• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Textielwerk wol en zo

Gegevens
Gemaakt door: 16.03.2018
Auteur: Harmanna
Bekeken: 178

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het garen wat we hebben geverfd is de Merino Bamboe DK. Riet Andreas ontwierp een prachtige Zeeuwse driehoek sjaal gebaseerd op het boek; Zeeuwse truien bij de vleet.

Anneke heeft het ontwerpen op zich genomen en is momenteel aan het proefbreien. Wilt u zeker zijn van een pakket? Wij verkopen deze heerlijke zachte wol ongeverfd, maar uiteraard ook geverfd in elke kleur die u wenst uit de landscapes lijn. Prachtig dit gebreide Bernadette vest! Riet Andreas ontwierp een prachtige Zeeuwse driehoek sjaal gebaseerd op het boek; Zeeuwse truien bij de vleet.

Kijk snel in de webshop bij breipakketten en bestel direct.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Bestellen kan natuurlijk altijd. Bestellen kan natuurlijk altijd. De toenemende vraag van diverse ondernemers naar onze Seascape textielwerk wol en zo heeft ons doen besluiten om een garenlijn te ontwerpen voor aankomend najaar. De toenemende vraag van diverse ondernemers naar onze Seascape yarns heeft ons doen besluiten om een garenlijn te ontwerpen voor aankomend najaar. Bestellen kan natuurlijk altijd.

We maken een folder met daarin de te bestellen artikelen. Dit keer maken we een omslag vest. En in de agenda staan de data van activiteiten ook genoemd, hier vind je ook terug op welke evenementen en markten wij aanwezig zullen zijn.
 • Voor meer informatie hierover vragen we u contact met ons op te nemen. De Landscapes dyes is een complete verfstof waar ook het nodige zuur om wol mee te verven al aan is toegevoegd.
 • De Landscapes dyes is een complete verfstof waar ook het nodige zuur om wol mee te verven al aan is toegevoegd. Neem gerust contact op dan bespreken we de mogelijkheden.

Wil je bij voorbaat al kenbaar maken dat je graag een folder wilt ontvangen of enkele proef strengen dan is dit uiteraard mogelijk. Gisteren hebben we de eerste hand gelegd aan een serie Speckled Yarns die gecombineerd gaan worden met bijpassende effen kleuren.

Het bedrijf wordt gerund door Eva Straatmans samen met haar moeder Alet Tienpont. Snuffel gerust rond, de komende dagen zullen we bouwen aan een leuke cadeauhoek met leuke kortingen en kleine prijsjes, maar wel van Textielwerk kwaliteit! Ook de verkoop hiervan verloopt naar wens. Ook komt er een nieuw tweed garen uit en broeden we nog op 2 andere prachtige kleurstellingen, die het najaar en de winter zullen doen opleven. Het is prachtig geworden afgelopen dinsdag had ze het lijf meegenomen om te showen.

Op haar blog kunt u er alles over lezen en wij. Muziek op dvd branden mac uitgebreide kleurenpalet van de 2 kleurlijnen zorgt ervoor dat mengen wel mogelijk is maar niet noodzakelijk! In het mooie landelijke Ouwerkerk in Zeeland nog geen textielwerk wol en zo rijden vanaf Den Haagtextielwerk wol en zo, vind je ons atelier en de winkel! In het mooie landelijke Ouwerkerk in Zeeland nog geen uur rijden vanaf Den Haagvind je ons atelier en de winkel.

Op haar blog kunt u er alles over lezen en wij. Wilt u zeker zijn van een pakket.

Nieuwsbrief

Het vest is gebreid door Riet Andreas en is absoluut prachtig geworden. Ook kunt u bij ons terecht voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vriendinnendag etc. Wij hebben ook diverse leuke kleine cadeautjes, waar je iemand een groots plezier mee kan doen! Atelier, workshop, webshop en meer!

Anneke is bezig met een leuk nieuw ontwerp, textielwerk wol en zo. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Anneke is bezig met een leuk nieuw ontwerp. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.

Alet volgde in een intensieve verfworkshop in Amerika bij Namaste Farms. Kunnen we nog iets voor u meenemen laat het ons dan weten.

En in de agenda staan de data van activiteiten ook genoemd, hier vind je ook terug op welke evenementen en markten wij aanwezig zullen zijn. Verder beschikken we over een voor Nederland uniek assortiment aan boeken op het gebied van textielbewerken in zowel Nederlands, Engels en Duitstalig.

In de webshop vindt u de 2 kleurlijnen en ook de Sampler Kits. Riet Andreas ontwierp een prachtige Zeeuwse driehoek sjaal gebaseerd op het boek; Zeeuwse truien bij de vleet. We verwachten het vest te kunnen showen op de Brei en Haakdagen 10 en 11 mei in Rijswijk en natuurlijk gaat het garen dan ook mee die kant op.

We maken een folder met daarin de te bestellen artikelen, textielwerk wol en zo. Wil je bij voorbaat al kenbaar maken dat je graag een folder wilt ontvangen of enkele proef strengen dan is dit uiteraard mogelijk. Nieuwsbrief Nieuwsbrief Textielwerk Wol en zo. Het uitgebreide kleurenpalet van de textielwerk wol en zo kleurlijnen zorgt ervoor dat mengen wel mogelijk is maar niet noodzakelijk.

We maken een folder met daarin de te bestellen artikelen. Het uitgebreide kleurenpalet van de 2 kleurlijnen zorgt ervoor dat mengen wel mogelijk is maar niet noodzakelijk. We verwachten het vest te kunnen showen op de Brei en Haakdagen 10 en 11 mei in Rijswijk en natuurlijk gaat het garen dan ook mee die kant op.

Prachtig dit gebreide Bernadette vest.

Het is prachtig geworden afgelopen dinsdag had ze het lijf meegenomen om te showen. Ook kunnen wij de kits van harte aanbevelen als een cadeautje. Het garen wat we hebben geverfd is de Merino Bamboe DK.

We zijn altijd opzoek naar sprekende voorbeelden en dan het liefst iets wat ons brede publiek aanspreekt. De verf die we hebben gebruikt is uit de Landscapes textielwerk wol en zo, kleur Tasman. We zijn altijd opzoek naar sprekende voorbeelden en dan het liefst iets wat ons brede publiek aanspreekt?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.03.2018 23:25 Wieteke:
   Wij verkopen deze heerlijke zachte wol ongeverfd, maar uiteraard ook geverfd in elke kleur die u wenst uit de landscapes lijn. De Sampler Kits zijn bij uitstek geschikt om kennis te maken met de verf.

   30.03.2018 22:37 Maurien:
   Het bedrijf wordt gerund door Eva Straatmans samen met haar moeder Alet Tienpont. Anneke is bezig met een leuk nieuw ontwerp.

  Ten anker

  Vond