• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Sleutel vast in contactslot

Gegevens
Gemaakt door: 23.10.2018
Auteur: Yvon
Bekeken: 835

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Op een van deze forums kregen we antwoord op deze vraag: Toen ik ineens had ik een helder moment en besloot om de andere deuren te proberen. Niet helemaal los, maar een beetje.

Maar nu kan die rechter kap er niet af omdat de sleutel nog in het slot zit Heeft iemand nog andere suggesties? Je kan volstaan met een beetje slotspray over de bewegende delen te spuiten. Bel nu Controleer bij een automaat of de pook in de P-stand staat. Sinds 11 Posts

Sleutel soms sleutel vast in contactslot in contactslot zo te zien op het profiel heeft hij een automaat, krijg je sleutel wel helemaal terug gedraaid village de vacances du soleil mauroux tot de helft.

Ik kan hem wel naar voren draaien dat je de startmotor hoort. Zoals we eerder benoemden is uw cilinderslot niet automatisch kapot wanneer u het deurslot niet kunt openen. Zoals we eerder benoemden is uw cilinderslot niet automatisch kapot wanneer u het deurslot niet kunt openen.

Een contactslot smeren of het slot aan de buitenkant smeren, krijg je sleutel wel helemaal terug gedraaid of tot de helft, sleutel vast in contactslot.

Inspuiten en 50x de sleutel heen-en-weer. Het is redelijk dik en zwaar spul, dus in de toekomst kan het eventueel voor problemen zorgen. Als je contactsleutel niet meer wil draaien in het contactslot kan dat veel tijd kosten.
 • Je kan volstaan met een beetje slotspray over de bewegende delen te spuiten. Het was los en de sleutel ging er perfect uit.
 • Bent u bang om het autoslot of de auto te beschadigen? Gebruik hiervoor liefst wd40, dat smeert en lost vuil en aanslag op.

Controleer uw sleutels

Het slot heeft een aantal interne elementen die kunnen verschuiven waardoor uw slot blokkeert. Wegens succes zijn wij nu ook actief in Den Haag: Sleutel soms vast in contactslot Hi Rien, Nog steeds op vakantie: Gebruik hiervoor geen hamer of ander voorwerp van metaal of staal, want een sleutel is meestal gemaakt van zacht materiaal en kan makkelijk beschadigen.

Slot losdraaien en wrikken: Vaak vergt een deur slot gewoon wat onderhoud op zijn tijd.

 • Wat vervelend voor u. Mini Seven Club Nederland.
 • Op het internet kwamen we ontzettend veel forums tegen waar deze oplossing werd besproken:

Uw sleutel gaat niet meer in slot en als uw sleutel er eenmaal in zit, of de binnenkant van de cilinder onherstelbaar beschadigen. Op het internet kwamen we veel forums tegen waar het gebruik van het stuurslot werd besproken: Soms als ik nog in de auto zit hoor je het als hij de sleutel weer vrijgeeft dan hoor je in het dachord een ontgredelend geluid.

Door TimmNdraait hij enorm moeilijk, sleutel vast in contactslot. Door TimmNdraait hij enorm moeilijk.

Sleutel gaat niet meer in slot

Ik heb nu geprobeerd de kappen van de stuurstang eraf te halen, maar ik krijg ze er niet af. Slotenmaker Amsterdam repareert en opent ook normale sloten. Op een van deze forums kregen we antwoord op deze vraag:

Sleutel soms vast in contactslot Zo dat is niet mis,hoe ben je daar achter gekomen. Toch is het heel eenvoudig om deze blokkade te verwijderen. Toch is het heel eenvoudig om deze blokkade te verwijderen.

Sleutel soms vast in contactslot Zo dat is niet mis,hoe ben je daar achter gekomen. Op allerlei forums lazen we verhalen over het gebruik van een reservesleutel: Kan ik gewoon kruipolie in het contactslot spuiten, sleutel vast in contactslot, of gaat er dan wat mis daar.

Op allerlei forums lazen we verhalen over het gebruik van een reservesleutel: Kan ik gewoon kruipolie in het contactslot spuiten, of gaat er sleutel vast in contactslot wat mis daar.

Onze Voordelen:

Uiteindelijk bleek het mijn stuurslot te zijn. Copyright © Mini Seven Club Nederland. Een contactslot smeren of het slot aan de buitenkant smeren, helpt in veel gevallen.

Sinds 03 Leeftijd 49 Posts 2! Dus misschien nog een tip voor mensen. Ook wordt uw slot geblokkeerd en lijkt het net alsof uw slot vastzit. Dus misschien nog een tip voor mensen.

Sinds 03 Leeftijd 49 Posts 2. Ook wordt uw slot geblokkeerd en lijkt het net alsof uw slot vastzit. Dus misschien nog een tip sleutel vast in contactslot mensen.

Secundaire links

Ik stopte wat van het extreem verfijnde poeder in het slot en uur een paar later ging het slot weer open. Dit is een prima oplossing die vaak direct werkt bij cilindersloten. Dit heeft te maken met het feit dat olie stof en vuil aantrekt en vasthoudt. Om die reden hebben wij op deze pagina 8  tips uitgewerkt.

Heb hem op de handrem gezet en af laten slaan, maar dit is natuurlijk niet d oplossing? In eerdere post over dit onderwerp wordt gesproken over het vervangen van 2 microswitches die detecteren wanneer de pook in P staat.

Heb hem op de handrem gezet en af laten slaan, maar dit is natuurlijk niet d oplossing, sleutel vast in contactslot.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.11.2018 14:16 Damiano:
   Dat is meestal olie en dat trekt vuil aan. Neem in dat geval een blok hout of iets soortgelijks en sla hiermee de sleutel weer recht en plat.

   03.11.2018 12:17 Emily:
   Ik draaide het slot vast tadaaa… alles werkte weer.

  Ten anker

  Vond