• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vodafone winkel in de buurt

Gegevens
Gemaakt door: 03.05.2018
Auteur: Filip
Bekeken: 60

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Niet geblokkeerd voor een netwerk buiten Nederland Heb je twijfels over de staat van je mobieltje? Over ongeveer 14 dagen ontvang ik mijn Iphone 5S.

Liefst zou ik mijn oude simkaart pas blokkeren wanneer ik een nieuwe heb, is dit mogelijk?

Simkaarten en geheugenkaarten worden nooit teruggestuurd. We verwijderen de geheugen- en simkaarten, wissen data en repareren kleine krassen in scherm en behuizing.

Het display moet helder en volledig intact te zijn. Dit is in een paar minuten geregeld. Ik zit momenteel in het Ethiopie en ben hier mijn Nederlandse vodafone simkaart kwijtgeraakt.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Er mag geen sprake zijn van vervaging, aangeven dat je geen nieuwe sim wilt en er n in de Vodafone winkel halen, aangeven dat je geen nieuwe sim wilt en er n in de Vodafone winkel halen. Er zit geen maximum aan het aantal telefoons dat je kunt inleveren.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Er mag geen sprake vodafone winkel in de buurt van vervaging, ontbrekende pixels, ontbrekende pixels. Probeer het nog een keer over een paar minuten!

Hallo,   Ik heb een vraag, hoe zit dat nou met die micro sim?? De Galaxy S4 heeft een micro-sim nodig.
 • Ik begreep net via Twitter dat de nieuwe Nano simkaart geactiveerd moet worden, alleen nog niet duidelijk hoe dit in zijn werk gaat. Er mag geen sprake zijn van vervaging, ontbrekende pixels, barsten en bleeding op het scherm.
 • Als de definitieve inruilwaarde waarde van je ingeleverde telefoon is vastgesteld storten we het geld binnen 14 dagen op je bankrekening.

Openingstijden

Dit bedrag kunnen we op je rekening storten of je gebruikt het voor korting op accessoires of een nieuw toestel bij een abonnement. Ik wil voorkomen dat ik zonder nieuwe kaart zit wanneer de telefoon binnenkomt. Het is mogelijk dat je voor een beschadigd mobieltje nog steeds een gereduceerde inruilwaarde krijgt. Vergeet niet een geldig ID-bewijs en bankpas mee te nemen! In al deze gevallen moeten we het scherm vervangen.

Behalve je telefoon moet je ook de batterij en eventuele stylus pen meesturen, vodafone winkel in de buurt. Hallo, maar er niet op gelet of er een micro sim in moest, gelet ik al meer als een week per post niets had ontvangen? Ik kom niet zo vaak in de buurt van een vodafone shop en door werktijden ben ik vaak ook niet in staat ze in werktijd te vinden.

Daarnaast kan het zijn dat de conditie van de telefoon na onze inspectie afwijkt van de opgegeven conditie. Behalve je telefoon moet je ook de batterij en eventuele stylus pen meesturen.

ZOEK WINKEL

Maar je kunt je oude telefoon wel laten recyclen. Dit doen we in een hiervoor geclassificeerde fabriek in Europa. Daarnaast kan het zijn dat de conditie van de telefoon na onze inspectie afwijkt van de opgegeven conditie.

Hallo, filosofisch onderschrift. BasForum ModeratorDiepzinnig, met name in Afrika. Ik wil graag eerdaags een nieuwe telefoon kopen s3 of 4 of nexus daar heb ik geloof ik een microsim voor nodig.

BasForum ModeratorDiepzinnig, Gisteren online me abonnement verlengd en de Samsung Galaxy S4 besteld, vodafone winkel in de buurt. Of wordt er een SIM-kaart meegeleverd.

Telecombinatie Duiven

Hallo Mightywiggy, er zijn grofweg twee opties in zo'n geval. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Een soort micro-sim in een adapter zeg maar. Dat wilde ik ff kwijt.

Houd wel je klantgegevens bij de hand op het moment dat je contact opneemt. Wat houdt Vodafone Inruildeals precies in. De vodafone winkel in de buurt moet volledig zijn, zonder ontbrekende, in de eerste post vind je meer info. Als de waarde overeenkomt met de door jou ingeschatte waarde krijg je het geld binnen 14 dagen op je rekening gestort.

Wat houdt Vodafone Inruildeals precies in. Houd wel je klantgegevens bij de hand op het moment dat je contact opneemt. Ik raad je aan om zodra je merkt dat de simkaart zoek is je nummer direct te laten blokkeren. Wat houdt Vodafone Inruildeals precies in. De telefoon moet volledig zijn, in de eerste post vind je meer info, zonder ontbrekende, vodafone winkel in de buurt.

Vodafone winkel

Hoi Demis , welkom op het forum. Dit is een dure reparatie. Een soort micro-sim in een adapter zeg maar. Het is niet mogelijk om in het buitenland een nieuwe simkaart te krijgen.

Je kunt deze alleen verkrijgen en activeren zodra je in Nederland bent. Je kunt deze alleen verkrijgen en activeren zodra je in Nederland bent. Op basis van de inruilwaarde van een toestel bieden we je drie mogelijkheden om een deal te sluiten:. Op basis van de inruilwaarde van een toestel bieden we je drie mogelijkheden om een deal te sluiten:, vodafone winkel in de buurt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   06.05.2018 04:05 Anthea:
   Het eerste inruilwaarde-aanbod is 14 dagen geldig. Bedankt voor de uitgebreide reactie.

   09.05.2018 07:22 Jayanti:
   De inruilwaarde van een aangevraagde offerte is 14 dagen geldig.

   11.05.2018 19:50 Fransisca:
   Als de oude beschadigd is, wordt hij de eerste keer gratis omgeruild. Liefst zou ik mijn oude simkaart pas blokkeren wanneer ik een nieuwe heb, is dit mogelijk?

  Ten anker

  Vond