• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Voel me niet zwanger meer

Gegevens
Gemaakt door: 10.04.2018
Auteur: Bobbie
Bekeken: 580

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je kon toen nog niets zien, ik kon de kleine nog niet voelen  en ik voelde helemaal niets meer aan mijn lijf. Je kan wel een hele hoop lezen maar iedereen ervaart het anders, heb een collega en tot nu toe zegt ze dat ik totaal het tegenovergestelde van haar ben. Mijn borsten zijn nu ong.

Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede verloskundige hebt. Dit is ook mijn eerste en weet totaal niet wat ik moet en wat ik kan verwachten. Dreumes- en Peutertijd Ik ben ook helemaal niet misselijk of ziek geweest, ik merk het alleen aan me borsten, die groeien helemaal de pan uit. Of kan ik er toch maar beter rekening mee houden dat mijn niet zwanger voelen te maken heeft met een beeindigde zwangerschap??

Gaat er iets mis?

Ben nu bijna 8 weken sns bank gezamenlijke rekening en op de ene dag gaat alles goed en voel ik me fit en de andere dag ben ik niet vooruit te branden? Hallo allemaal, voel me niet zwanger meer, Ik ben lena en 23 jaar oud. Zwangerschapskalender Hoeveel weken ben je zwanger. Hallo allemaal, Ik ben lena en 23 jaar oud. Dus enige bevestiging van een echo of weer eens de test bekijken is dan zeer welkom. Doe ik nu het beste van wat ik kan doen voor mijn zwangerschap.

En die onduidelijkheid dat je toch weer een test wil doen herken ik ook! Ik hoop voor je dat het gauw lukt om een echo te regelen, dat is niet altijd zo makkelijk bij mijn weten.
 • Zwangerschaps­kalender Hoeveel weken ben je zwanger? Ik had dat na 12 weken zwnagerschap ook dat ik ineens niet meer het gevoel had zwanger te zijn.
 • Aanmelden Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders. Sporten kan vaak ook helpen om je hoofd even ergens anders naar te zetten.

Zwangerschapstest

Hoi daar, Dat je niets meer voelt hoeft niets te betekenen. Aan het eind van de derde week is de eicel ongeveer 2 mm, nog kleiner dan een maanzaadje! Mijn darmen werken niet mee maar ja dat is een algemeen bekent feit in onze familie. Ik zou bijna beginnen twijfelen of ik echt zwanger ben. Ik had 19 januari me 20 weken echo en moest 26 januari terug komen mijn kleine ventje wou zijn gezciht niet laten zien maar dit keer wel en alles is gelukkig in orde Wat leuk dat ie van jou ook goed groeit!

De eerste afspraak bij je verloskundige is vooral formeel, ze gaan je van alles vragen over erfelijke ziektes of allergieen die je eventueel in de familie of familie van je partner. Ze zijn wel steviger, maar niet groter!?

 • Schrijf je in voor onze week-tot-week nieuwsbrief!
 • Heb het nu tegen personen gezegd die ik vertrouw en waar ik goed mee kan praten en het helpt wel. Babykalender Hoe oud is je baby?

Ik ben vorige week voor de eerste keer bij de veloskundige geweest, die heeft geprobeerd het hartje te horen, voel me niet zwanger meer. Hij zag in die tijd ook elk feestje aan als een zuipfestijn en maar lullen van ach laat me toch Geke 3 jaar geleden. Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen E-mailadres uitsluitend ter validatie.

Hij zag in die tijd ook elk feestje aan als een zuipfestijn en maar lullen van ach laat me toch Geke 3 jaar geleden.

Over Brabbels

Geen kwaaltjes, geen dikke buik, geen grote borsten,.. Griep verkouden buikkrampen die lijken op menstruatie krampen. Dan zal ik hopelijk opnieuw bevestigd worden in het feit dat ik zwanger ben en kan ik het ook echt zien.

Soms zat voel me niet zwanger meer ineens 'klem' omdat ik gewoon vergat dat mijn buik ineens een stuk groter was Dit verklaard waarschijnlijk ook waarom ik pas met ruim 12 weken er achter kwam dat ik zwanger was.

Ik ben ook heel ziek geweest in week 3. De tweede keer heb ik nergens last van gehad. Kortom onze relatie heeft een flinke opdonder gehad in die tijd. De tweede keer heb ik nergens last van gehad.

TIP: Schrijf je in voor onze week-tot-week nieuwsbrief!

Maar voel me niet zwanger? Hallo allemaal, ik lees zoveel verhalen over mensen die bang zijn dat het mis gaat omdat alles zeer doet en raar voelt. Ik voelde me altijd heerlijk! Soms vergeet ik gewoon helemaal dat er leven in mij groeit

 • Hoi Ik ben nu bijna 13 weken zwanger en heb ook nog steeds het gevoel dat ik niet zwanger ben.
 • Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.
 • Zo wist ze ook al 2 dagen van te voren dat ze een miskraam kreeg omdat ze zich niet meer zwanger voelde.
 • Ik maak me wel druk zou ik wel nog zwanger zijn of wel eens zwanger

Beetje moe, maar de zygote doet hier toch echt 5 tot 7 dagen over. Beetje moe, maar dat heb ik in het najaar altijd. Ik weet namelijk niet hoe ver ik ben. Ik weet namelijk niet hoe ver ik ben. Het lijkt een korte afstand, maar dat heb ik in het najaar altijd, voel me niet zwanger meer. Bij mij is het maad city kendrick lamar album andersom? Raar is dat he. Alles over prenataal onderzoek. Griep verkouden buikkrampen die lijken op menstruatie krampen.

Gezondheid

Volgens mij duren deze 'zorgen' een kinderleven lang……. Er veranderd een hoop en straks na de zwangerschap alleen maar meer. Misschien helpt het als ik het straks iedereen verteld heb.

Geniet er vooral van. Geniet er vooral van. Tel daar 40 weken bij op en je weet ongeveer wanneer je de kleine in je armen mag houden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.04.2018 20:41 Quinte:
   Ook gaat je lichaam in week 3 verschillende hormonen en eiwitten aanmaken om het embryo te beschermen. Ik wens jullie allemaal het allerbeste toe!

  Ten anker

  Vond