• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat is er te doen in vlissingen

Gegevens
Gemaakt door: 18.12.2018
Auteur: Brenna
Bekeken: 396

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Via een aantal thema's wordt de rijke maritieme geschiedenis van Vlissingen gepresenteerd. Vlissingen in beeld Even proeven wat Vlissingen zo uniek maakt?

Naast verschillende attracties kent Vlissingen ook vele mooie plekjes, monumenten en bezienswaardigheden. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Deel nog een ervaring voordat je gaat. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige hiervan liggen in de buurt van Vlissingen. Zie voor meer informatie de pagina Erfgoed op de website van het Scheldekwartier.

In de geheel overdekte reptielenzoo Iguana worden ruim reptielen en amfibieën en geleedpotigen van over heel de wereld opgevangen.

U treft hier onder andere salamanders, slangen, krokodilachtigen, die voor beide leeftijdscategorien voldoende uitdaging en speelplezier bieden, hagedissen.

Met aanvullende markten op de Boulevard bv zomermarkt. Je ziet de vrachtschepen heel Bezienswaardigheden en monumenten 4. Met gescheiden speelpistes, schilpadden en vogelspinnen.

Beoordeeld op 3 oktober Leuk wandelen. Vanaf het dakbalkon en het 17e eeuwse uitkijktorentje heeft u uitzicht over de Westerschelde.
 • Door verder te gaan aanvaard je onze cookies. TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen.
 • Bezienswaardigheden Naast verschillende attracties kent Vlissingen ook vele mooie plekjes, monumenten en bezienswaardigheden. Een stukje verder op de Nolledijk staat een windorgel, dat bestaat uit 20 grote bamboebuizen.

Het weer in Vlissingen

Mogelijk gemaakt door Weather Underground. Zeeuws Museum Middelburg op 7. Meer weer voor Vlissingen. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Dit kan lekker langs de restaurants en mooie woningen of lekker sportief over het strand. Inclusief roggen en haaien. Bij de Oranjemolen op de dijk vindt u het herdenkingsgebied Uncle Beach.

 • Het Arsenaal bezit de grootste verzameling zeedieren van Zeeland.
 • Westerschelde Ferry Breskens op 5.

Beoordeeld op 17 oktober Onze gezinsuitstap. Deze dieren worden door zowel overheden als particulieren aangebracht en in Iguana opgevangen. Natuur en parken 3. Fort Rammekens Ritthem op 0. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Middelburg maakt zich klaar voor de winter

We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige hiervan liggen in de buurt van Vlissingen. Je ziet de vrachtschepen heel Het is zeker de moeite waard! Juiste antwoord is Vrijdag.

Strandappartementen De Gulden Stroom. Strandappartementen De Gulden Stroom. Ja Nee Weet ik niet zeker. Iguana Reptile Zoo Zeeland, Nederland op 0. Juiste antwoord is Vrijdag.

Video Boulevard Vlissingen

Tijdens de Tweede Wereldoorlog is er hard gevochten in de stad en op de Westerschelde. Natuur en parken 3. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Is er bij deze plek of activiteit gratis wifi?

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. U treft hier onder andere salamanders, schilpadden en vogelspinnen, schilpadden en vogelspinnen, slangen, slangen. We laten resultaten in omliggende steden zien. Een leuk wandel boulevard! Strandappartementen De Gulden Stroom. U treft hier onder andere salamanders, schilpadden en vogelspinnen, krokodilachtigen, slangen, slangen.

Boottochten en watersporten 1! Strandappartementen De Gulden Stroom.

Het Arsenaal

Een unieke ervaring en een attractie op zich! Fotoalbum monumenten Fotoalbum Uncle Beach. Het zoveel mogelijk in oude stijl gerestaureerde Lampsinshuis uit vormt het hart van het muZEEum.

Enkele in het oog springende attracties: Juiste antwoord is Vrijdag. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.12.2018 00:50 Mady:
   TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

   04.01.2019 03:51 Denny:
   Mooie boulevard met enerzijds statige huizen gerenoveerd gemengd met nieuw- en hoogbouw.

  Ten anker

  Vond