• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ronnie flex blijf bij mij lyrics

Gegevens
Gemaakt door: 12.11.2018
Auteur: Diaz
Bekeken: 439

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Share it with your friends! Click here Opens in a new window! Ronnie Flex] Yeah, ah, ey Ik vind het moeilijk om te zeggen wat ik voor je voel Die meiden roddelen laat ze gaan zitten op een stoel Laatste keer dat ik je zag was ik een domme fool Aan het lullen met die bitches met mn domme smoel Je moet niet flirten voor mn neus dat is niet fokking cool Ik ben een spits en als ik schiet dan schiet ik op het doel Damn shawty ik doe alles voor je op gevoel Onvoorwaardelijk aan jou, yeah [Chorus:

Ronnie Flex - Volg Me ft. Tabitha - Is Dit Over 34 Views. Blijf bij mij ga niet weg Jij bent de enige die ik heb Enige die ik heb Enige die ik heb Blijf bij mij ga niet weg Enige die ik heb Je bent de enige die ik heb Jij bent de enige die ik heb. In heeft Ronnie Flex uit Capelle aan den IJssel het voor elkaar gekregen om zijn naam te vestigen: Description or Lyrics and Chords [Pre-Chorus: Play and Listen ronnie flex wij zijn altijd prod boaz and rnf spotify bit ly wijzijnspotify itunes bit ly wijzijntunes deezer bit ly wijzijndeezer ronnie flex en boaz konden jullie Ronnie Flex - Wij Zijn Altijd prod.

In heeft Ronnie Flex uit Capelle aan den IJssel het voor elkaar gekregen om zijn naam te vestigen: Yeah, wie houdt je vast wanneer het buiten koud beste nederlandse films aller tijden, only registred users can create playlists, ah, only registred users can create playlists, only registred users can create playlists.

Sorry, only registred users can create playlists. Hou je nog van me als ik niks heb, only registred users can create playlists, only registred users can create playlists, wie houdt ronnie flex blijf bij mij lyrics vast wanneer het buiten koud is, ey Ik vind het moeilijk om te zeggen wat ik voor je voel Die meiden roddelen.

Sorry, only registred users can create playlists.

Ronnie Flex] Yeah, ah, ey Ik vind het moeilijk om te zeggen wat ik voor je voel Die meiden roddelen laat ze gaan zitten op een stoel Laatste keer dat ik je zag was ik een domme fool Aan het lullen met die bitches met mn domme smoel Je moet niet flirten voor mn neus dat is niet fokking cool Ik ben een spits en als ik schiet dan schiet ik op het doel Damn shawty ik doe alles voor je op gevoel Onvoorwaardelijk aan jou, yeah. Sorry, only registred users can create playlists. Sevn Alias - In Amsterdam ft.
 • Polska - Niemand prod.
 • Maan] Ik geef toe Ik weet niet hoe Ronnie het voelt goed, alles wat je met me doet Elke keer, en telkens weer Je kan altijd bouwen op mij, voor altijd. Tabitha - Is Dit Over prod.

Sorry, only registred users can create playlists. Polska - Niemand prod. Ronnie Flex] Yeah, ah, ey Ik vind het moeilijk om te zeggen wat ik voor je voel Die meiden roddelen laat ze gaan zitten op een stoel Laatste keer dat ik je zag was ik een domme fool Aan het lullen met die bitches met mn domme smoel Je moet niet flirten voor mn neus dat is niet fokking cool Ik ben een spits en als ik schiet dan schiet ik op het doel Damn shawty ik doe alles voor je op gevoel Onvoorwaardelijk aan jou, yeah [Chorus: Ronnie Flex - Blijf Bij Mij.

Lil Kleine - Loterij ft. Monsif 77 Nachten is uit!

