• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat kost de overtocht met auto en caravan naar texel

Gegevens
Gemaakt door: 25.12.2018
Auteur: Anoushka
Bekeken: 80

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een weekend op Vlieland. Wil je met eigen auto en eigen kampeermiddel kamperen op de Waddeneilanden, dan is Terschelling het duurst. Veerboten naar Terschelling en Vlieland.

Er stopt ook een taxi bij de veerboot. Bezoek de website van TESO voor meer informatie en tickets. Alleen de dag waarop u vanaf Den Helder naar Texel reist is bepalend voor het daltarief. Het verst weg van de veerhaven op Texel ligt het dorp Cocksdorp.

Bij paal 33 in de buurt van de Cocksdorp vindt u de veerboot naar Vlieland. Ervaar het echte eilandgevoel!

Terschelling wordt pas aantrekkelijk om te kamperen met eigen kampeermiddel als je meer dan twee weken verblijft of een seizoensplaats neemt en het kampeermiddel tussentijds laat staan. De veerboot vertrekt op het halve uur. We vinden een leuke camping. We schrikken enorm van deze prijs. We schrikken enorm van deze prijs.

Voeg toe aan uw contactlijst om ons te whatsappen. Texel is het goedkoopst. Aantal personen 2 personen.

Vakantieplannen: kamperen op Terschelling

Een weekend op Vlieland. En omdat er een beperkt aantal vaarten zijn, is het belangrijk op tijd te boeken. De eerste boot gaat al om 6. Lichte aanhangers mogen zonder auto de overtocht maken. De veerdiensten zijn niet commercieel en de overtocht is dan ook vrij goedkoop. Als u met het voetveer op Vlieland aankomt wordt u met de Vliehorsexpres naar de bewoonde wereld gereden.

U vaart in circa 20 minuten vanuit Den Helder naar Texel. U vaart in circa 20 minuten vanuit Den Helder naar Texel. Voetgangers kopen bij de boot al een retourtje voor 2, is huis verhuren aan studenten rotterdam belangrijk op tijd te boeken.

En omdat er een beperkt aantal vaarten zijn, is het belangrijk op tijd te boeken. Totdat ze de prijs ziet van de overtocht…. U vaart in circa 20 minuten vanuit Den Helder naar Texel. Voetgangers kopen bij de boot al een retourtje voor 2, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht.

Geen Terschelling maar Texel!

De site voor uw weekend weg. Wat een verschil met de overtocht naar Terschelling. Hotelaanbiedingen aan de kust.

We besluiten direct ook de reservering voor de overtocht te maken. Als het druk is wordt er een extra boot ingezet waardoor er dus ieder half uur een veerboot naar Texel vertrekt. Home Naar Texel Boot Auto en motor. De laatste boot vertrekt altijd om De vertrekhal in de haven van Den Helder.

Bosatlas van de Wadden

Dit is bus In stap 4 blijkt dat we keuze hebben uit drie tijdstippen 8 uur, 13 uur en 18 uur. Voetgangers kopen bij de boot al een retourtje voor € 2, De laatste boot vertrekt altijd om

Blogger Suzanne wil met haar vouwwagen kamperen op Terschelling. Blogger Suzanne wil met haar vouwwagen kamperen op Terschelling. De kosten voor de overtocht van een auto is door de week inclusief passagiers ongeveer 25,- retour. Bij paal 33 in de buurt van de Cocksdorp vindt u de veerboot naar Vlieland. De kosten voor de overtocht van een auto is door de week inclusief passagiers ongeveer 25,- retour.

Blogger Suzanne wil met haar vouwwagen kamperen op Terschelling. De kosten voor de overtocht van een auto is door de week inclusief passagiers ongeveer 25,- retour? Reserveren is niet mogelijk en ook niet nodig.

Gratis draadloos internet

Vlieland doet niet mee in het overzicht. Als u met het voetveer op Vlieland aankomt wordt u met de Vliehorsexpres naar de bewoonde wereld gereden. Badplaats De Koog op Texel.

Aan de hand van een aantal stappen wordt je simpel door de reserveringsaanvraag heen geloosd. Voetgangers kopen bij de boot al een retourtje voor 2! Het verst weg van de veerhaven op Texel ligt het dorp Cocksdorp.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0