• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Slipcursus met eigen auto zandvoort

Gegevens
Gemaakt door: 26.03.2018
Auteur: Gavin
Bekeken: 472

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Safe Starter Slipcursus 75 min. Je boekt onze meest complete slipcursus voor een speciale prijs. Bestel een slipcursus cadeaubon en ontvang uw cadeaubon binnen 1 uur per e-mail.

Ken je iemand die graag rondscheurt met zijn auto of heb je zelf een grote voorliefde voor het rondrijden op motorvoertuigen? Een compleet verzorgde dag inclusief lunch. Slipcursus met de motor We bieden 5 verschillende rijvaardigheidstrainingen voor de motor aan; 2 verschillende slipcursussen, 2 kneedown cursussen en één exclusieve motordag waar diverse onderdelen aan bod komen.

Slipcursus Summit De Slipcursus Summit is voor de echte slip-professionals en iedereen die alles uit zijn rijvaardigheid wil halen. Slipcursus met Skidcar boeken. Vrijgezellenfeest Kookworkshops Slipcursus Vrijgezellenfeest mannen Vrijgezellenfeest vrouwen Teambuilding bedrijfsuitje Teamtraining Groepsactiviteiten Vergaderlocatie Moorddiner.

Leer obstakels ontwijken, een slip voorkomen en corrigeren.

De auto onder controle houden bij gevaarlijke omstandigheden lijkt makkelijker dan het is. Ontvang korting op de Slipcursus Special of neem een 2e persoon gratis mee tijdens dit populaire uitje met maar liefst vier verschillende onderdelen. Van de perfecte rijhouding, kijktechnieken tot het uitwijken op glad wegdek, kijktechnieken tot het uitwijken op glad wegdek. Slipcursus Summit De Slipcursus Summit is voor de echte slip-professionals en iedereen die alles uit zijn rijvaardigheid wil halen.

Anderhalf uur oefenen op een glad wegdek tijdens deze motorslipcursus! Ontvang korting op de Slipcursus Special of neem een 2e persoon gratis mee tijdens dit populaire uitje met maar slipcursus met eigen auto zandvoort vier verschillende onderdelen. Wij hebben maar liefst 9 verschillende slipcursussen: .

 • De cursus bestaat uit theorie, instructie en 2 uitdagende praktijkoefeningen: Bovendien is een slipcursus niet alleen de ideale manier om je rijskills te boosten, je bent er ook zeker van dat je veilig de weg op gaat.
 • Water spat van het wegdek op en terwijl je de bocht indraait voel je het onder de wielen glibberen.

Op welke data kan ik terecht?

De slipschool heeft 2 verschillende slipbanen: Kneedown cursus van 1,5 uur Tijdens de kneedown cursus leert u bochten te maken waarbij uw knie de grond raakt.

Leerdoel Ik wil slippen op een natte baan Ik wil een kennismakingsles slippen. Wanneer ontstaat nu slipgevaar? Eigen auto Het is ook mogelijk om de slipcursus met je eigen auto te volgen!

 • De kneedown cursus van 3 uur is de volledige kneedown cursus.
 • Bekijk hieronder de mogelijkheden. Naast de basisvaardigheden van het slippen leren we je ook om te rijden onder extreme weersomstandigheden met regen, sneeuw en ijzel.

Een professionele en realistische rijvaardigheidstraining voor gevorderden. Anderhalf uur oefenen op een glad wegdek tijdens deze motorslipcursus. Anderhalf uur oefenen op een glad wegdek tijdens deze motorslipcursus.

Anderhalf uur oefenen op een glad wegdek tijdens deze motorslipcursus. Wanneer ontstaat nu slipgevaar.

Vragen over een training of reeds gemaakte boeking?

Leerdoel Ik wil weten wat ik moet doen in geval van een klapband Ik wil de basis weten van slippen en veiliger deelnemen aan het verkeer. Uniek in de Benelux is de Skidcar , waarbij alle soorten omstandigheden kunnen worden gesimuleerd.

Met een slipcursus ben je wel voorbereid op deze situaties! Ideaal om te voorkomen dat je de motor platter moet leggen en deze de grond raakt.

Als er iemand is waarvan jijwilt dat ze veilig zijn zou dit zo een leuk cadeau voor het jubileum met je vriendin kunnen zijn. Als er iemand is waarvan jijwilt dat ze veilig zijn zou dit zo een leuk cadeau voor het jubileum met je vriendin kunnen zijn!

Slipcursus met eigen auto zandvoort Kookworkshops Slipcursus Vrijgezellenfeest mannen Vrijgezellenfeest vrouwen Teambuilding bedrijfsuitje Teamtraining Groepsactiviteiten Vergaderlocatie Moorddiner. Een anti-slipcursus is een ervaring die je niet snel gaat vergeten. Als er iemand is waarvan hoe heet de eerste koning van belgie dat ze veilig zijn zou dit zo een leuk cadeau voor het jubileum met je vriendin kunnen zijn.

Moet ik een rijbewijs hebben om deel te nemen?

Je leert verschillende technieken, waaronder de kijktechniek. Slipcursus Actie Classic 3 uur. Leer wat u kan doen in geval van een klapband en om uw auto te besturen onder zware en extreme weersomstandigheden. Ideaal om te voorkomen dat je de motor platter moet leggen en deze de grond raakt.

Filter op keywords Filter toepassen. Motor slipcursus 1,5 uur. Motor slipcursus 1,5 uur. Slipcursus Een obstakel op de weg, forse regenval, ook volledige controle over de auto wil hebben bij extreem weer? Het Cadeautjes-team wenst je alvast veel succes en vooral veel rijplezier. Slipcursus Special De Slipcursus Special is bedoeld voor iedereen die naast slippen beheersen, aquaplaning en andere onverwachte factoren veroorzaken gevaarlijke situaties op de weg.

Had ik toch maar voor de NS gekozen! Had ik toch maar voor de NS gekozen, slipcursus met eigen auto zandvoort. Een extra rijlesje waarbij je de fijne kneepjes leert is dan geen overbodige luxe.

Maak een keuze

Ook ervaar je hoe het is om te rijden in de Skidcar. Wil je alles weten over slipgevaar boek dan een slipcursus bij ons.

Een goed cadeau voor je vader op vaderdag. Slipcursus met de motor We bieden 5 verschillende rijvaardigheidstrainingen voor de motor aan; 2 verschillende slipcursussen, 2 kneedown cursussen en één exclusieve motordag waar diverse onderdelen aan bod komen.

Wil je alles weten over slipgevaar boek dan een slipcursus bij ons. Zomerbanden, winterbanden en all season banden. Zomerbanden, winterbanden en all season banden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.04.2018 00:09 Abdinasir:
   Een obstakel op de weg, forse regenval, aquaplaning en andere onverwachte factoren veroorzaken gevaarlijke situaties op de weg.

   11.04.2018 17:16 Sientje:
   De Slipcursus Summit is voor de echte slip-professionals en iedereen die alles uit zijn rijvaardigheid wil halen.

   17.04.2018 13:22 Johnno:
   De cursus duurt — afhankelijk van de gekozen optie - 3 uur, 4 uur of de hele dag. We bieden je een geheel verzorgde dag met 9 verschillende antislipoefeningen inclusief een heerlijke lunch.

  Ten anker

  Vond