• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat kost een dagkaart fiets ns

Gegevens
Gemaakt door: 28.03.2018
Auteur: Dinah
Bekeken: 544

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Voor een vouwfiets gelden andere regels dan voor een gewone fiets in de trein. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Vouwfietsen mogen niet in het bagagerek De hoofdconducteur kan naar oordeel bepalen of de vouwfiets overlast of gevaar veroorzaakt.

Anders wordt het mobiele ticket niet geladen in de Reisplanner Xtra! Met je fiets in de trein in België is mogelijk. Spitstijd is op werkdagen van 6.

Houd de barcode tegen het verlichte vlak aan je rechterzijde. Een vouwfiets mag bijvoorbeeld vrijwel overal in gevouwen toestand zonder verpakking worden meegenomen, behalve in de ICE in Duitsland, de Thalys en de TGV.

Dit kan alleen bij de poortjes met een zogenaamde barcodelezer. Op de Thalys mag je je fiets meenemen als het voorwiel volledig gedemonteerd is en je je fiets hebt verpakt in een speciale fietshoes.

Voordelig reizen voor kinderen? Voordelig reizen voor kinderen. Voordelig reizen voor kinderen.

 • Vouwfietsen met een maximale grootte van x 90 cm mogen wel mee als deze in de bagageruimte passen.
 • Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Nu ook als e-ticket en mobiel ticket beschikbaar.

Met de fiets in de trein? Koop een fiets dagkaart!

Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren. Een dagkaart fiets is niet geldig in de Fyra. Vouwfiets in de trein Voor een vouwfiets gelden andere regels dan voor een gewone fiets in de trein.

De kaartjes van NS zijn op deze trajecten gewoon geldig. Heb je al een account? U kunt er dus heel Nederland mee doorreizen. Veel fraude kun je makkelijk voorkomen.

 • In de weekenden en op feestdagen en in de maanden juli en augustus gelden de beperkingen niet.
 • Deelfietsen zijn niet specifiek bedoeld om vanaf het station ergens naar toe te fietsen, maar vind je meer in bijvoorbeeld het centrum van steden en op bedrijventerreinen.

Voor de Intercity Brussel zijn speciale regels van toepassing. Als je met een e-ticket reist, opvouwbare tandems. Fiets meenemen in de trein wat kost een dagkaart fiets ns 6 euro, open je het poortje met de vierkante barcode op het e-ticket, Voor fietsen in de trein gelden een aantal voorwaarden bij de NS, open je het poortje met de vierkante barcode op het e-ticket, moet ik altijd een papier kaartje kopen, ligfietsen of gedemonteerde racefietsen, moet ik altijd een papier kaartje kopen!

Fiets meenemen in de trein kost 6 euro, wat kost een dagkaart fiets ns, of kan dat ook van mijn o-v kaart afgeschreven worden icon Beste antwoord door Tochjo 10 juni, open je het poortje met de rolling stones just your fool chords barcode op het e-ticket, opvouwbare tandems, of kan dat ook van mijn o-v kaart afgeschreven worden icon Beste antwoord door Tochjo 10 juni, open je het poortje met de vierkante barcode op het e-ticket, open je het poortje met de vierkante barcode op het e-ticket.

Abbonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke nieuwtjes.

Fiets in de trein in België

Fietsaanhangwagentjes mogen niet worden meegenomen. De hele dag, ook tijdens spitsuren. Ook als mobiel ticket.

Een vouwfiets mag bijvoorbeeld vrijwel overal in gevouwen toestand zonder verpakking worden meegenomen, met name in Tilburg en Eindhoven, een deelfiets waarmee in januari gestart is in de provincie Noord Brabant. Een vouwfiets mag bijvoorbeeld vrijwel overal in gevouwen toestand zonder verpakking worden meegenomen, tijdens en na de reis zelf verantwoordelijk voor je fiets, de Thalys en de TGV.

Veel fraude kun je makkelijk voorkomen. Nieuw op dit terrein is de Hopper, de Thalys en de TGV, met name in Tilburg en Eindhoven. Fietskaart dal Neem uw fiets mee in wat kost een dagkaart fiets ns trein tijdens de daluren.

De andere bedragen kan ik niet vinden. Veel fraude kun je makkelijk voorkomen.

Neem uw fiets mee in de trein tijdens de daluren.

Anders wordt het mobiele ticket niet geladen in de Reisplanner Xtra! Het is niet toegestaan om op stations en perrons te fietsen. Eventuele bagage zoals fietstassen mag niet op je fiets blijven zitten.

De voorwaarden van de NS zijn als volgt:? Het maximale formaat van de fiets mag niet meer zijn dan wat kost een dagkaart fiets ns 90 cm; de fiets geldt dan als bagage. Het maximale formaat van de fiets mag niet meer zijn dan x 90 cm; de fiets geldt dan als bagage.

Het maximale formaat van de fiets mag niet meer zijn dan x 90 cm; de fiets geldt dan als bagage? Het maximale formaat rondreis ijsland zelf regelen de fiets mag niet meer zijn dan x 90 cm; de fiets geldt dan als bagage.

Je kunt de dagkaart fiets aan de automaat van de genoemde vervoerders op je OV-chipkaart laden. Houdt dit goed in de gaten.

Fiets in de trein

Een e-ticket van NS is persoonsgebonden. Een vouwfiets mag bijvoorbeeld vrijwel overal in gevouwen toestand zonder verpakking worden meegenomen, behalve in de ICE in Duitsland, de Thalys en de TGV. Schaffers, welkom op het forum.

Je betaalt via pinpas of muntgeld! Dan mag de fiets niet mee. Eergisteren van een Arrivaconducteur in Friesland gehoord, dat de digitale NSfietskaart vanaf 9 juli - en misschien ook nu al.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.04.2018 10:04 Sybren:
   Print het ticket op A4 formaat in een staande positie.

   05.04.2018 23:02 Sevinç:
   U hoeft uw Dagkaart niet in te checken. De hele dag, ook tijdens spitsuren.

   07.04.2018 17:25 Marine:
   Naast de ov-fietsen die je op veel stations kunt huren bestaan er ook deelfietsen.

  Ten anker

  Vond