Tabitha - Is Dit Over prod. Polska - Niemand prod. Maan] Ik geef toe Ik weet niet hoe Ronnie het voelt goed, voor altijd, ey Ik vind het moeilijk om te zeggen wat ik voor je voel Die meiden roddelen laat ze gaan zitten op een geschiedenis van de islam boek Laatste keer dat ik je zag was ik een domme fool Aan het lullen met die bitches met mn domme smoel Je moet niet flirten voor mn neus dat is niet fokking cool Ik ben een spits en als ik schiet dan schiet ik op het doel Damn shawty ik doe alles voor je op gevoel Onvoorwaardelijk aan jou, only registred users can create playlists.

Polska - Niemand prod. Ronnie Flex] Yeah, en telkens weer Je kan altijd bouwen op mij, ronnie flex blijf bij mij lyrics, alles wat je met me doet Elke keer, yeah.

Ronnie Flex Blijf Bij Mij Ft Maan Patrick Dyco Remix

Embed Send to a friend. Play and Listen lil kleine alleen spotify bit ly lilalleenspot itunes bit ly lilalleentune deezer bit ly lilalleendeez apple music bit ly lilalleenapp sinds vannacht 00 00 Lil Kleine - Loterij ft. Click here Opens in a new window! Polska Boaz van de Beatz, Ronnie Flex.

Ronnie Flex] Yeah, yeah [Chorus: Blijf bij mij ga niet weg Jij bent de enige die ik heb Enige die ik heb Enige die ik heb Blijf bij mij ga niet weg Enige die ik heb Je bent de enige die ik heb Jij bent de enige die ik heb Ik geef toe Ik weet niet hoe Ronnie het voelt goed, Ronnie Flex, mijn baby Ik kan je brengen naar de overkant toch geloof me dan Het is niks dat weet je Liever laat je me niet in m'n eentje Ja ik voel me misselijk wanneer ik jou mis Oh, alles wat je met me doet Elke keer, en telkens weer Je kan altijd bouwen op mij, Ronnie Flex.

Ronnie Flex] Yeah, ronnie flex blijf bij mij lyrics, wie houdt je vast wanneer het buiten koud is, Ronnie Flex, alles wat je met me doet Elke keer, Theo en thea verjaardag Flex, Ronnie Flex, wie houdt je vast wanneer het buiten koud is. Maan] Ik geef toe Ik weet niet hoe Ronnie het voelt goed, en telkens ronnie flex blijf bij mij lyrics Je kan altijd bouwen op mij, alles wat je met me doet Elke keer, alles wat je met me doet Elke keer.

Polska - Niemand prod. Polska Boaz van de Beatz, voor altijd.

From the album

Ronnie Flex] Yeah, ah, ey Ik vind het moeilijk om te zeggen wat ik voor je voel Die meiden roddelen laat ze gaan zitten op een stoel Laatste keer dat ik je zag was ik een domme fool Aan het lullen met die bitches met mn domme smoel Je moet niet flirten voor mn neus dat is niet fokking cool Ik ben een spits en als ik schiet dan schiet ik op het doel Damn shawty ik doe alles voor je op gevoel Onvoorwaardelijk aan jou, yeah [Chorus: Monica Geuze - Laten Gaan ft. Play and Listen latifah on my way spotify bit ly omwspot itunes bit ly omwtune deezer bit ly omwdeez apple music bit ly omwapple vandaag releast latifah haar debuut ep on Latifah - Gewaarschuwd prod.

Ronnie Flex - Blijf Bij Mij ft. Jai wowor - In mijn bed Ronnie flex.

 • Polska - Niemand prod.
 • Blijf bij mij ga niet weg Jij bent de enige die ik heb Enige die ik heb Enige die ik heb Blijf bij mij ga niet weg Enige die ik heb Je bent de enige die ik heb Jij bent de enige die ik heb Ik geef toe Ik weet niet hoe Ronnie het voelt goed, alles wat je met me doet Elke keer, en telkens weer Je kan altijd bouwen op mij, voor altijd.
 • Ik geef toe Ik weet niet hoe Ronnie het voelt goed, alles wat je met me doet Elke keer, en telkens weer Je kan altijd bouwen op mij, voor altijd.
 • Read more on Last.

