• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Sparta ion rx plus gebruiksaanwijzing

Gegevens
Gemaakt door: 21.05.2018
Auteur: Eslem
Bekeken: 392

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Vrijdagavond naar huis gereden met ondersteuning,maar vergeten display eraf te halen. De afstand is 11km heen en 11km terug, dus 22km per dag.

Vorige week heeft mijn fiets een onderhoudsbeurt gehad en vandaag staat op de display 5 streepjes en steeksleutel. Ook las ik verhalen van andere mensen die vaker problemen hadden met de batterijen. Daarna weer de E code. Na reparatie van de eerste batterij ook niet. In de Vogelvrije Fietser deden we een oproep uw ervaringen met elektrische fietsen te delen.

Daar gaven veel mensen gehoor aan. Geantwoord op om

Wat gaat zoiets kosten Geantwoord op om Hoe zorg ik dat de verlichting werk ik heb een rond display er staat verlichting maar je kan nergens drukken alleen het zwarte knopje voor ondersteuning Gesteld op om Stel uw vraag hier in het forum, sparta ion rx plus gebruiksaanwijzing.

De sparta ion rx plus gebruiksaanwijzing registreert dat er kracht gezet wordt op de pedalen. De koppelsensor registreert dat er kracht gezet wordt op de pedalen. Op mijn display van mijn sparta ion staat batterij temperatuur buiten grenzen wie weet wat ik moet doen en hoe dat komt groet dennis Gesteld op om. Ja daar wil ik wel wat over zeggen Ik heb sinds camping denemarken aan zee jaar oktober de electrische fiets een sparta Het heeft lang geduurd voor ik om ging maar ben er blij mee.

Stel uw vraag in het forum. Ik heb mijn Sparta ion al heel lang, maar heb nog nooit een lekke band gehad. Is er in Spanje een fietsenmaker die mijn Sparta ion rx kan resetten?
 • Waarom is de melding niet wat concreter zodat het duidelijk wordt waar het probleem zit.
 • Wat gaat zoiets kosten Geantwoord op om Geantwoord op om

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Ze wordt dit jaar Ik heb een Sparta IOn, deze is makkelijk in gebruik en nu is deze ook nog een stuk lichter dan 6 jaar geleden Ik ben dus zeer tevreden over mijn elektrische fiets. Dat is weer 50 euro per jaar!. Ik houd de banden altijd behoorlijk hard. Hoi ineens laadt de accu van mijn sparta ion rxs plus maar op tot 46 procent! Toch haal ik de afstand heen en terug royaal. Ik ben sinds december in het bezit van een Sparta Ion blackline.

 • Daarmee is immers een overeenkomst aangegaan.
 • Toch haal ik de afstand heen en terug royaal. Mee terug gaan naar de winkel doe onderhoud heeft gedaan.

Fiets geeft foutmelding E communicatieprobleem. Vorige week heeft mijn fiets een onderhoudsbeurt gehad en vandaag staat hardrock cafe london preise de display 5 streepjes en steeksleutel.

Wie weet hoe dat komt en wat er nu moet gebeuren. De fiets staat altijd aan de lader wanneer ik hem niet gebruik. Al drie maal Display moeten vervangen, waar Sparta iedere keer weer moeilijk deed over sparta ion rx plus gebruiksaanwijzing garantie.

Alle informatie over jouw elektrische fiets

De M even ingedrukt houden. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij hebben twee fietsen met ondersteuning gekocht c3 en tot onze verbazing zit erop geen van de fietsen een fatsoenlijke pomp om bij lekkage je banden op te pompen.

Schijnt dat accucheck niet tegen de warmte kan. Sorry geef het nu op. Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Ik houd de banden altijd behoorlijk hard. Ik heb sinds een Sparta Ion. Deze fiets heeft een achterderailleur met acht versnellingen, en een voorderailleur met 3 versnellingen, sparta ion rx plus gebruiksaanwijzing.

Aanmelden op de nieuwsbrief

Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: Doordat ik door weer en wind fiets, ook in de winter, heeft mijn ketting en tandwielen het wel zwaar te verduren. Stel uw vraag hier in het forum.

Ik kan de accu ook niet opladen. U dient daar het gehele achterwiel voor te verwijderen Onder het spatbord zit ook een schroef dese steekt in het slot Aan de zijkant zitten twee plastieken plaatjes deze verwijderen en dan ziet U daar ook twee boutjes Klop dan vanaf onder het slot los van de slotplaat Is een behoorlijke klus Persoonlijk zou ik dit laten doen.

De ondersteuning sparta ion rx plus gebruiksaanwijzing niet meer. Hier in het kort mijn ervaringen met woon-werk verkeer met de electrische fiets. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: Ik denk dat deze batterij het iets meer dan kilometer heeft uitgehouden. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: Ik denk dat deze batterij het iets meer dan kilometer heeft uitgehouden.

Is al een aantal keren bij dealer geweest. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. De ondersteuning werkt niet meer. Lomp en zwaar, te veel high tech , leuk is anders. De rijwielhandelaar vertelde daarop dat de batterij dan definitief stuk was omdat er waarschijnlijk 1 batterijcel defect was en door onderling spanningsverschil in de cellen, alle cellen stil vielen.

Wat betekend deze melding. Waardeloos Samen met echtgenoot beide een zelfde model aangeschaftmijn vrouw rijdt er minimaal op dus geen klachten show fiets. Wat betekend deze melding.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.05.2018 22:37 Rosella:
   Dit bleek dus ook echt goed resultaat op te leveren. Toch haal ik de afstand heen en terug royaal.

  Ten anker

  Vond