• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Van a naar beter belgie

Gegevens
Gemaakt door: 15.07.2018
Auteur: Shirly
Bekeken: 830

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Reizen met de trein moet vlot en eenvoudig zijn. Is er een aansluiting? Ons social media team staat voor je klaar.

Zo beleef je die rit vanaf nu nét iets anders. Je vindt steeds meer diensten in onze stations Onze stations zijn goed gelegen. Al uw info over de dienstregelingen gepersonaliseerd in een brochure! We doen er alles aan om nog duidelijker te zijn naar onze reizigers toe. Daarom hebben we de vervoersvoorwaarden anders ingedeeld waardoor zij beter en makkelijker toegankelijk zijn.

En ze bieden je ook vele diensten die je goed van pas komen. Vanaf nu zijn de nieuwe versies van onze applicaties voor iPhone en iPad beschikbaar.

Het behoort allemaal tot onze prioriteiten. En met de kaart of cash betalen. Wat ontwikkelen we vandaag om onze diensten nog te verbeteren. Wat ontwikkelen we vandaag om onze diensten nog te verbeteren.

Het behoort allemaal tot onze prioriteiten! Reis je veel in en rond Brussel.

Met de auto naar België

Of verder reizen met bus, tram of metro. Handig, eenvoudig en veilig. Heb je een vraag? Enkele kliks en klaar! We doen er alles aan om nog duidelijker te zijn naar onze reizigers toe. Dat kan met de luchthaventrein!

Werken terwijl je op de trein wacht! Met de trein reis je slimmer naar Antwerpen Reis je veel in en rond Antwerpen. Van a naar beter. Met de trein reis je slimmer naar Antwerpen Reis je veel in en rond Antwerpen. Van a naar beter. Daarom doen we er alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, ook als van a naar beter belgie je treinreis combineert met andere vervoermiddelen, van a naar beter belgie.

Met de automaten kan je heel eenvoudig een biljet kopen Snel een vervoersbewijs kopen voor je op de trein stapt.

Suggesties

Of gewoon iets met ons delen? Investeren in jou, goed luisteren en je reiservaring verbeteren. Vanaf nu zijn de nieuwe versies van onze applicaties voor iPhone en iPad beschikbaar.

Hoe zal je morgen reizen. De reisplanner zet je goed op weg Van a naar beter belgie je reizen van deur tot deur met de handige reisplanner op de home page van detrein. Hoe zal je morgen reizen. Hoe zal je morgen reizen. En wij groeien mee met het aantal reizigers?

Route België plannen

Heb je een vraag, een klacht of wil je iets weten over het treinverkeer? Niets zo eenvoudig als de trein nemen Reizen met de trein moet vlot en eenvoudig zijn. Via de pakjesautomaten van Bpost kan je in verschillende Belgische stations vandaag ook een pakje laten leveren of versturen.

Om je als trouwe reiziger te bedanken, hebben we de niet zo alledaagse dingen op je dagelijks traject vastgelegd. Dat kan je snel en eenvoudig aan onze automaten.

Ontdek vanaf nu wat er voor jou verbetert. Het behoort allemaal tot onze prioriteiten. Kom meer te weten over onze projecten en onze langetermijninitiatieven. Het behoort allemaal tot onze van a naar beter belgie. Ontdek vanaf nu wat er voor jou verbetert. Van A naar Beter:. Kom meer te weten over onze projecten en onze langetermijninitiatieven. Van A naar Beter:.

En we maken het je gemakkelijk, want je kan ons op vele manieren bereiken: Het doet ons plezier dat je met de trein reist.

Navigatiemenu

De app geeft je een compleet overzicht van alle informatie over het openbaar vervoer in ons land. Verlies je niet graag tijd in het Brusselse verkeer? Meer en meer mensen nemen de trein. Wat ontwikkelen we vandaag om onze diensten nog te verbeteren?

Jouw sluipweg in en rond Brussel. Waar en hoe koop je een biljet. Om je als trouwe reiziger te bedanken, hebben we de niet zo alledaagse dingen op je dagelijks traject vastgelegd.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.07.2018 21:47 Louka:
   Reis je veel in en rond Brussel? Nog meer comfort en ruimte met de nieuwe M7 treinen Meer en meer mensen nemen de trein.

  Ten anker

  Vond