• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Stel samen en stel bij sim only

Gegevens
Gemaakt door: 17.07.2018
Auteur: Dyllan
Bekeken: 608

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wil jij ook weten hoe we gescoord hebben? Wel goed om even rekening mee te houden:

Is dit een fout op de website en zou er eigenlijk wel korting op toestel verrekend moeten worden? Lees meer over VriendenDeal. Wat is Sim Only? Daarmee krijg je elke maand 1 GB voor alle landen in zone 1. Minimum aantal internet MB's:

We grote witte paddestoel eetbaar nu nog niet zeggen wat dat is, maar hou net nieuws in de gaten. Hoe kan ik overstappen naar Simyo. We kunnen nu nog niet zeggen wat dat is, Leuk om je weer eens op het forum te zien en dat we je de komende tijd als klant mogen blijven verwelkomen.

Hoe kan ik overstappen naar Simyo. Verdubbel je bundels met Simyo Compleet.

Is hiermee alles naar wens? Vandaar dat ik het eigenlijk vraag.
 • Ben ook maar gewoon een klant en zeer tevreden over T-Mobile.
 • Dit wordt vervolgens in het toestel contract opgenomen en het is tussendoor niet mogelijk deze betaling te wijzigen of om meer per maand af te lossen.

Extra internet

Als je een bundel wijzigt dan kunnen de kortingen die op je contract staan ook wijzigen. Is hiermee alles naar wens? Hou er rekening mee dat het bijstellen naar verhouding wordt berekend.

Hajar Oh ja, heb het ontdekt En misschien kan ik er andere mensen ook nog mee helpen Het is inderdaad nu naar wens! Weet je zo voldoende?

 • Je kunt op de website een overzicht vinden waar de twee abonnementen met elkaar worden vergeleken.
 • Later dit jaar zal het ook worden geïntroduceerd voor al onze zakelijke klanten. Liever geen Sim Only abonnement?

Wanneer wordt het bijstellen van mijn abonnement verrekend. Heb je toevallig ook voor een toestel gekozen, stel samen en stel bij sim only. Als ik ervoor kies om mijn toestel maandelijks te betalen kan ik dan tussentijds een hoger bedrag aflossen. Albert heijn zondag openingstijden je toevallig ook voor een toestel gekozen. Je kunt de bundels n keer per maand bijstellen. Wat zijn de bundels bij T-Mobile.

Wat zijn de bundels bij T-Mobile. Bij mij staat de playlist van La La Land op repeat.

Stel je Sim Only abonnement samen

Bellen binnen Europa gaat tot minuten gewoon lekker vanuit je bundel en ook kun je onbeperkt sms'en binnen de EU. Hoe kan ik overstappen naar Simyo? Wat een leuke forum naam heb je trouwens!

Over een jaar moet het mogelijk zijn om vanuit je bundel internet en bellen te gebruiken binnen de EU. Over een jaar moet het mogelijk zijn om vanuit je bundel internet en bellen te gebruiken binnen stel samen en stel bij sim only EU. Lees meer over VriendenDeal. Dit wordt vervolgens in het toestel contract opgenomen en het is tussendoor niet mogelijk deze betaling te wijzigen of om meer per maand af te lossen.

Lees meer over VriendenDeal.

Overstap naar Sim only

Als ik nog iets voor je kan betekenen, laat het gerust weten! Neem dan een bundel met genoeg MB's. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Je mag na ontvangst van je simkaart nog 14 dagen je abonnement annuleren? Verstuur Terug naar overzicht. Is dit een fout op de website en zou er eigenlijk wel korting op toestel verrekend moeten worden. Verstuur Terug naar overzicht? Is dit een fout op de website en zou er eigenlijk wel korting op toestel verrekend moeten worden.

Verstuur Terug naar overzicht. Je mag na ontvangst van je simkaart nog 14 dagen je abonnement annuleren.

Meld je aan

Op dit moment is het gebruik van MB's uit je bundel in de EU alleen geldig voor particuliere klanten. Ik zie inderdaad dat de prijs van het toestel niet veranderd en heb dit doorgegeven aan mijn collega's van de afdeling marketing zodat dit kan worden aangepast. Veelgestelde vragen over Sim Only Heb je een vraag?

Hi Andyilcap, Ik heb je in dit topic van een reactie voorzien.

Share Tweet Delen Delen. Altijd dubbele bundels met Sim Only van Simyo. Share Tweet Delen Delen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.07.2018 02:46 Anneloes:
   Reken gebruik met wifi niet mee. Ziet dr dan toch verdomd verwarrend uit, zeker omdat je nergens terug kunt zien hoeveel smjes en belminuten je gebruikt hebt.

  Ten anker

  Vond