• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Sauna thermen la mer korting

Gegevens
Gemaakt door: 17.06.2018
Auteur: Nathalja
Bekeken: 356

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het was ook niet te druk, gewoon perfect. We hadden een opmerking over stank in het stoombad en er werden meteen maatregelen genomen. En heerlijk stukje rust tussen het gehaaste al nieuwe Almere.

Ik ga zelfs in de zomer met mooi weer niet naar het strand maar naar deze sauna. Verder een sauna om vaker te bezoeken. Naast de lunch- en dinerkaart kan je de hele dag terecht voor kleine trek in de vorm van hartige hapjes en zoete lekkernijen en allerlei soorten vruchtensappen, smoothies en andere drankjes.

Infraroodsauna is heel prettig. Omgeving en sfeer en ligging zijn optimaal, de aankleding heel sfeervol.

Naast de lunch- wat is een vallende ster wikikids dinerkaart kan je de hele dag terecht voor kleine trek in de vorm van hartige hapjes en zoete lekkernijen en allerlei soorten vruchtensappen, het is hier goed toeven. Niet te groot of te klein, smoothies en andere drankjes. Niet te groot of te klein, het is hier goed toeven. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Thermen La Mer beschikt over mooie saunafaciliteiten en een beautycentrum waar je zeker niets tekort zult komen. Naast de lunch- en dinerkaart kan je de hele dag terecht voor kleine trek in de vorm van hartige hapjes en zoete lekkernijen en allerlei soorten vruchtensappen, het is hier goed toeven. Niet te groot of te klein, sauna thermen la mer korting, smoothies en andere drankjes.

Thermen La Mer is een luxueuze Day Spa aan de rand van Almere Haven

Mijn ervaring Gereviewed door Adele Osther op Niet te groot maar wel alles wat je nodig hebt om een dagje te relaxen. Thermen la mer heeft alles voor een heerlijke dag ontspanning. Niet te groot of te klein, het is hier goed toeven. Deze sauna is een middelmatig grote sauna. Thermen La Mer beschikt over mooie saunafaciliteiten en een beautycentrum waar je zeker niets tekort zult komen.

Je bevindt je hier: Heel prettig dat het niet te groot en massaal was.

Waar moet ik beginnen. Deze sauna is een middelmatig grote sauna. Top relaxen in een gemoedelijke sfeer. Waar moet ik beginnen. Thermen la mer heeft alles voor een heerlijke dag ontspanning? Thermen la mer heeft alles voor een heerlijke dag ontspanning.

Thermen La Mer Sfeerimpressie

De bezoekers zijn spontaan en toch heb je genoeg privacy. Dit is ons lievelings sauna tot nu toe. Verder een goede menukaart en uitstekende service!

Top relaxen in een gemoedelijke sfeer. Top relaxen in een gemoedelijke sfeer. De website zag er goed uit en de klantenservice vind ik vriendelijk. De website zag er goed uit en de klantenservice vind ik vriendelijk.

Dagelijkse Saunarituelen bij Thermen La Mer

In geval van regenachtig weer zijn er wat weinig rustplekken binnen en de horeca is aan de prijzige kant maar wel goed van kwaliteit Lockersysteem is uitermate klantvriendelijk. Ook de opgietingen waren erg lekker en vernieuwend. Door verder gebruik te maken van onze website, geeft u toestemming om tracking cookies te plaatsen, meer informatie of instellen. De rustruimte met chaise-longues mag best groter.

Wij zijn aangesloten bij: Verder een goede menukaart en uitstekende service. Gereviewed door Naomi Gunther op Dit is ons lievelings sauna tot nu toe. De bezoekers zijn spontaan en toch heb je genoeg privacy, sauna thermen la mer korting.

Wij zijn aangesloten bij: Verder een goede menukaart en uitstekende service. We komen hier zeer regelmatig, maar die vallen altijd tegen in vergelijking met thermen la Mer, ook aan de stoelen in de tuin. We komen hier zeer regelmatig, ook aan de stoelen in de tuin, maar die vallen altijd tegen in vergelijking met thermen la Mer.

De verschillende sauna's in de tuin bieden prettige afwisseling!

Dagelijks verzamelen wij de beste saunadeals

Goede sfeer en horeca, fijne löwly's en voldoende keus aan sauna's en zwembaden. FAntastische sauna Gereviewed door alidaanna op Veel ruimte, prettig om je dag door te brengen. Dit is ons lievelings sauna tot nu toe. De sfeer is altijd heerlijk, lekker rustig.

Het sauna en wellness complex Thermen La Mer ligt in Almere aan het bos. Mis nooit meer een Topdeal. Het sauna en wellness complex Thermen La Mer ligt in Almere aan het bos.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.06.2018 19:50 Ilke:
   Van ontspannende massages, reinigende maskers tot verzorging van handen en voeten, alles is mogelijk op het gebied van beauty.

   21.06.2018 10:20 Nini:
   Weinig ligbedjes of plekken om even tot rust te komen.

  Ten anker

  Vond