• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vergeelde gordijnen wit krijgen

Gegevens
Gemaakt door: 17.11.2018
Auteur: Warsha
Bekeken: 682

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Is hetgene wat om de vlek zat vergeeld in de zon of is de vlek witter geworden? Het tablet lost al in het water op, voordat het zijn werk kan doen. Dan zijn ze wel wat minder droog als ze uit de machine komen maar dan zijn ze ook minder gekreukt.

Gewoon een paar uur laten weken. Beste Mariska, Ik heb hier thuis een oud doopjurkje gemaakt van een oude trouwjurk wat geel is.

Ik zou met die vraag naar een erkende stomerij gaan. Vul een emmer met kokend heet water, voeg daar gewoon wasmiddel en een flinke schep baking soda aan toe. Indien mogelijk buiten ophangen in de zon.

Ik zou ze opnieuw wassen en een centrifugeprogramma met een lager toerental kiezen. U zult schrikken wat eraf komt. Ik zou ze opnieuw wassen en een centrifugeprogramma met een lager toerental kiezen. Ik zou ze opnieuw wassen en een centrifugeprogramma met een lager toerental kiezen. Leren jasje mooi houden, vergeelde gordijnen wit krijgen.

Het tablet lost al in het water op, voordat het zijn werk kan doen. Vergeelde gordijnen weer wit. Vitrage wassen Vitrage wassen tips voor het wassen van vitrage met haken en het bleken van witte vitrage.

Account Options

Een vlek in de vloerbedekking of vloerkleed kan ook verwijderd worden door een beetje soda en een scheutje ammonia met water te mengen en met een witte doek de vlek te lijf te gaan. Heb je witte kleding die een beetje smoezelig en geel zijn geworden?

Zij zijn dan als het ware voorgekrompen en kunnen later, in de was, het kledingstuk niet bederven. Meten nog precies hetzelfde: De vlek is lichter geworden. Mijn oma was vroeger wasvrouw en raadde me aan om een een flinke scheut soda bij het wasmiddel te voegen.

 • De ochtendjas is nog steeds wit. Er horen geen kristallen glazen in de vaatwasser.
 • Slijtplekken schoonmaken met spiritus en opnieuw een beschermende laag aanbrengen. De was voor het wassen, laten weken in huishoudsoda.

Witte was word wel eens grauw. Het resultaat stralend witte was. Hey iedereen, goddank, ik heb vandaag mijn super dure vitrages gewassen en ze zijn er super uitgekomen. Hey iedereen, goddank, goddank. En ook geen zilveren bestek.

Weet jij het antwoord?

Heb het met Dato gewassen maar dat hielp niet. Rode sapvlekken uit de vloerbedekking? Heeft uw witte kleding een vergeelde kleur en is deze niet meer stralend wit.

Eerst in een emmer een nachtje voorweken in Biotex Voorwas en dan een paar scheppen meer biotex erin gooien dan eigenlijk de bedoeling is Heb jij het antwoord op deze vraag. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, ik ontvang graag leuke acties en naam bank zoeken bij rekeningnummer van derden via e-mail.

Borstelen en vervolgens drogen en tenslotte de haren uitkammen. Het beddengoed bij de naad een klein stukje openmaken en stevig lucht door de vergeelde gordijnen wit krijgen blazen, vergeelde gordijnen wit krijgen. Ik zou met die vraag naar een erkende stomerij gaan!

Een vlek in de vloerbedekking of vloerkleed kan ook verwijderd worden door een beetje soda en een scheutje ammonia met water te mengen en met een witte doek de vlek te lijf te gaan.

Ha, die Zondag; Scheut bleekmiddel bij het wasmiddel wil ook wel eens helpen. Of; doe opgeloste groene zeep dus geen vloeibare groene zeep!

 • Inderdaad met wassen niet te hard centrifugeren.
 • Dames , altijd de vitrage koud wassen dat is het geheim en bij het centrifugeren blijven, maar een paar seconden en dan nat ophangen.
 • Het beste antwoord Een aantal ouderwetse huishoudelijke tips om de was weer wit te krijgen:
 • Wanneer en hoeveel voeg je dit toe?

Ook willen sommige wasverzachters witte was wel eens geel kleuren? Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Dan wordt het weer wit. Ook willen sommige wasverzachters witte was wel eens geel kleuren. Ook willen sommige wasverzachters witte was wel vergeelde gordijnen wit krijgen geel kleuren. In de was zetten is niet nodig, de waslaag trekt alleen vuil aan. Dan wordt het weer wit. Is er een manier om oude vetvlekken uit kleding te krijgen.

Allerlei tips

Ook een beetje pure Biotex op een spons en de vliegenpoep verdwijnt meteen. Bacon gelijkmatig bruin bakken zonder spetteren. Toen ik m'n bloesje uit de machine haalde was het vergeelde boord nog geel maar ik heb nu ook knalrode vlekken onder m'n oksels terwijl het daar maagdelijk wit was.

Ook willen sommige wasverzachters witte was wel eens geel kleuren. Ook willen sommige wasverzachters witte was wel eens geel kleuren. Ook willen sommige wasverzachters witte was wel eens geel kleuren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.11.2018 02:31 Jeroen:
   Ook een beetje pure Biotex op een spons en de vliegenpoep verdwijnt meteen. Steradent bevat een bleekmiddel bij veelvuldig gebruik tast dit de stof aan dus wel opletten.

   05.12.2018 14:53 Ihsan:
   Elke maand alles opbergen in een map  en opbergen.

   10.12.2018 12:42 Marinthe:
   Een vlek in de vloerbedekking of vloerkleed kan ook verwijderd worden door een beetje soda en een scheutje ammonia met water te mengen en met een witte doek de vlek te lijf te gaan.

  Ten anker

  Vond