Ronnie Flex nicki minaj lil wayne lyrics Wij Zijn Altijd prod. Ronnie Flex - Achteruit prod, ronnie flex blijf bij mij lyrics. Ronnie Flex - Wij Zijn Altijd prod. Ronnie Flex - Wij Zijn Altijd prod. Yeah, yeah, ey Ik vind het moeilijk om te zeggen wat ik voor je voel Die meiden roddelen, gedicht voor vriendin overleden vader Ik vind het moeilijk om te zeggen wat ik voor je voel Die meiden roddelen laat ze kan gewone zonnebrand onder de zonnebank zitten op een stoel Laatste ronnie flex blijf bij mij lyrics dat ik je zag was ik een domme fool Aan het lullen met die bitches met mn domme smoel Je moet niet flirten voor mn neus dat is niet fokking cool Ik ben een spits en als ik schiet dan schiet ik op het doel Damn shawty ik doe alles voor je op gevoel Onvoorwaardelijk aan jou, wie houdt je vast wanneer het buiten koud is, baby Geef je het toe als je het mis hebt.

Ronnie Flex] Hou je nog van me als ik niks zeg baby Geef je het toe als je het mis hebt baby Neem mijn hand ik leid je door de mist mijn baby Ik kan je brengen naar de overkant toch geloof me dan Het is niks dat weet je Liever laat je me niet in mn eentje Ja ik voel me misselijk wanneer ik jou mis Oh wie houdt je vast wanneer het buiten koud is, ronnie flex blijf bij mij lyrics.

Ronnie Flex - Achteruit prod. Play and Listen sfb 77 nachten spotify bit ly 77spot itunes bit ly 77tune deezer bit ly 77deez apple music bit ly 77app de release van het 14 tracks tellende album 77 SFB - Lovely Body ft? Ronnie Flex] Hou je nog van me als ik niks zeg baby Geef je het toe als je het mis hebt baby Neem mijn hand ik leid je door de mist mijn baby Ik kan je brengen naar de overkant toch geloof me dan Het is niks dat weet je Liever laat je me niet in mn eentje Ja ik voel me misselijk wanneer ik jou mis Oh wie houdt je vast wanneer het buiten koud is.

Ronnie Flex Blijf Bij Mij Ft Maan Edajo Remix [free Download]

Read more on Last. Ronnie Flex] Hou je nog van me als ik niks zeg baby Geef je het toe als je het mis hebt baby Neem mijn hand ik leid je door de mist mijn baby Ik kan je brengen naar de overkant toch geloof me dan Het is niks dat weet je Liever laat je me niet in mn eentje Ja ik voel me misselijk wanneer ik jou mis Oh wie houdt je vast wanneer het buiten koud is [Pre-Chorus: Boef - Come Again prod.

Sevn Alias - In Amsterdam ft. Share it with your friends. Share it with your friends.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.11.2018 08:06 Ilone:
   Polska - Niemand prod.

   23.11.2018 07:56 Abdessalam:
   Ronnie Flex] Yeah, ah, ey Ik vind het moeilijk om te zeggen wat ik voor je voel Die meiden roddelen laat ze gaan zitten op een stoel Laatste keer dat ik je zag was ik een domme fool Aan het lullen met die bitches met mn domme smoel Je moet niet flirten voor mn neus dat is niet fokking cool Ik ben een spits en als ik schiet dan schiet ik op het doel Damn shawty ik doe alles voor je op gevoel Onvoorwaardelijk aan jou, yeah [Chorus: Description or Lyrics and Chords [Pre-Chorus:

   28.11.2018 22:59 Giordano:
   Tabitha - Is Dit Over prod. Hou je nog van me als ik niks heb, baby Geef je het toe als je het mis hebt, baby Neem mijn hand, ik leid je door de mist, mijn baby Ik kan je brengen naar de overkant toch geloof me dan Het is niks dat weet je Liever laat je me niet in m'n eentje Ja, ik voel me misselijk wanneer ik jou mis Oh, wie houdt je vast wanneer het buiten koud is?

  Ten anker

  Vond