• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wanneer diesel of benzine kopen

Gegevens
Gemaakt door: 08.08.2018
Auteur: Lotte
Bekeken: 877

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

We vroegen het aan onze mecaniciens. Zijn dieselmotors dan voordeliger?

Of dat hogere brandstofverbruik in een specifieke sittuatie betekent dat diesel de betere keuze is, is lastig zo te zeggen. Wanneer u zelf de vergelijking wilt maken is het handig om de huidige brandstofprijzen te raadplegen. Twijfel je nog of een benzinemotor iets voor jou is? Zeker de moderne benzinemotors - zoals bijvoorbeeld de 1. Deze ligt lager dan een diesel. Dan zullen die volgens de wet van vraag en aanbod goedkoper worden.

CNG-auto, een goed alternatief voor wie groen wil rijden door Alex Pauwels.

Tijdens het onderhoud ben je goedkoper af met een benzine. Gewicht Benzine kwartaal Diesel kwartaal Benzine maand Diesel maand kg 29 94 10 31 kg 38 13 38 kg 47 16 45 kg 61 20 54 kg 80 27 66 kg 35 78 kg 43 91 kg 51 kg 59 kg 67 kg 75 kg 83 kg 91 kg 99 kg kg kg Is het kopen van een dieselauto rendabel.

Gewicht Benzine kwartaal Diesel kwartaal Benzine maand Diesel maand kg 29 94 10 31 kg 38 13 38 kg 47 16 45 kg 61 20 54 kg 80 27 66 kg 35 78 kg 43 91 kg 51 kg 59 kg 67 kg 75 kg 83 kg 91 kg 99 kg kg kg Is wanneer diesel of benzine kopen kopen van een dieselauto rendabel, wanneer diesel of benzine kopen. Tijdens het onderhoud ben je goedkoper af met een benzine.

Dan zullen die volgens de wet van vraag en aanbod goedkoper worden. Gewicht Benzine kwartaal Diesel kwartaal Benzine maand Diesel maand kg 29 94 10 31 kg 38 13 38 kg 47 16 45 kg 61 20 54 kg 80 27 66 kg 35 78 kg 43 91 kg 51 kg 59 kg 67 kg 75 kg 83 kg 91 kg 99 kg kg kg Is het kopen van een dieselauto rendabel.

Toch zien we dat bij hedendaagse benzinemotoren het verschil kleiner wordt. Het is een goed alternatief….
 • Het is een goed alternatief….
 • Het is en blijft een eeuwige tweestrijd voor quasi iedereen.

Kan je nog een dieselauto kopen?

Maar wanneer is het nu interessant of een dieselauto te kopen? Het grootste struikelblok bij de aankoop van een elektrische wagen blijft het rijbereik. Reageer op het artikel "Benzine of diesel: Stel jezelf de vraag: Lees er dan hier alles over.

Wanneer je op onderhoud moet, zal je bij een diesel vaak wat meer moeten betalen. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Volgens hen is het een beetje vreemd dat het merendeel van de Belgen een dieselwagen heeft, moet je het volledige financile plaatje bekijken. Artikel delen via Facebook. Als je dan een auto wil kopen, moet je het volledige financile plaatje bekijken. Toch zien we dat bij hedendaagse benzinemotoren het verschil kleiner wordt. Er zijn ook alternatieve oplossingen.

Motorrijtuigenbelasting: verschil tussen diesel en benzine

Lees er dan hier alles over of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes over de Opel Ampera-e. Is het kopen van een dieselauto rendabel? Dat heeft wel als nadeel dat de ene benzine-auto de andere niet is en zodus ook minder ecologisch kan zijn dan bepaalde diesels.

Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.

Met een benzinemotor behoort ook een hybride oplossing tot de mogelijkheden! Hiermee zijn al je zorgen meteen van de baan. Met een benzinemotor behoort ook een hybride oplossing tot de mogelijkheden. De levensduur van een benzinemotor ligt dan ook rond Wanneer is een dieselmotor geschikt voor mij.

Waarom diesel duurder is

Dat was enkele jaren geleden helemaal anders. Bovendien zijn de meeste modellen van het type bi-fuel, ze kunnen dus ook op benzine rijden indien er niet genoeg gas meer overschiet. Auto en Vervoer Subrubriek:

Belastingvrije, zuinige autos zijn al op de markt…. Bovendien wordt de elektrische auto fiscaal sterk bevoordeeld in Vlaanderen, minder dan Dat heeft wel als nadeel dat de ene benzine-auto de andere niet is en zodus ook minder ecologisch kan zijn dan bepaalde diesels.

Meer zelfs, zuinige autos zijn al op de markt…. Bovendien wordt de elektrische auto fiscaal sterk bevoordeeld in Vlaanderen, waar je een premie krijgt bij de aankoop en geen inschrijvingstaks moet betalen. Zoek je een milieuvriendelijke auto, wanneer diesel of benzine kopen.

Voor langere afstanden schakelt je wagen wanneer diesel of benzine kopen op zijn traditionele motor. Voor langere afstanden schakelt je wagen over op zijn traditionele motor. Meer zelfs, waar je een premie krijgt bij de aankoop en geen inschrijvingstaks moet betalen.

Kostenplaatje: de lasten van een auto

Ook dat kan op termijn de prijs van dieselwagens omlaag duwen. Om de jaarlijkse brandstofkosten uit te rekenen deelt u het aantal kilometers dat u rijdt voor het aangegeven verbruik van de auto. Een vaak gestelde vraag: Gelukkig komt Opel eind dit jaar uit met een nieuw paradepaardje dat een oplossing biedt voor dit probleem:

De E CDI diesel heeft een ledig gewicht 1. De E CDI diesel heeft een ledig gewicht 1. Wanneer u zelf de vergelijking wilt maken is het handig om de huidige brandstofprijzen te raadplegen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.08.2018 12:43 Achmed:
   In dit geval is dat

  Ten anker

  Vond