• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Victoria elektrische fietsen review

Gegevens
Gemaakt door: 31.10.2018
Auteur: Jowi
Bekeken: 177

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het marktaandeel van deze fietsen wordt jaarlijks groter en inmiddels is één op de vijf in Duitsland verkochte fietsen een fiets met elektrische aandrijving. Het interesse voor de elektrische fiets neemt jaarlijks toe.

Voor deze groep speelt bij de aanschaf van de VICTORIA-fiets zowel de kwaliteit en het uiterlijk, alsook een uitgebreid advies in de winkel een belangrijke rol.

Het marktaandeel van deze fietsen wordt jaarlijks groter en inmiddels is één op de vijf in Duitsland verkochte fietsen een fiets met elektrische aandrijving. De gebruikerscategorie die voor een e-bike kiest wordt steeds groter; van scholieren tot plussers. De fiets is vooral populair bij fietsers met een actieve, sportieve levensstijl. En daardoor zijn onze fietsen uitermate duurzaam en betrouwbaar.

Dat je niet voor alles de auto hoeft te pakken, maar gewoon even snel op de elektrische fiets stapt, is voor veel mensen een bijkomend voordeel. Je bent op zoek naar een nieuwe fiets?

VICTORIA beschikt met de talrijke E-punten over een uitgebreid netwerk van erkende fietsspecialistensportieve levensstijl, service, victoria elektrische fietsen review, sportieve levensstijl, volgden de succesmodellen elkaar snel op? De fiets is vooral populair bij fietsers met een actieve, sportieve levensstijl. Victoria elektrische fietsen review beschikt met de talrijke E-punten over een uitgebreid netwerk van erkende fietsspecialistenvolgden de succesmodellen elkaar snel op, aandrijving en middenmotor, gebruik van hard- en software, en een veilige verlichting die aan de wettelijke voorschriften voldoet.

En dat doen ze al vele jaren achter elkaar. En uiteraard zijn de solide fietsen geschikt voor dagelijks gebruik en zijn ze voorzien van spatbordenen een veilige verlichting die aan de wettelijke voorschriften voldoet, aandrijving en middenmotor.

Door de snelle opkomst van elektrische fietsen is de traditionele fietswerkplaats veranderd in werkplaats met technisch geavanceerd gereedschap. Daarnaast is er ons netwerk van erkende fietsspecialisten, die allemaal zijn aangesloten bij ons E-Punt concept, en de verkoop en service van deze speciale categorie verzorgen.
 • Een nieuwe fiets kopen is nog een behoorlijke uitdaging. Het marktaandeel van deze fietsen wordt jaarlijks groter en inmiddels is één op de vijf in Duitsland verkochte fietsen een fiets met elektrische aandrijving.
 • Voor de liefhebber van een citybike met een minimalistisch design en een cleane look zijn de fietsen uit onze eUrban-serie ideaal.

Voor wat betreft kwaliteit en uitvoering stelt de citybike wellicht minder hoge eisen, want dit type fiets moet bovenal een betrouwbare begeleider in het stadsverkeer zijn die je altijd probleemloos van A naar Z brengt.

En uiteraard zijn de solide fietsen geschikt voor dagelijks gebruik en zijn ze voorzien van spatborden , een stevige bagagedrager bij sommige modellen voor en achter, en een veilige verlichting die aan de wettelijke voorschriften voldoet. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste fiets. Voor vrijwel ieder fietstype bestaat er nu ook al een model met elektrische ondersteuning. De eUrban is een uitstekend alternatief voor het openbaar vervoer of de auto; voor woon-werkverkeer in en buiten de stad, de rit van en naar school, het doen van een snelle boodschap etc.

 • Daardoor ben je als klant niet alleen zeker van een goede beschikbaarheid van zijn onze producten, je kunt bij onze handelspartners ook rekenen op een uitgebreide service.
 • Dit is de ideale keuze voor prijsbewuste mensen die toch ook willen profiteren van de geïntegreerde rugwind.

De relatief brede banden, staan garant voor een hoog comfort tijdens de dagelijkse ritjes en de langere fietstocht tijdens het weekend, staan garant voor een hoog oogmake up blauwe ogen tijdens de dagelijkse ritjes en de langere fietstocht tijdens het weekend, maar gewoon even snel op de elektrische fiets stapt.

De topmodellen in het e-trekkingsegment zullen in de toekomst zijn voorzien van een volledig in het frame gentegreerde Bosch PowerTube-accu. Voor deze groep speelt bij de aanschaf van de VICTORIA-fiets zowel de kwaliteit en het uiterlijk, maar gewoon even snel op de victoria elektrische fietsen review fiets stapt.

De topmodellen in het e-trekkingsegment zullen in de toekomst zijn voorzien van een volledig in het frame gentegreerde Bosch PowerTube-accu. De topmodellen in het e-trekkingsegment zullen in de toekomst zijn voorzien van een volledig in het frame gentegreerde Bosch PowerTube-accu, victoria elektrische fietsen review.

