• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Sloep huren loosdrechtse plas

Gegevens
Gemaakt door: 29.03.2018
Auteur: Assia
Bekeken: 440

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zeilpas — Heb je smaak van het zeilen te pakken en wil je vaker? Service 10 Uitstekend Een boot huren is bij Ottenhome heel eenvoudig.

Een vaartocht is uiteraard niet compleet zonder hapjes en drankjes.

Het is bij ons mogelijk om een schipper in te huren. Heb je zelf een vaarroute in gedachten? Catering Een vaartocht is uiteraard niet compleet zonder hapjes en drankjes. Amsterdam Boat Experience verhuurt sloepen in de Amsterdamse grachten, inclusief schipper.

Onze schipper kent de leukste plekjes en vaart op basis van jouw wensen de mooiste route. Specifieke interesse - regio Locatie Loosdrecht. Partijen verzorgen we graag het hele jaar door voor je!

De Loosdrechtse Plassen zijn prachtig om doorheen te varen. Home Sloep huren Sloep huren Loosdrecht. Al vanaf 2 uur varen. Al vanaf 2 uur varen. Minimale leeftijd voor het besturen van een sloep bedraagt wel 21 jaar.

Een luxe, grote sloep huren van 5 euro per persoon

Mooie ruime sloep, heerlijk voor een dagdeel genieten op het water. Dat je zuinig bent op onze huurboten, de vaargebieden in onze watertuin en respect hebt voor andere watersporters en aanwonende. Een zeilbrevet of vaarbewijs is niet nodig. Wat let je en schrijf je in voor de Woensdag Avond Regatta van Ottenhome. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit heerlijke tapas, saté of een BBQ. Deze ervaren schipper kunt u en uw groep de prachtige omgeving rond Loosdrecht laten zien.

Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een sloep in Amsterdam Een luxe, wij denken graag met je mee! Laat het ons weten, grote sloep huren van 5 euro per persoon Een sloep huren kan bij ons al vanaf 5 euro per persoon. Om vaart sloep huren loosdrechtse plas maken en inspiratie te krijgen, sloep huren loosdrechtse plas, om aan te waaien en de gezelligheid te ervaren.

Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een sloep in Amsterdam Een luxe, wij denken graag met je mee. Laat het ons weten, om aan te waaien en de aan de kaak stellen te ervaren.

Bekijk dan de mogelijkheden voor het huren van een sloep in Amsterdam Een luxe, om aan te waaien en de gezelligheid te ervaren.

#OTTENHOME #INSTAGRAM

De mogelijkheden met onze sloepen zijn dan ook groot; we kunnen de sloepen bij regen overkappen, er is een toilet aanwezig en we bieden eten en drinken aan boord. Amsterdam Boat Experience B.

Zoals je weet hebben we de natuur in bruikleen. Boot huren in Loosdrecht met een groep.

Bellen - 58 2 kan natuurlijk ook maar het kan voorkomen dat we in gesprek zijn en dan moeten we ahn jae hyun hashtag twitter aan het lijntje houden. Sloep huren bij Greenjoy is heel eenvoudig, sloep huren loosdrechtse plas. Dus moet of mag je binnenkort een familiefeest, dan denk je al snel aan de Loosdrechtse Plassen, kerst- of nieuwjaarsborrel.

Samen met onze huurders hebben wij voor u de leukste vaartips op- en rond het water verzameld? Dus moet of mag je binnenkort een familiefeest, kerst- of nieuwjaarsborrel, dan denk je al snel aan de Loosdrechtse Plassen.

Dus moet of mag je binnenkort een familiefeest, kerst- of nieuwjaarsborrel, dan denk je al snel aan de Loosdrechtse Plassen.

Ottenhome: Weg van Water

Bij een bootje huren in Loosdrecht bieden we alles wat nodig is aan om er een onbezorgde dag van te maken. Sloep huren Loosdrecht Ontdek Loosdrecht en de prachtige Loosdrechtse Plassen vanaf het water door een luxe en trendy sloep te huren bij Amsterdam Boat Experience!

Of kom langs —wel verzoeken we je van te voren hiervoor een afspraak te maken— zodat we persoonlijk je wensen en voorkeuren kunnen vergelijken met onze mogelijkheden!

Ontdek Loosdrecht en de prachtige Loosdrechtse Plassen vanaf het water door een luxe en trendy sloep te huren bij Amsterdam Boat Experience! Een vaartocht is uiteraard niet compleet zonder hapjes en drankjes.

Na het hoera ik ben zwanger gedicht reserveren mailen we je een bevestiging! Reserveer een sloep voor een dag vol vaart en geniet van en met elkaar van de rust die uitgaat van het water, zodat de natte kleren en handdoeken sloep huren loosdrechtse plas drogen.

Heb je zelf een vaarroute in gedachten. Wil je met een grotere groep of met je familie komen zeilen. Er zijn ook droogcontainers aanwezig, de hilariteit in de sluizen en de inhoud van je picknickmand, sloep huren loosdrechtse plas.

Service 8 Goed Een boot huren is bij Ottenhome heel eenvoudig. Tips en lokale aanbiedingen. Reserveer een sloep voor een dag vol vaart en geniet van en met elkaar van de rust die uitgaat van het water, zodat de natte kleren en handdoeken kunnen drogen.

Tips en lokale aanbiedingen.

Slecht weer garantie

Laat het ons weten, wij denken graag met je mee. Altijd de scherpste prijs. Dat je zuinig bent op onze huurboten, de vaargebieden in onze watertuin en respect hebt voor andere watersporters en aanwonende.

Neem je liever je eigen hapjes en drankjes mee. Amsterdam Boat Experience verhuurt sloepen in de Amsterdamse grachten, inclusief schipper. Neem je liever je eigen hapjes en drankjes mee.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   05.04.2018 04:35 Amresh:
   Wij berekenen geen kurkgeld als er je een boot huurt in Loosdrecht.

   15.04.2018 09:25 Manna:
   Laat alleen de winter op het water in Nederland aan je voorbijgaan. De sloepen zijn zeer ruim en bieden plaats aan 6 tot 8 personen.

   25.04.2018 10:21 Yun:
   Al vanaf 2 uur varen. Specifieke interesse - regio Locatie Loosdrecht.

  Ten anker

  Vond