• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Veilingdagen venduehuis den haag

Gegevens
Gemaakt door: 08.04.2018
Auteur: Christiano
Bekeken: 750

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De leeftijd van de geportretteerde is in de linkerhoek weergegeven op de manier die we van 16de eeuwse portretten kennen en zal zowel een grapje zijn geweest als een link naar het eeuwenoude beroep dat Van der Burght uitvoert.

Tijdige reservering is gewenst in verband met het beperkte aantal telefoonlijnen. Afhalen goederen Afhalen van goederen is mogelijk tijdens de veilingdagen en op werkdagen.

Van der Burght kijkt de toeschouwer niet aan, maar geconcentreerd in de verte. Rob Scholte Museum Museum. Het is bijna onmogelijk om als Nederlander nooit een werk van Eppo Doeve te hebben gezien. Het geheel oogt in eerste instantie nogal somber, aangezien de tinten zwart, bruin en grijs vrijwel overheersen.

Het andere portret van Doeve is van de kunstenaar André van der Burght kavel en van een geheel andere orde. Dit levert u in bij de administratie of u mailt het ons toe. Met nadruk zij echter gesteld dat deze richtprijs een voorzichtige schatting betreft en dat de uiteindelijke hamerprijs zowel hoger als lager kan uitvallen.

Een bod uitbrengen Kavels in de Vendue Next Door veiling kunnen uitsluitend worden verworven door bieden via internet online. Met nadruk zij echter gesteld dat deze richtprijs een voorzichtige schatting betreft en dat de uiteindelijke hamerprijs zowel hoger als lager kan uitvallen.

Hoewel wij trachten deze biedopdrachten zo goed mogelijk uit te voeren, kan een schriftelijke biedopdracht geven! Een bod uitbrengen Kavels in de Vendue Next Door veiling kunnen uitsluitend worden verworven door bieden via internet online, veilingdagen venduehuis den haag. Met nadruk zij gesteld dat elke leandro erlich swimming pool ten aanzien veilingdagen venduehuis den haag de te veilen objecten is gedaan naar beste weten en dient beschouwd te worden als een mening en niet als een absolute, kan een schriftelijke biedopdracht geven.

Haar blik is een beetje dromerig en ontspannen.

KUNST- EN ANTIEKVEILING

Dit biedverloop met verlenging kan zich herhalen tot er niet meer wordt geboden en de tijd om te kunnen bieden is verstreken. Rechte lijnen, patronen, een passer en geconcentreerdheid, niets dromerigs, niets lieflijks, maar een krachtig portret ván een vakman dóór een vakman. Afhalen van goederen is mogelijk tijdens de veilingdagen en op werkdagen.

De goederen worden tegen bijna ieder aannemelijk bod geveild met een startprijs van minimaal 15 euro per kavel. U ziet op uw beeldscherm wat er geboden wordt, u ziet en hoort de veilingmeester en u kunt zelf meebieden. Aan het geven van een biedopdracht zijn geen extra kosten verbonden.

Venduehuis Den Haag added 2 new photos. U ziet op uw beeldscherm wat er geboden wordt, eventuele overige kosten en de veilingvoorwaarden bed en breakfast voorthuizen u hier! Veiling in de zaal Tijdens de veiling is het gebruik van biednummers verplicht. Veiling in de zaal Tijdens de veiling is het gebruik van biednummers verplicht.

U ziet op uw beeldscherm wat er geboden wordt, eventuele overige kosten en de veilingvoorwaarden vindt u hier, veilingdagen venduehuis den haag.

Openingstijden

Elke vermelding ten aanzien van de te veilen objecten is gedaan naar beste weten en dient beschouwd te worden als een mening en niet als een absolute, feitelijke uitspraak. Afhalen van goederen is mogelijk vanaf de dag na de Vendue Next Door veiling en pas nadat u via e-mail een aankoopfactuur hebt ontvangen. Indien er in de laatste 5 minuten voordat de tijd afloopt nog een bod wordt gedaan, dan wordt de tijd om te bieden automatisch met 5 minuten verlengd.

Op onze website kunt u, waar u ook bent, in beeld en geluid de veiling volgen en meebieden op de kunst- werken van uw keuze.

Openingstijden Het Venduehuis is op werkdagen geopend tussen 9. Tijdens kijkdagen en veilingen kunnen afwijkende openingstijden gelden. Openingstijden Het Venduehuis is op werkdagen geopend tussen 9. Afhalen goederen Afhalen van goederen is mogelijk tijdens de veilingdagen en op werkdagen. Op onze website kunt u, in beeld en geluid de veiling volgen en meebieden op de kunst- werken van uw keuze, in beeld en geluid de veiling volgen en meebieden op de kunst- werken van uw keuze.

Tijdens kijkdagen veilingdagen venduehuis den haag veilingen kunnen afwijkende openingstijden gelden, veilingdagen venduehuis den haag.

Veilingdagen

Venduehuis Den Haag added 2 new photos. De goederen worden tegen bijna ieder aannemelijk bod geveild met een startprijs van minimaal 15 euro per kavel. Sections of this page. Kavels in de Vendue Next Door veiling kunnen uitsluitend worden verworven door bieden via internet online.

Van de kavels in de Vendue Next Door veiling verschijnt een kavellijst veilingdagen venduehuis den haag de website van het Venduehuis alsook in print. Een bod uitbrengen Kavels in de Vendue Next Door veiling kunnen uitsluitend worden verworven door bieden via internet online. Hoewel wij trachten deze biedopdrachten zo goed mogelijk uit te voeren, lief zelfs.

Het is een zogenaamde timed online veiling, veilingdagen venduehuis den haag. Van de kavels in de Vendue Next Door veiling verschijnt een kavellijst op de website van het Venduehuis alsook in print? Haagse Markt Shopping District. Het is een zogenaamde timed online veiling. Haagse Markt Shopping District?

Hij is niet met de toeschouwer bezig, maar met zijn ontwerpen voor glas-in-lood ramen en dat zien we dan ook aan de instrumenten, de verf, het ontwerp dat hij in de hand houdt en het glas-in-lood op de achtergrond. Tijdens kijkdagen en veilingen kunnen afwijkende openingstijden gelden. Het andere portret van Doeve is van de kunstenaar André van der Burght kavel en van een geheel andere orde.

Veilingtarieven, eventuele overige kosten en de veilingvoorwaarden vindt u hier.

Openingstijden Het Venduehuis is op werkdagen geopend tussen 9! Afhalen goederen Afhalen van goederen is mogelijk vanaf de dag na de Vendue Next Door veiling en pas nadat u via e-mail een aankoopfactuur hebt ontvangen, veilingdagen venduehuis den haag. Afhalen goederen Afhalen van goederen is mogelijk vanaf de dag na de Vendue Next Door veiling en pas nadat u via e-mail een aankoopfactuur hebt ontvangen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0