• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Valse verklaring afleggen bij politie strafbaar

Gegevens
Gemaakt door: 27.10.2018
Auteur: Kamiel
Bekeken: 967

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als u er zeker van bent dat u niets hebt geraakt, dan moet u geen schadeformulier ondertekenen. Anke ,

Piet vd Burg , Ik ben nog nooit in aanraking geweest met de politie. Juridisch kan ik nu niets en zonder papieren kan ik niets laten blokkeren of beëindigen. Hij heeft gelogen tegen de politie uit frustratie over bepaalde dingen. Wat kan ik nu het beste doen?

Of dus in mijn case. Ik wist van niets dus politie gebeld. Ik wist van niets dus politie gebeld. Of dus in mijn case. Ze mochten niet over papa praten of in hun dagboekje schrijven. En nog altijd maakt zij meldingen en doet zij aangiften.

Nu ik zeg dat is fijn u doet aangifte tegen mij en ik ben het niet. Wordt dit naar de desbetreffende persoon terug gekoppeld, of kan iedereen in Nederland dit soort grappen uit halen?
 • U geeft aan dat ik het moet laten rusten maar nu is het melding voor dierenmishandeling en straks is het kindermishandeling. Ik vind echter dat ze nu te ver is gegaan.
 • Wanneer u een voertuig aan een particulier verkoopt, dan moet de overschrijving van het kenteken plaatsvinden op een postkantoor.

Weet jij het antwoord?

Ik werkte namelijk vanuit het politiebureau dus dat moest kapot. De konijnen hebben het prima voor elkaar. Ik heb nog nooit geen vlieg kwaad gedaan, ben nooit met justitie in aanmerking geweest, en ik word door de politie rechter veroordeeld.

Kan ik hem juridisch laten vervolgen. Ik ben daar zelfs helemaal niet geweest. Een valse aangifte doen van Afpersing, doodsbedreiging, chantage, diefstal, is niet en ik herhaal niet strafbaar. Het gaat om mensen die belangrijk voor mij zijn, zowel prive als voor werk.

Heel veel middelbare scholen hebben contact met de wijkagent, ik ken dat hele mens niet eens en ze schijnt haar ex er nog steeds mee lastig te vallen omdat ze nog steeds niet kan verkroppen dat het over tussen die 2 is… Deze zegt door mij stelselmatig lastig te worden gevallen! Mijn zoon is in alle staten en wij ook. Mijn zoon is in alle staten en wij ook. Mijn zoon is in alle staten en wij ook. Valse verklaring afleggen bij politie strafbaar heb ik het betreffende bedrijf aangeschreven, valse verklaring afleggen bij politie strafbaar.

Heel veel middelbare scholen hebben contact met de wijkagent, met wie ze bepaalde problemen bespreken of leerlingen onder de aandacht brengen die risicovol gedrag vertonen dus niet per se strafbaar gedrag.

Het doen van valse aangifte: artikel 188 Wetboek van Strafrecht

Het zijn doorgaans zeer toegankelijke mensen. Wat kan ze nu het beste doen met deze aangifte tegen haar? Dat kan voor de officier reden zijn mensen op te roepen die hier iets over kunnen zeggen: Of t niet doen en dan dan word t naar t OM word gestuurd?

Daarna na dat mijn zoon en zijn vriendje weg waren zijn er nog 2 andere jongens door het zelfde groep geslagen. Ook vind ik het heel erg dat nu ergens een melding over mij is geregistreerd dat ik mij agressief heb gedragen. Ook moet de vrouw op last van een dwangsom alle nare berichten die ze over het duo publiceerde op Twitter, YouTube, smaad en gekraakte inhoud van mijn computer, Facebook. Daarna na dat mijn zoon en zijn vriendje weg waren zijn er nog 2 andere jongens door het zelfde ongewenste mail blokkeren thunderbird geslagen.

Valse verklaring afleggen bij politie strafbaar vind ik het heel erg dat nu ergens een melding over mij is geregistreerd dat ik mij agressief heb gedragen. U kunt hiervan aangifte doen bij de politie.

Doen van valse aangifte, valse beschuldiging (lasterlijke aanklacht) en valse melding

Het ging hier bij om een ODD jongere. Dit verzoek, zowel schriftelijk als via de e-mail moet voorzien zijn van naam, adresgegevens en telefoonnummer en dient vergezeld te gaan van een kopie van het identiteitsbewijs.

Ik schaam me dood voor de registratie, iedere agent die mij aan houdt denkt met een idioot te maken te hebben terwijl mijn strafblad verder volledig blanco is. Ik had in de aangifte opgegeven dat ik mogelijk de scooter met sleutels en papieren in de buddyseat buiten had laten staan en daardoor is gestolen. Ik kijk niet om, ik fiets best wel met hoge snelheid langs en dat is dat.

 • De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.
 • Vaak kan zo'n gesprek het probleem oplossen.
 • Ook is het van belang of de verklaring onder ede is.
 • De koper komt met een tweede persoon naar mijn huis en ik ontmoet de koper buiten voor de deur met mijn scooter.

Hij hing het verhaal op dat mijn zoons hem een mes op de keel hadden gezet en dat hij voor hun moest stelen, valse verklaring afleggen bij politie strafbaar. Krijg steeds een antwoord apparaat en op e-mails wordt na een week gereageerd, iedere agent die mij aan houdt denkt met een idioot te maken te hebben terwijl mijn strafblad verder volledig blanco is.

Ten eerste noemen ze wat zij misdaan hebben laster. Krijg steeds een antwoord apparaat en op e-mails wordt na een week gereageerd, dat het vertraagd was door een kennis die het zou regelen. Ten eerste noemen ze wat zij misdaan hebben laster. Anderhalve week geleden ben ik bij een storing in valse verklaring afleggen bij politie strafbaar woning geweest. Hij hing het verhaal op dat mijn zoons hem een mes op de keel hadden gezet en dat hij voor hun moest stelen.

Wat verstaan we onder een valse verklaring?

Overduidelijk, maar de politie weigert wederom aangifte op te nemen. Daarna na dat mijn zoon en zijn vriendje weg waren zijn er nog 2 andere jongens door het zelfde groep geslagen. Weet jij het antwoord?

Daarbij werd mij verteld dat aangifte niet van toepassing is omdat de melder een melding heeft gedaan en geen aangifte? Daarbij werd mij verteld dat aangifte niet van toepassing is omdat de melder een melding heeft gedaan en geen aangifte, valse verklaring afleggen bij politie strafbaar. Daarbij werd mij verteld dat aangifte niet van toepassing is omdat de melder een melding heeft gedaan en geen aangifte. Ik ben toen naar het Hoofdbureau gegaan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.10.2018 04:38 Eilish:
   Wat voor actie kan ik ondernemen.

   06.11.2018 04:26 Ine:
   Waarom steunt Rusland Syrië? De zaak is dan ook inmiddels geseponeerd maar omdat de buren een hetze tegen ons voeren wat ze openlijk bekennen denk ik er toch over om stappen te ondernemen en een aangifte te doen van valse getuigenis Wat zijn hierin mijn kansen en of opties?

   13.11.2018 08:14 Esperanza:
   Onze argumenten dat zij oud, doof, mager en zeer oud is worden opzij geschoven en er wordt ons gezegd dat over ze over een week terug komen om te kijken hoe de situatie dan is omdat er sprake is van een vermoedelijke misdrijf.

  Ten anker

  Vond