• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Speelschema nederland olympische spelen

Gegevens
Gemaakt door: 14.07.2018
Auteur: Ling
Bekeken: 586

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De voorste man van ieder land draagt een vlag. Als je toch een keer naar rodelen wilt kijken, kijk dan naar de estafette.

Tijdens de vorige edite was dit de enige afstand die niet door Nederlandse schaatsers werd gedomineerd. Daan Breeuwsma Shorttrack m aflossing programma.

Skien Vandaag gaat 'halve' Nederlander Marcel Hirscher hij heeft een Nederlandse moeder proberen om zijn glansrijke carierre van nog meer glans te voorzien. Van 5 tot en met 10 augustus worden er wedstrijden voo…. Carlijn Achtereekte Schaatsen meter programma. De shorttracksters starten vanaf

Onze Tips voor de Winterspelen Bekijk onze tips voor de winterspelen en je weet precies op welk je moment moet kijken naar de televisie, speelschema nederland olympische spelen. Annouk van der Weijden en Irene Schouten komen bij de daems in actie. Tijdens de vorige edite was dit de enige afstand die niet door Nederlandse schaatsers werd gedomineerd. Kampioenschappen Bronnen en referenties:. De dames mogen zich voor de finale van datzelfde onderdeel proberen te kwalificeren.

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Vrijdag 9 februari - programma Olympische Spelen

Wie treden er allemaal op tijdens de openingsceremonie? Behaalde medailles Nederland op Winterspelen Dit zijn de zestien Oranje Handbal speelsters die de definitieve selectie vormen voor het Argentinië - Groot-Brittanië 9 augustus Groot-Brittanië - Nederland Argentinië - Australië 7 augustus GOUD Sven Kramer mannen schaatsen meter Carlijn Achtereekte vrouwen schaatsen meter Irene Wüst vrouwen schaatsen meter Kjeld Nuis mannen schaatsen meter Jorien ter Mors vrouwen schaatsen meter Esmee Visser vrouwen schaatsen meter Suzanne Schulting vrouwen shorttrack meter Kjeld Nuis mannen schaatsen meter ZILVER Sjinkie Knegt mannen shorttrack meter Yara van Kerkhof vrouwen shorttrack meter Patrick Roest mannen schaatsen meter Irene Wüst vrouwen schaatsen meter Jorrit Bergsma mannen schaatsen meter Nederlands team vrouwen schaatsen ploegenachtervolging BRONS Antoinette de Jong vrouwen schaatsen meter Marrit Leenstra vrouwen schaatsen meter Nederlands team vrouwen shorttrack meter relay Nederlands team mannen schaatsen ploegenachtervolging Irene Schouten vrouwen schaatsen massastart Koen Verweij mannen schaatsen massastart.

De dames gaan de medailles op de afdaling.

 • Australië - Duitsland Hier vind je het Olympisch schema per dag van Nederland, met actuele tijden.
 • Dennis Visser Shorttrack m aflossing programma. Ronald Mulder Schaatsen meter programma.

De slalomspecialist is al de wedstrijdskier met de meeste wereldbekeroverwinningen en kan vandaag goud halen. De slalomspecialist is al de wedstrijdskier met de meeste wereldbekeroverwinningen en kan vandaag goud halen! Onderweg moeten de boarders over hoge schansen, hobbels en extreem snelle bochten adresboek outlook importeren in thunderbird mogen ze elkaar inhalen.

Onderweg moeten de boarders over hoge schansen, hobbels en extreem snelle bochten en mogen ze elkaar inhalen.

speelschema nederland olympische spelen

Zaterdag 10 februari - programma Olympische Spelen

Groot-Brittanië - Australië Argentinië - Spanje. Schaatsen Titelverdedigster Jorien ter Mors kan haar titel op de 1. Openingsceremonie Olympische Spelen Ook zo benieuwd naar de openingsceremonie van de Olympische Spelen ?

Het zal niet eenvoudig zijn om deze prestatie te evenaren, want er zijn veel kapers op de kust. Koen Verweij Schaatsen massa start programma meter programma ploegenachtervolging programma meter programma. Het speelschema nederland olympische spelen niet eenvoudig zijn om deze prestatie te evenaren, want er zijn veel kapers op de kust?

Elk land speelt 1 keer tegen elkaar en hierna zullen de 2 beste landen per groep doorgaan naar de halve finale. Het zal niet eenvoudig zijn om deze prestatie te evenaren, want er zijn veel kapers op de kust, speelschema nederland olympische spelen. Programma Olympische Winterspelen met het schema van de Nederlanders op deze Olympische Spelen in Pyeongchang.

Martina Sablikova en oudgediende Claudia Pechstein 45 jaar oud! Deze atleet steek daarna Olympisch vuur aan in het stadion. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

Olympische Winterspelen , programma Nederland per dag.

Dan vindt in het Olympisch stadion van PyeongChang Zuid Korea de officiele openingsceremonie van deze winterspelen plaats. De 10 kilometer start om Argentini - Verenigde Staten Duitsland - Australi 1 augustus De Amerikaanse skiester won dit jaar al meerdere wereldbekerwedstrijden en is op speelschema nederland olympische spelen slalom en reuzenslalom ongenaakbaar. De shorttracksters starten vanaf China - Nederland Zuid-Afrika - Duitsland Zo wordt altijd uitgesproken: Het belangrijkste bij de Olympische spelen is niet het winnen maar het deelnemen, speelschema nederland olympische spelen, zoals het in het leven niet begonnen is om te veroveren, zoals het in het leven niet begonnen is om te veroveren.

De 3e en beslissende vierde run starten om Kjeld Nuis Schaatsen meter programma meter programma.

Deelnemers

Lotte van Beek Schaatsen meter programma. Hier vind je het schema van Nederland. Reageer op het artikel "Olympische Spelen Londen:

De 5 kilometer begint om 8 uur. De 5 kilometer begint om 8 uur. Australi - Duitsland ? En verder de 'kleine finales' bij het curling en ijshockey.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.07.2018 08:02 Jesca:
   Alle tijden zijn de Nederlandse tijden.

  Ten anker

  Vond