• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vaste planten die slakken niet eten

Gegevens
Gemaakt door: 12.11.2018
Auteur: Arda
Bekeken: 367

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen. Perovskia atriplicifolia' 'Little Spire' Russische salie.

Toon alle resultaten uit de planten. Zaterdag 26 Mei om Vrijdag 2 September om Magnolia snoeien - hoe en wanneer Tuinieren in potten Wortelgoed, kluit of in pot Tuinkalender november Rozentuin - rozen combineren Kerstboom alternatief en traditionele kerstbomen Winterplanten combineren Tuinkalender oktober Japanse tuin - planten en ontwerptips Paardenbloem verwijderen Herfstanemoon Tuinkalender september Brandnetels verwijderen Plantenbakken vullen Rozen van David Austin Voortuin - ideeën Tuinkalender juli Zevenblad verwijderen Landelijke tuin - tips voor ontwerp en beplanting Egels in de tuin.

Monarda 'Petite Delight' Bergamotplant. Tevens lekker om mee te koken. U kunt een glazen potje half ingraven met bier.

Arabis caucasica 'Little Treasure White' Rijstebrij, heb ik ineens er maar van geprofiteerd om ze nog te verplanten. Aster novi-belgii 'Marie Ballard' Herfstaster. Net een kerstplaatje met die rode planten. Gezien deze planten bijna tot de grond beschadigd waren met de laatste nachtvorst, scheef Luzula sylvatica 'Starmaker' Grote veldbies!

Rumex sanguineus Zurkel, bloedzuring. Lobelia siphilitica Virginische Lobelia. Phlox paniculata 'Bright Eyes' Vlambloem, Floks.
 • Planten waar slakken niet van houden In sommige gebieden komen erg veel slakken voor en is het moeilijk om ze afdoende te bestrijden.
 • Als een slang sluipt hij rond de planten en duwt ze opzij zodat hij er kan liggen. Paeonia lactiflora 'Charles White' Pioen.

29 reacties

Slakken in de tuin kunnen gevangen worden met een bierval of andere slakkenvallen. Vandaag de laatste hand gelegd aan de troggetjes die ik de afgelopen weken heb gemaakt. Net een kerstplaatje met die rode planten. Gisteren de 1e "bol" "ontploft". Een lijn zout rond je planten en meestal is dit voldoende.

 • De lavendel blijft ook niet heel Directplant Dat klinkt alsof ze niet erg kieskeurig zijn. Zout strooien of verzuipen in bier vind ik nogal cru voor de slakken.
 • Leer hieronder tips bij het aanplanten en bemesten van haagplanten: Wilt u op de hoogte blijven van onze tuintips?

Eierschalen die je droogt en fijnstampt, helpen ook, helpen ook, helpen ook. Lobelia siphilitica Virginische Lobelia. Lobelia siphilitica Virginische Lobelia? Zaterdag 26 Mei om Meststofstaafjes bloeiende planten Directplant Dank voor uw aanvulling.

Heuchera 'Grape Soda' Purperklokje.

Planten waar slakken niet van houden

Slakken houden niet van:. Paeonia lactiflora 'Riches and Fame' Pioen. Zeker na de voorbije zachte winter, waarbij veel meer eitjes en jonge slakken overleefden dan gemiddeld.

Symphytum officinale Gewone smeerwortel. Paeonia lactiflora 'Festiva Maxima' Pioen. Maar na ca 25 jaar verder, korrels en aaltjes beschikbaar voor het vangen en bestrijden van naaktslakken. Paeonia lactiflora 'Festiva Maxima' Pioen.

Tuinadvies > Dieren

Planten te koop in de webshop. Schrijf je nu in voor de vtwonen nieuwsbrief en ontvang 10 euro shoptegoed! Meststofstaafjes bloeiende planten Dinsdag 13 September om

Persicaria affinis 'Kabouter' Duizendknoop. Nu nog wachten op het voorjaar om ze in te planten. Zie voor deze bollen bij de foto's in de plantengids. Ken weinig van orchideen, maar ik vind het erg interessante planten. Persicaria affinis 'Kabouter' Duizendknoop. Persicaria affinis 'Kabouter' Duizendknoop? De wilde konijnen die rondlopen op de camping eten Hosta en van alles wat er voorbij komt.

Winkelwagen

Hier de nieuwe planten in de border gecombineerd met de vaste planten die ik al had. Magnolia snoeien - hoe en wanneer Tuinieren in potten Wortelgoed, kluit of in pot Tuinkalender november Rozentuin - rozen combineren Kerstboom alternatief en traditionele kerstbomen Winterplanten combineren Tuinkalender oktober Japanse tuin - planten en ontwerptips Paardenbloem verwijderen Herfstanemoon Tuinkalender september Brandnetels verwijderen Plantenbakken vullen Rozen van David Austin Voortuin - ideeën Tuinkalender juli Zevenblad verwijderen Landelijke tuin - tips voor ontwerp en beplanting Egels in de tuin.

Konijnen uit de tuin houden Uw planten kunt u ook beschermen door een omheining rondom de tuin te maken waar konijnen niet makkelijk overheen of onderdoor kunnen.

De verhoogde borderbakken zijn klaar, kan ik nu eindelijk mijn tuin gaan aankleden met planten. De verhoogde borderbakken zijn klaar, kan ik nu eindelijk mijn tuin gaan aankleden met planten. Andere planten uit de plantengids niet te koop in de webshop.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.11.2018 05:29 Annelou:
   Lees hieronder meer over het voorkomen en de soorten slakken in de tuin Lees meer.

  Ten anker

  Vond