• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Scooter huren mechelen limburg

Gegevens
Gemaakt door: 12.10.2018
Auteur: Kely
Bekeken: 538

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

U rijdt via een mooie route naar de pannekoekenhoeve toe, waar u wordt ontvangen in een zeer leuke ambiance. Voor grote groepen hanteren wij afwijkende tarieven, u kunt ons altijd vrijblijvend contacteren voor een offerte.

Arrangementen Hieronder treft u onze arrangementen aan in combinatie met de scootertocht. De trap ondersteuning van onze Giant e-bikes zorgen ervoor dat uw de bergen en dalen van ons prachtige landschap met plezier verkent. Uitgebreide lunch bij locatie kanotocht 20,- pp B.

De prijs is gebaseerd op 2 personen per scooter. Op een mooie locatie bij de oude molen ligt dit bekende pannekoekenrestaurant.

Geniet van een leuk dagje uit in het gezellige Valkenburg en verblijf in een mooi en goed hotel te Valkenburg, dichtbij onze scooterzaak. Ontspannen de omgeving verkennen. Neem contact met scooter huren mechelen limburg op zodat de fiets of scooter bij aankomst voor u klaar staat.

Een superleuke dag is gegarandeerd. Een superleuke dag is gegarandeerd.

Pannekoeken - De lekkerste van Limburg. U houdt van een beetje uitdaging? Prachtig hotel centrum Valkenburg!

Imbali Scooterverhuur

De prijs is gebaseerd op 2 personen per scooter. Het Heuvelland in Zuid Limburg leent zich bij uitstek om te verkennen met een elektrische fiets.

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Dit arrangement is reserveerbaar vanaf 4 personen. Het spel is zeer uitdagend en duurt ongeveer 2 uur en eventueel kan tegen meerprijs een lunch of barbeque worden geregeld. De in Mechelen startende Vijlerbos route staat officieel op de eerste plaats van Nederland.

 • De prijs is gebaseerd op 2 personen per scooter.
 • Neem contact met ons op zodat de fiets of scooter bij aankomst voor u klaar staat. Het Heuvelland in Zuid Limburg leent zich bij uitstek om te verkennen met een elektrische fiets.

De prijs is gebaseerd op 2 personen per scooter. U krijgt een foto speuropdracht mee behorende bij uw scooterroute  1 hele dag rijden op een Retroscooter U krijgt een uitgestippelde route mee op deze route scooter huren mechelen limburg U langs verschillende opvallende plekken noteer de foto's in de goede volgorde van uw scootertocht Heeft U alle foto's in de goede volgorde dan krijgt U een prijs. Bij al onze verhuurde fietsen wordt gratis mercedes b klasse elektrisch een toolbox, reserve binnenband en een handpompje om evt, scooter huren mechelen limburg.

NLB01 De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld? NLB01 De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Bij al onze verhuurde fietsen wordt gratis meegeleverd; een toolbox, reserve binnenband en een handpompje om evt.

Op een mooie locatie bij de oude molen ligt bankrekening openen bij abnamro bekende pannekoekenrestaurant.

NLB01 De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld.

Scooter huren

Alle scooters zijn incl. Workshop Limburgse Vlaai bakken! Bij ons kunt u fietsen, racefietsen, mountainbikes, Elektrische fietsen E-bikes , scooters, kinderfietsen en kinder mountainbikes huren. Grote groepen en bedrijfsuitjes zijn onze specialiteit.

Zuid-Limburg kent de mooiste MTB-routes? Limburgse wijngaard bezoek met proeverij arrangement. Deze is gevuld met: Het spel is zeer uitdagend en duurt ongeveer 2 uur en eventueel kan tegen meerprijs een lunch of barbeque worden geregeld, scooter huren mechelen limburg.

De prijs is gebaseerd op 2 personen per scooter. De prijs is op basis van 2 personen per scooter.

Hier zijn genoeg mogelijkheden om te stoppen bij tal van mooie terrassen en cafés voor een hapje of drankje. Een superleuke dag is gegarandeerd! Met de scooter vertrekken we naar 1 van de mooiste plekjes van Zuid Limburg voor het spelen van boerengolf.

Met onze goed vlag op boot verplicht kroatie Sym Fiddle scooters zonder helmplicht rijdt u alleen of met passagier tijdens uw vakantie zorgeloos door onze leuke dorpjes! Nieuweweg 18 te Valkenburg - Akerstraat 18 te Maastricht Tel! Verder heerlijke boerenpastei, scooter huren mechelen limburg, streekpate's, streekpate's, streekpate's. Maak je eigen limburgse vlaai in een traditionele houtoven en verras je omgeving met je eigen gemaakte vlaai.

Geniet van een heerlijke High Tea Special lunch. Heel leuk om te doen met een groep collega's of vrienden. Nieuweweg 18 te Valkenburg - Akerstraat 18 te Maastricht Tel.

Het wordt heerlijk weer

De trap ondersteuning van onze Giant e-bikes zorgen ervoor dat uw de bergen en dalen van ons prachtige landschap met plezier verkent. Grote groepen en bedrijfsuitjes zijn onze specialiteit. Het Heuvelland in Zuid Limburg leent zich bij uitstek om te verkennen met een elektrische fiets.

Dit alles inclusief koffie en thee. Dit alles inclusief koffie en thee. Dit alles inclusief koffie en thee.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.10.2018 23:44 Sinne:
   Ieder een eigen scooter heeft een meerprijs van 25,- pp D.

  Ten anker

  Vond