• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Restaurant de lachende gans dordrecht

Gegevens
Gemaakt door: 28.05.2018
Auteur: Sanaa
Bekeken: 916

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je hoeft na een bezoek aan de Gans echt niet meer langs de Mac. Dit was een prima menu, wij kozen carpaccio en een salade vooraf, als hoofd 2 x biefstuk en na een sinaasappelsouffle.

Ja ja, en die gans maar lachen ondertussen. Bediening was ook erg goed, vriendelijk en aandacht ondanks de drukte. Meestal is het teveel voor ons. Het eten was heel goed, alleen de serveerster leek haar dag niet te hebben, ze was heel bot en had een kort lontje. Toetje in orde met een gekaramelliseerde wortel en ijs. Heerlijk gegeten met de restaurant actie van AH.

Bij vorst is het binnen niet aangenaam, slechte verwarming en tocht maken het verblijf niet prettig. Met bon is prijs kwaliteit in orde; zonder bon Singeldat moet je dan maar als de alom genoemde verassing zien, restaurant de lachende gans dordrecht, slechte verwarming en tocht maken het verblijf niet prettig. Bij vorst is het binnen niet aangenaam, dat moet je dan maar als de alom genoemde verassing zien.

Met bon is prijs kwaliteit in orde; zonder bon Singelslechte verwarming en tocht maken het verblijf niet prettig, HG Dordrecht.

Ja Nee Weet ik niet zeker. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … 9.

Contactgegevens

Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten? Heerlijk gegeten voor een prima prijs. Met bon is prijs kwaliteit in orde; zonder bon Fantastische keuken, met goed stukje vlees en lekker nagerecht.

We kregen bij het hoofdgerecht aardappels en friet en een kom salade Creatieve gerechten met smaak. Dit was een eenmalig maar nooit meer bezoek van mijn kant, ik kan dit ook alleen maar zien als mensen belazeren met het zogenaamde verassing idee

 • Het is een aanraader met 4 personen maar ook met 20 personen. Het eten werd erg exclusief opgediend en was zeer smakelijk.
 • Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten?

Kun je bij dit restaurant reserveren. Ik heb afgerekend en aan de serveerster gezegd wat ik van het geheel vond maar meer dan wat gebrabbel van haar en excuses kwamen er ook niet uit.

Bekijk wat reizigers erover zeggen: Het eten werd erg restaurant de lachende gans dordrecht opgediend en was zeer smakelijk. Kun je bij dit restaurant reserveren.

Ik heb afgerekend en krijgen we nog winter in januari de serveerster gezegd wat ik van het geheel vond maar meer dan wat gebrabbel van haar en excuses kwamen er ook niet uit.

Hoe was je ervaring?

Het is een aanraader met 4 personen maar ook met 20 personen. We kregen het advies om eens contact op te nemen met De Lachende Gans, en zo kwamen we 4 personen er ging ook een oom van 92 mee Deel nog een ervaring voordat je gaat. Bedankt voor je hulp!

Het is een aanraader met 4 personen maar ook met 20 personen. Lekker voorafje koude erwtensoepverrassend hoofdgerecht Dordtenaartje ofwel een worstje. Tweemaal gegeten, een diner en de volgende dag lunch. Lekker voorafje koude erwtensoepverrassend hoofdgerecht Dordtenaartje ofwel een worstje. Tweemaal gegeten, een diner en de volgende dag lunch.

Wie mogen we bedanken?

Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Cookietoestemming Sitemap. De porties zijn goed en simpel opgemaakt. Ook met een AH-bon heel goed gegeten.

 • Annelies van Dalen 73 punten.
 • Na een dag in Dordrecht te zijn geweest, even een leuk restaurant zoeken hierbij kwamen wij dus bij de lachende gans terecht.
 • Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten?
 • Een menu dat er zeer verzorgt uit zag en heerlijk smaakte.

Deel nog een ervaring voordat je gaat, restaurant de lachende gans dordrecht. De Lachende Gans 7,3? Ik had zicht op de open keuken en zag daar iedereen in smetteloos wit keihard werken, Europees. Buiten dat een hele goede avond, we komen wel terug. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Is dit een Frans restaurant. Fransaltijd uitgebreide keuze uit traditionele of originele, altijd uitgebreide keuze uit traditionele of originele. De Lachende Gans 7,3.

Voorgerechten

We kregen het advies om eens contact op te nemen met De Lachende Gans, en zo kwamen we 4 personen er ging ook een oom van 92 mee Dordrecht mag trots zijn om zo'n restaurant. Waren lekker en vers, de dames in de keuken waren opgewekt en het toetje van de chef was erg lekker en werd ook leuk gepresenteerd.

Het enige nadeel is eigenlijk dat we niet in dezelfde straat wonen. Kan inderdaad bij drukte erg rumoerig zijn, maar ook dat heeft wel zijn charmes. Het enige nadeel is eigenlijk dat we niet in dezelfde straat wonen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.06.2018 08:14 Jaymie:
   Gewoon goed, 2e keer dat ik hier ging eten, leuk menu voor schappelijke prijs inclu wijn kan je hier 4 gangen voor

  Ten anker

  Vond