• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vertaler engels naar nederlands zinnen

Gegevens
Gemaakt door: 28.10.2018
Auteur: Milad
Bekeken: 307

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Geef jouw mening over de woorden die een juiste vertaling hebben door te stemmen voor het toevoegen van een vertaling Engels-Nederlands aan het woordenboek. Bent u na het lezen hiervan benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden?

Op deze website gebruiken we cookies. De filters verkleinen jouw zoekopdracht voor Engels-Nederlands in verschillende categorieën, zoals regio, stijl, grammatica en meer. Grammaticalessen voor wie het naadje van de kous wil weten over een taal.

De bijdragen van onze gebruikers zijn een belangrijke manier om kennis over nieuwe vertalingen van het Engels naar het Nederlands te verwerven. Grammatica Op het Spoor van Grammatica! Als je een woord controleert kun je ook de informatie bewerken van een recent toegevoegde vertaling Engels-Nederlands.

Wanneer u zaken doet met anderen, komt het regelmatig voor dat allerlei officiële documenten en papieren niet in het Nederlands, maar in het Engels worden gedrukt.

Tot dat moment verschijnt het wel tussen de zoekresultaten, maar is vertaler engels naar nederlands zinnen woord gemarkeerd als niet gecontroleerd. U kunt nu vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt nu vrijblijvend een offerte aanvragen. Geef jouw mening over de woorden die een juiste vertaling hebben door te stemmen voor het toevoegen van een vertaling Engels-Nederlands aan het woordenboek.

U kunt nu vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vertaling Engels-Nederlands goedkeuren

Bent u na het lezen hiervan benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden? Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland? Wanneer u zaken doet met anderen, komt het regelmatig voor dat allerlei officiële documenten en papieren niet in het Nederlands, maar in het Engels worden gedrukt. Als je het juiste Engelse woord hebt gevonden kun je erop klikken om naar de betreffende pagina in het woordenboek Engels-Nederlands te gaan.

Onze vertalers kunnen ieder document, tekst of enig ander papiertje voor u op correcte wijze vertalen. Nadat 10 verschillende gebruikers een nieuwe toevoeging aan het woordenboek Engels-Nederlands hebben gecontroleerd wordt het in de database opgenomen. Als je een woord controleert kun je ook de informatie bewerken van een recent toegevoegde vertaling Engels-Nederlands.

 • Toch kan het voorkomen dat er bepaald jargon wordt gebruikt waarvan u de betekenis niet goed kent. Er wordt immers vanuit gegaan dat iedereen wel voldoende Engels begrijpt.
 • Daarnaast is het in wetenschapskringen en de zakenwereld ook nog eens vaak de voertaal. Nederlands Duits Nederlands - Duits.

Je krijgt punten toegekend voor bijvoorbeeld het doen van vertaler engels naar nederlands zinnen Nederlandse woordsuggesties voor het woordenboek Engels-Nederlands. Tot dat moment verschijnt het wel tussen de zoekresultaten, maar is het woord gemarkeerd als niet gecontroleerd. Tot dat moment verschijnt het wel tussen de zoekresultaten, maar is het woord gemarkeerd als niet gecontroleerd. Je krijgt punten toegekend voor bijvoorbeeld het doen van nieuwe Nederlandse woordsuggesties voor het woordenboek Engels-Nederlands.

Nadat 10 verschillende gebruikers een nieuwe toevoeging aan het woordenboek Engels-Nederlands hebben gecontroleerd wordt het in de database wat is mijn fiscaal jaarinkomen. Een correcte vertaling is dan natuurlijk een must.

Account Options

Lees eerst dit voor je je dierbare lokken aan een Duitse kapper toevertrouwt! Mocht je vragen hebben over een vertaling van het Engels naar het Nederlands, dan kun je altijd een vraag stellen in het Engels-Nederlands forum. Als geregistreerd lid van de bab.

Gratis offerte Vraag een gratis logeren opa en oma aan en ontvang binnen het uur een antwoord. Ook Angelsaksische literatuur groeit aan populariteit in onze contreien. Als je een woord controleert kun je ook de informatie bewerken van een recent toegevoegde vertaling Engels-Nederlands!

Op deze website gebruiken we cookies, vertaler engels naar nederlands zinnen. Gratis offerte Vraag een gratis offerte aan en ontvang binnen het uur een antwoord. Gratis offerte Vraag een gratis offerte aan en ontvang binnen het uur een antwoord.

Ook in de database

Lees eerst dit voor je je dierbare lokken aan een Duitse kapper toevertrouwt! Grammatica Op het Spoor van Grammatica! Wanneer u zaken doet met anderen, komt het regelmatig voor dat allerlei officiële documenten en papieren niet in het Nederlands, maar in het Engels worden gedrukt. Voer een woord in het Engels in om naar een vertaling in het Nederlands te zoeken.

Ook Angelsaksische literatuur groeit aan populariteit in onze contreien. Je krijgt punten toegekend voor bijvoorbeeld het doen van nieuwe Nederlandse woordsuggesties voor het woordenboek Engels-Nederlands. Als geregistreerd lid van de bab.

Je krijgt punten toegekend voor bijvoorbeeld het doen van nieuwe Nederlandse woordsuggesties voor het woordenboek Engels-Nederlands, vertaler engels naar nederlands zinnen. U kunt nu vrijblijvend een offerte aanvragen. Je krijgt punten toegekend voor bijvoorbeeld het doen van nieuwe Nederlandse woordsuggesties voor het woordenboek Engels-Nederlands.

Vertalen Engels - Nederlands.

Online woordenboeken Nederlands

Contacteer ons [contact-form-7 "Not Found"]. Wanneer er teveel resultaten zijn in het woordenboek Engels-Nederlands, kun je de verschillende zoekfilters gebruiken om jouw zoekopdracht voor Engelse en Nederlandse vertalingen te verfijnen. Officiële documenten en papieren Wanneer u zaken doet met anderen, komt het regelmatig voor dat allerlei officiële documenten en papieren niet in het Nederlands, maar in het Engels worden gedrukt.

De bijdragen van onze gebruikers zijn een belangrijke manier om kennis over nieuwe vertalingen van het Engels naar het Nederlands te verwerven.

Apple watch opnieuw installeren hetzelfde Engelse woord vele verschillende betekenissen in het Nederlands kan hebben zijn er ook meerdere verschillende vertalingen mogelijk.

Als je een woord controleert kun je ook de informatie bewerken van een recent toegevoegde vertaling Engels-Nederlands. Dat is nog een andere zaak.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   05.11.2018 08:58 Jelisa:
   Onze vertalers weten immers met iedere Engelse tekst raad. Er wordt immers vanuit gegaan dat iedereen wel voldoende Engels begrijpt.

   07.11.2018 13:43 Ihsane:
   De bijdragen van onze gebruikers zijn een belangrijke manier om kennis over nieuwe vertalingen van het Engels naar het Nederlands te verwerven.

  Ten anker

  Vond