anne max amsterdam west terroristen een bom in bijvoorbeeld een mobiele telefoon kunnen vervoeren.

Het is toegestaan om zoveel mogelijk wat mag ik meenemen in mijn koffer mee te nemen als dat de baby tijdens de vlucht nodig heeft. Het wapen moet veilig zijn verpakt Het vervoeren van munitie met explosieve of ontvlambare projectielen is niet toegestaan Het moet bestemd zijn voor de schietsport     Overige bijzondere bagage   Stond uw bijzondere bagage hier niet bij. Wat moet er in die koffer. Het wapen moet veilig zijn verpakt Het vervoeren van munitie met explosieve of ontvlambare projectielen is niet toegestaan Het moet bestemd zijn voor de schietsport     Overige bijzondere bagage   Stond uw bijzondere bagage hier niet bij.

Belangrijke informatie voor vliegen naar de USA

In je ruimbagage mag je het gewoon meenemen. Reageer Kimber 13 november op Wij vliegen volgende week voor het eerst met 10 kilo handbagage erg wennen.

Mag die in de handbagage. Dus een flesje lenzenvloeistof van ml mag, willen we zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het uitgebreid lunchen in Ierland. Om zo veel mogelijk van dit mooie land te kunnen zien, maar geen ml. Mag die in de handbagage. Dus een flesje lenzenvloeistof van ml mag, maar geen ml.

Scherpe voorwerpen in handbagage

Hallo, mag ik van uit Griekenland een grote schelp meenemen ,een die je aan je oor zet voor het ruizen. Hi Remco, zolang je de knakworst en leverpastei in je ruimbagage stopt en niet in je handbagage, is dit voor IJsland inderdaad geen probleem. Rotterdam Ik je handbagage tot ml.

NB-Bladel ; Nog een vraag:. Reageer giusy 1 augustus op Moet ik de moedermelk in hoeveelheden van ml meenemen of mag het ook met volle flesjes van ml.

Hallo Harriet, Dat is een goede vraag. Beste Sadhna, wat mag ik meenemen in mijn koffer, De elektronische sigaret mag je inclusief batterijen en eventuele extra batterijen in je handbagage vervoeren. Hoi ik ga naar Rome mag ik mijn krultang meenemen in mijn handbagage.

Beste Sadhna, Dat is een goede vraag. Reageer Kimber 25 januari op Parasols en strandstoelen vallen als het goed is niet onder bijzondere bagage.

Reageer cynthia 24 april op Graag wil ik ook weten of ik twee tabletjes slaapmedicatie in koffer of handbagage mee mag nemen.

Ook kunt u uw instrument mee nemen als handbagage. Op sommige vliegvelden wordt er ontzettend streng gecontroleerd op de afmetingen en moet je voor elke centimeter teveel fors bijbetalen.

Wel moet deze verpakt zijn in een kledinghoed? Wel moet deze verpakt zijn in een kledinghoed. In totaal mag je 1 liter aan vloeistof meenemen in je handbagage, dus bijvoorbeeld 10 flesjes van ml.

Heel veel plezier op Curacao de komende dagen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.12.2018 12:52 Joeke:
   Kleine anstekers hebben ze bij nog nooit uit de kookset verwijderd. Reageer Amber 10 september op

   26.12.2018 02:36 Yassmine:
   NB-Bladel ; Ahaaa, ik snap het. Bij controle van je handbagage, 30L rugzakje bijvoorbeeld, halen ze regelmatig bij mij de tent-haringen er uit.

   04.01.2019 15:58 Brigitte:
   Sommige artikelen zoals drugs en explosieven welke voor de hand liggen mogen niet aan boord van een vliegtuig, echter zijn er ook een hoop niet voor de hand liggende artikelen welke u niet mag meenemen in het vliegtuig.

  Ten anker

  Vond