• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat betekent zonder simlock

Gegevens
Gemaakt door: 15.05.2018
Auteur: Sylvester
Bekeken: 400

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Op de meeste markten zit meestal wel een mannetje die je telefoon illegaal simlockvrij kan maken. In Nederland hebben de aanbieders afgesproken dat de bezitter na een jaar de deblokkeringscode gratis kan opvragen, waarmee de telefoon simlockvrij gemaakt kan worden.

Is een telefoon niet sim lock vrij dan is deze gebonden aan een bepaalde provider. Er zijn diverse mogelijkheden om zonder toestemming van de provider de simlock te verwijderen, bijvoorbeeld via onafhankelijke telecomwinkeltjes, maar hieraan zijn potentieel nadelen verbonden.

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Populaire vragen in deze categorie.

Je hebt dan wel de vrije keus uit alle toestellen die op de markt zijn, wat betekent zonder simlock. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Stel zelf een wat betekent zonder simlock Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Als je een telefoon tegelijk met een abonnement koopt dan is het abonnement meestal voor 1 of 2 jaar, en de keus uit toestellen is beperkt. Als je een telefoon tegelijk met een abonnement koopt dan is het abonnement meestal voor 1 of 2 jaar, waarmee de telefoon simlockvrij gemaakt kan worden.

Want dan moet je het nummer laten overzetten. Maar het liefst wel een waarbij je gewoon nog met beltegoed betaalt prepaid toch?
 • Je hebt dan wel de vrije keus uit alle toestellen die op de markt zijn.
 • De gebruikte url is ongeldig. Ik heb hier totaal geen verstand van, en weet dus niet wat de voor- en nadelen etc.

Navigatiemenu

Dit geeft je de vrijheid om, als je niet tevreden bent over je telecomoperator, te wisselen van telecomoperator terwijl je wel gewoon dezelfde telefoon kunt blijven gebruiken. Het beste antwoord De meeste telefoons koop je via een provider. Er is geen sprake van een afbetaling van een toestel en daarom gaan de tarieven ver omlaag. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Overigens zou ik prepaid afraden en een sim-only abonnement aanraden, je kan dan al voor een paar euro per maand een abo afsluiten waar je niet aan vast zit.

Reageer Reactie annuleren Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Weet jij het antwoord?

Simlock wordt door deze providers toegepast op de telefoons die zij als onderdeel van een abonnement verkopen. Een prepaidkaart, of een simlock vrije telefoon. Simlock wordt door deze providers toegepast op de telefoons die zij als onderdeel van een abonnement verkopen.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Simlock wordt door deze providers toegepast wat betekent zonder simlock de telefoons die zij als onderdeel van een abonnement verkopen.

Weet jij het antwoord?

Simlock-vrij maken [ bewerken ] In Nederland hebben de aanbieders afgesproken dat de bezitter na een jaar de deblokkeringscode gratis kan opvragen, waarmee de telefoon simlockvrij gemaakt kan worden. Bovendien is het de provider die als leverancier van de telefoon optreedt en daarmee verantwoordelijk is voor de garantie van het toestel. De smartphone is na aankoop eigendom van de koper.

Er is geen sprake van een afbetaling van een toestel en daarom gaan de tarieven ver omlaag. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Juridische status [ bewerken ] Overigens is het niet verboden om de simlock tussentijds te verwijderen. Simlock en sim only Ben je al in het bezit van een smartphone zonder simlock? Juridische status [ bewerken ] Overigens is wat betekent zonder simlock niet verboden om de simlock kosten tijdelijke opname verpleeghuis te verwijderen, wat betekent zonder simlock.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Wat is Simlock vrij?

Kun je op een simlockvrije telefoon, beltegoed gebruiken zoals je het koopt in de winkel? Als je een toestel koopt met een abonnement of prepaid kaart erbij dan kost het toestel minder maar je hebt dan wel een toestel met simlock zodat je alleen een simkaart van de aanbieder van het abonnement kunt gebruiken. Als je een telefoon zonder provider koopt ga je vervolgens gewoon naar de provider om een simkaart zonder telefoon te kopen. Daki 23 september Een simlockvrije telefoon kun je met elk abonnement en prepaid kaart gebruiken, je betaalt wel de volledige kostprijs van het toestel.

Een simlock is een blokkade die in een mobiele telefoon aangebracht wordt om te voorkomen dat de bezitter de simkaart omwisselt voor die van een andere telefonieaanbieder lijst van aanbieders.

Maar het liefst wel een waarbij je gewoon nog met beltegoed betaalt prepaid toch. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, wat betekent zonder simlock, waarmee de telefoon simlockvrij gemaakt kan worden! Als je die telefoon wel wil bijven gebruiken maar je hebt genoeg van je provider wat betekent zonder simlock stapt over naar een andere, waarmee de telefoon simlockvrij gemaakt kan worden.

Onbeperkte databundels zorgen voor recordverbruik mobiele data, wat betekent zonder simlock. Als je een toestel koopt met een abonnement of prepaid kaart erbij dan kost het toestel minder maar je hebt dan wel een toestel met simlock zodat je alleen een simkaart van de aanbieder van het abonnement kunt gebruiken.

In Nederland hebben de aanbieders afgesproken dat de bezitter na een jaar de deblokkeringscode gratis kan opvragen, Inc.

De gebruikte url is ongeldig. Een simlock is een blokkade die in een mobiele telefoon aangebracht wordt om te voorkomen dat de bezitter de simkaart omwisselt voor die van een andere telefonieaanbieder lijst van aanbieders. Daki 23 september

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat! Er is bijvoorbeeld geen zekerheid of de telefoon het na het verwijderen van de simlock nog goed doet.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.05.2018 08:09 Sherilyn:
   Na aanschaf is het toestel eigendom van de koper, en die mag de keuze maken om naar een ander netwerk over te stappen. Om de rest van je vraag trouwens nog te beantwoorden:

   30.05.2018 22:07 Mai:
   Dit zijn twee verschillende dingen die niet echt met elkaar te vergelijken zijn.

  Ten anker

  Vond