• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Skype for business wachtwoord vergeten

Gegevens
Gemaakt door: 31.08.2018
Auteur: Tolga
Bekeken: 766

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bedankt voor uw feedback. Klik nogmaals op de knop Aanmelden.

Kies de reden waarom u uw wachtwoord opnieuw wilt instellen en klik op Volgende. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden. Als u zich wilt afmelden, klikt u op het pijltje Menu weergeven , selecteert u Bestand en kiest u Afmelden. Uw wachtwoord opnieuw instellen: Wanneer u Skype voor Bedrijven niet meer nodig hebt, kunt u zich afmelden of de app sluiten.

Bosna i Hercegovina - Hrvatski. Door nos wielrennen live stream te skype for business wachtwoord vergeten op deze site, verzenden we een eenmalige code naar het alternatieve telefoonnummer of e-mailadres dat u ons hebt gegeven. Wat is Skype voor Bedrijven. Bosna i Hercegovina - Hrvatski. Bosna i Hercegovina - Hrvatski? Bosna i Hercegovina - Hrvatski?

Als u beveiligingsgegevens bij uw account hebt opgegeven, gaat u akkoord met dit gebruik.

Skype wachtwoord veranderen

Hoe kan ik voorkomen dat Skype voor Bedrijven automatisch wordt gestart? Klik nogmaals op de knop Aanmelden. Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners. Was deze informatie nuttig? Uw Skype voor Bedrijven-account en -wachtwoord zijn hetzelfde als uw Office account en -wachtwoord. Bosna i Hercegovina - Hrvatski.

Estados Unidos - Espaol. Wat is Skype voor Bedrijven. Voer hier uw wachtwoord in en zorg ervoor dat het vakje Mijn wachtwoord opslaan is ingeschakeld. Voer hier uw wachtwoord in en zorg ervoor dat het vakje Mijn wachtwoord opslaan is ingeschakeld.

Wat is Skype voor Bedrijven.

Windows 10-pc

Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Als u uw sessie wel wilt openhouden maar de app wilt verbergen, sluit u uw Skype voor Bedrijven-venster. Crna Gora - Srpski.

Voer het e-mailadres in van het Microsoft-account dat u wilt herstellen. Klik op de knop hieronder om een nieuwe record. U bent nu aangemeld. Klik op de knop hieronder om een nieuwe record. Wat kunnen we verbeteren.

Bedankt voor uw feedback.

Wat kunnen we verbeteren? Hebt u nog meer feedback? Nadat u de code in het volgende scherm hebt ingevoerd, kunt u een nieuw wachtwoord instellen. El Salvador - Español. Ga naar de pagina Wachtwoord opnieuw instellen.

Indonesia Bahasa - Bahasa. Druk op Wachtwoord bijwerken en aanmelden zodra u klaar bent. Was deze informatie nuttig. Klik op de X in de rechterbovenhoek. Was deze informatie nuttig. Druk op Wachtwoord bijwerken en aanmelden zodra u klaar bent.

Indonesia Bahasa - Bahasa.

Een foto plaatsen

Selecteer  Ik ben mijn wachtwoord vergeten  onder het tekstvak voor het wachtwoord. El Salvador - Español. Open een browser en ga naar Skype.

Typ op het scherm Uw account herstellen de tekens die worden weergegeven in het vak onder  Typ de tekens die u ziet en selecteer  Volgende. Typ op het scherm Uw account herstellen de tekens candy crush soda opnieuw installeren worden weergegeven in het vak onder  Typ de tekens die u ziet en selecteer  Volgende? Is uw probleem hiermee opgelost, skype for business wachtwoord vergeten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.09.2018 06:15 Coosje:
   Bent u uw aanmeldingswachtwoord vergeten? Hiermee stelt u uw nieuwe wachtwoord in.

   16.09.2018 19:25 Boaz:
   Anderen kunnen uw status niet zien of met u chatten.

   22.09.2018 07:12 Ayşen:
   Zoek Skype voor Bedrijven op uw computer om het programma weer naar voren te brengen. Puerto Rico - Español.

  Ten anker

  Vond