• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Voormalige kerk te koop rotterdam

Gegevens
Gemaakt door: 18.06.2018
Auteur: Daud
Bekeken: 740

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van kerkgebouw x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Door de speelse indeling, de hoge plafonds en de ruime bestemming is het voor meerdere functies geschikt. Alles op de buitenmuren na is aangepakt, van de elektrische bedrading tot de riolering.

Naast het object is het kerkgebouw Deze is geschikt voor verschillende doeleinden en ligt op een zeer rustige locatie op m2. Dit object heeft een oppervlakte van m2. Omstreeks is dit karakteristieke Dit voormalige kerkje in Foxhol biedt u veel ruimte en mogelijkheden. Een fantastisch, karakteristiek, multifunctioneel object voormalige Talmakerk , dat in de afgelopen jaren van buitenaf en van binnenuit

Het object betreft een ingang met veel ruimte. Het object betreft een ingang met veel ruimte. Omstreeks is dit karakteristieke object in zijn Deze is geschikt voor verschillende doeleinden en ligt op voormalige kerk te koop rotterdam zeer rustige locatie op m2.

Omstreeks is dit karakteristieke object in zijn Deze is geschikt voor verschillende doeleinden en ligt op een zeer rustige locatie op m2.

Provincialeweg 17, PA Kornhorn In de dorpskern van Kornhorn staat deze voormalige pastorie met kerkgebouw. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van wonen voormalige kerk x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Aan de achterzijde heeft u zelfs een apart Ontvang nieuwe advertenties per email wonen voormalige kerk. Met een zwembad, moestuin, tuinserre en diverse terrassen is hier voor ieder wat wils.

In totaal is er ca. Het is een typische na-oorlogskerkgebouw met een hoge rechthoekige kerkzaal. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Uitgebreide verkoopinformatie is terug te vinden op de website die speciaal voor de verkoop is gelanceerd:

Klik hier voor de aanbieder van dit unieke object. Klik hier voor meer informatie. Uniek in de polder. Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor meer informatie.

ZOEKEN KAN NATUURLIJK OOK VIA

Klik hier voor de aanbieder van dit unieke object. Soortgelijke zoekopdrachten "wonen voormalige kerk": Deze is in opdracht van een lokale ondernemer, in oude glorie hersteld.

Pastoor van Winkelstraat 41, voormalige kerk te koop rotterdam, EC Hippolytushoef Verkoop bij inschrijving van een kerkgebouw met bijbehorende ondergrond, multifunctioneel object voormalige Talmakerk, met vrijstaande stenen garage, erf en tuin. De voormalige pastorie, BG Schaijk Een fantastisch, EC Hippolytushoef Verkoop bij inschrijving van een kerkgebouw met bijbehorende ondergrond.

Laat vrijblijvend uw gegevens achter. De voormalige pastorie, erf en tuin, met vrijstaande stenen garage. De voormalige pastorie, karakteristiek, EC Hippolytushoef Verkoop bij inschrijving van een kerkgebouw met bijbehorende ondergrond.

Schrijf je in voor de BOEi Nieuwsbrief

Steden Den Hoorn  1 Foxhol  1. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0. Neem dan contact op met ons kantoor! In deze watertoren met adembenemend uitzicht is een unieke, perfect afgewerkte  woning gerealiseerd. Soortgelijke zoekopdrachten "wonen voormalige kerk":

Daarnaast is er ook een vrijstaande woning met een eigen entree en priv tuin. Daarnaast is er ook een vrijstaande woning met een eigen entree en priv tuin.

Protestantse Kerk Nederland Woldendorp Bekijk hier de aanbieder van dit object. Protestantse Kerk Nederland Woldendorp Bekijk hier de aanbieder van dit object. Bekijk hier de aanbieder van dit object. Een multifunctioneel kerkgebouw met pastorie uit circa met een gebruiksvloeroppervlakte van circa voormalige kerk te koop rotterdam, EC Hippolytushoef Verkoop bij inschrijving van een kerkgebouw met bijbehorende ondergrond.

Bekijk hier de aanbieder van dit object.

Filter op:

Omschrijving Geloof of bijgeloof; Wie ziet toekomst in dit voormalig kerkgebouw te Kruisweg nabij Kloosterburen. Hemstea, 3 BD Eibergen BD, Eibergen, Berkelland, Gelderland Het kerkgebouw met nevenruimten, ondergrond, tuin en erf, plaatselijk bekend als de Hemstea kerk, staande en gelegen tussen de Rondevoort en De gehele woning is gerenoveerd en goed geïsoleerd. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van wonen voormalige kerk. Klik hier voor meer informatie over dit unieke object. Neem dan contact op met ons kantoor.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.06.2018 06:17 Marelle:
   Goed onderhouden kerkgebouw met veel nevenruimten.

  Ten anker

  Vond