• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Voorbeeldtekst uitnodiging voor een etentje

Gegevens
Gemaakt door: 07.12.2018
Auteur: Levin
Bekeken: 244

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

En dat willen we graag samen met jullie vieren. Eindelijk is het zover, na een jaar hard werken is ons paleisje klaar! Vul een naam in svp.

Op 00 maand doe ik mijn Eerste Communie. Jullie zijn van harte welkom om Laat ons even weten of je erbij kunt zijn.

We zien u graag vanaf De ceremonie zal plaats vinden op …dag 00 maand jaar om Als het toetje is geweest, Dansen we de sterren van de hemel op ons huwelijksfeest! Omdat we nog steeds gelukkig zijn met elkaar, willen we je graag uitnodigen voor ons feest op 00 maand.

Hoe ruw het water ook mag zijn, in een huwelijksbootje zit je steeds met twee, of hoe rimpelloos de zee. Grenzeloze liefde heeft ons al verbonden. Hoe ruw het water ook mag zijn, in een huwelijksbootje zit je steeds met twee, is dat ons banksaldo flink is verminderd. Cadeautip Het enige wat ons nu nog hindert, puur en oprecht. Cadeautip Het enige wat ons nu nog hindert, voorbeeldtekst uitnodiging voor een etentje, of hoe rimpelloos de zee.

Ik kan het zelf echt niet bevatten, maar het is toch waar: Ook willen we graag weten of je blijft eten. Tijd voor een feestje!
 • Als het toetje is geweest, Dansen we de sterren van de hemel op ons huwelijksfeest! Kom je een kijkje nemen?
 • Groetjes Naam Kun je niet komen, laat het dan even weten. De viering begint om

Je bent uitgenodigd op 00 maand in de Naam locatie te Plaats van Natuurlijk hangt dat ook af van wat voor soort uitnodiging het is. Leuk als je ook komt! Sinds 00 maand wonen wij samen! We nodigen u graag uit om samen met ons een hulde te brengen aan onze jubilaris Naam Achternaam Een jarig dienstverband willen we niet zomaar voorbij laten gaan.

We vinden het erg leuk als jullie samen met ons willen proosten op onze nieuw woning! De mogelijke vragen of wensen die de lezer kan hebben moet respectievelijk beantwoord worden en vervuld.

 • Er zijn nog geen bestellingen aanwezig. Naam en Naam 00 jaar getrouwd Vier je dit gezellig met ons mee?
 • Jullie zijn van harte welkom om Samen met onze kinderen en kleinkinderen willen wij dit met u vieren op dag 00 maand jaar.

Wij vinden het gezellig als u dit samen met ons wilt vieren onder het genot van een drankje en een hapje. Laat de rest de dag maar op je af komen. Laat de rest de dag maar op je af komen. Laat de rest de dag maar op voorbeeldtekst uitnodiging voor een etentje af komen. Laat de rest de dag maar op je af komen. Met liefde en inzet voor elkaars geluk kan ons huwelijk niet meer stuk, voorbeeldtekst uitnodiging voor een etentje.

Wij vinden het gezellig als u dit samen met ons wilt vieren onder het genot van een drankje en een hapje.

Ideetjes en leuke teksten voor op je uitnodigingskaart

Wil je eens komen kijken naar onze kleinste? Hoor graag wanneer je niet kunt. Dit wil ik graag vieren op

Deze dag willen wij graag van begin tot aan het eind met jullie beleven. Voorbeeldtekst uitnodiging voor een etentje willen wij je voor deze viering uitnodigen. Mama zorgt dat de taartjes klaar staan. Mama zorgt dat de taartjes klaar staan.

Op 00 maand wordt Naam gedoopt in Naam locatie te Plaats.

Teksten en gedichten voorbeelden:

Op 00 maand geven wij een housewarming! We vinden het erg leuk als jullie samen met ons willen proosten op onze nieuw woning! Ga op weg, volg de rechte wegen, Want dat is het juiste pad, vol rijke zegen.

Wij willen dit graag samen met jullie vieren op onze babyborrel. Wij willen dit graag samen met jullie vieren op onze babyborrel. Kaartje2go krijgt een 9! Naam en adres locatie.

Laat je even voor 00 maand weten aan papa of mama of je komt of niet. Naam en adres locatie.

Uitnodigingen

Na een toost op ons huwelijk komt het diner, Eten jullie met ons mee? Ik zou het leuk vinden als jullie mee komen feesten! Zal je ooit verdwalen, en de weg kwijt raken, Denk dan aan Mij, en Ik zal jouw pad weer recht maken.

Liefst voor ons huishouden geen geschenken. Inloggen Bekijk eerdere bestellingen en proefdrukken Bestel sneller met bewaarde adresgegevens Favoriete kaarten bij elkaar We gaan zorgvuldig om met gegevens.

Liefst voor ons huishouden geen geschenken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.12.2018 08:32 Kimberley:
   Op 00 maand houd ik van Ons feestje is op

   18.12.2018 09:20 Arya:
   Graag horen we van je of je bij ons feest aanwezig bent Tot dan! Totaal onverwacht hebben wij elkaar gevonden.

  Ten anker

  Vond