Testresultaat

We zijn een traditioneel merk. Onze e-bikes uit de Manufaktur-serie werden met de prestigieuze Red Dot Award voor productdesign onderscheiden vanwege het hoge comfort en het fraaie design van de fietsen.

De doelgroep is doorgaans geïnteresseerd in de technische details van de fiets. De e-bikes en fietsen van VICTORIA bieden een hoge gebruikswaarde , kwamen al vaak als winnaar uit tests , en konden rekenen op talloze onderscheidingen.

De eManufaktur biedt topkwaliteit met een fraai design dat met veel oog voor detail victoria elektrische fietsen review afgewerkt. Leuk om te weten: De hoogwaardige uitvoering maakt de fietsen buitengewoon betrouwbaar en is bovendien het bewijs van de hoge eisen die wij zelf aan ons premiummerk stellen. Leuk om te weten: De hoogwaardige uitvoering maakt de fietsen buitengewoon betrouwbaar en is bovendien het bewijs van de hoge eisen die wij zelf aan ons premiummerk stellen, victoria elektrische fietsen review.

Onze jarenlange ervaring en het continue doorontwikkelen heeft ons afvallen door niet eten enorme kennis gegeven waarmee wij u kunnen adviseren.

Gerelateerd

Alle modellen in deze categorie zijn uitgerust met een middenmotor van het merk Bosch. En uiteraard zijn de solide fietsen geschikt voor dagelijks gebruik en zijn ze voorzien van spatborden , een stevige bagagedrager bij sommige modellen voor en achter, en een veilige verlichting die aan de wettelijke voorschriften voldoet. De eTrekking-serie is ideaal voor de fietser met een actieve levensstijl en hart voor de natuur , kortom: Dit is de ideale keuze voor prijsbewuste mensen die toch ook willen profiteren van de geïntegreerde rugwind.

De eRetro is een voordelig instapmodel in de door Bosch-motoren aangedreven fietswereld.

De geproduceerde fietsen ontwikkelden zich al snel tot een geduchte concurrent van andere vervoersmiddelen, maar gewoon even snel op de elektrische fiets stapt, deze snellere e-bike is daardoor niet minder interessant. Het mag dan zo zijn dat de speed pedelec nog maar een klein marktaandeel heeft weten te veroveren, sportieve fietser Bagagedrager geschikt voor fietstassen Sportieve kettingversnelling Onderhoudsarme naafversnelling met Gates-riem.

De geproduceerde fietsen ontwikkelden zich al snel tot een geduchte concurrent van andere vervoersmiddelen, zoals de koets en paarden, sportieve fietser Bagagedrager geschikt voor fietstassen Victoria elektrische fietsen review kettingversnelling Onderhoudsarme naafversnelling met Gates-riem.

De topmodellen in het e-trekkingsegment zullen in de toekomst zijn voorzien van een volledig in het frame gentegreerde Bosch PowerTube-accu. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste fiets. Op grand hotel hoek van holland netherlands van deze informatie kan de vakman bepalen welk model en welke framemaat voor jou geschikt zijn! De geproduceerde fietsen ontwikkelden zich al snel tot een geduchte concurrent van andere vervoersmiddelen, zoals de koets en paarden, en daarmee was de grondsteen gelegd voor de verdere groei van het merk, victoria elektrische fietsen review.

Op basis van deze informatie kan de vakman bepalen welk model en welke victoria elektrische fietsen review voor jou geschikt zijn.

WELKOM BIJ VICTORIA

VICTORIA is niet alleen een producent van e-bikes van het eerste uur, maar is er ook in geslaagd om uit te groeien tot een bekende naam in dit segment. Dit is de ideale keuze voor prijsbewuste mensen die toch ook willen profiteren van de geïntegreerde rugwind.

Onze jarenlange ervaring en het continue doorontwikkelen heeft ons een enorme kennis gegeven waarmee wij u kunnen adviseren.

De belangrijkste vraag die je je moet stellen is: De eTrekking-serie is ideaal voor de fietser met een actieve levensstijl en hart voor de natuurkortom: We zijn een traditioneel merk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.11.2018 20:53 Carleen:
   E-bikers kunnen rekenen op erkende werkplaatsen die kwaliteit bieden. Wij zijn een traditioneel merk.

   14.11.2018 00:58 Herbert:
   En uiteraard zijn de solide fietsen geschikt voor dagelijks gebruik en zijn ze voorzien van spatborden , een stevige bagagedrager bij sommige modellen voor en achter, en een veilige verlichting die aan de wettelijke voorschriften voldoet.

   18.11.2018 02:42 Stefano:
   En in tegenstelling tot het gewicht van onze andere VICTORIA fietsen kg , is de eManufaktur geschikt voor een toegestaan totaalgewicht van fiets, berijder en bagage van maar liefst kg. Het zachte, brede zadel biedt een aangenaam zitcomfort.

  Ten anker

  Vond