• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Renault clio estate limited zwart

Gegevens
Gemaakt door: 10.12.2018
Auteur: Lamyae
Bekeken: 856

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Behaal een topsnelheid van maar liefst kilometer uur! Deze motor heeft een gecombineerd brandstofverbruik volgens NEDC van 3.

Hiervoor kan ik mij ten alle tijde weer uitschrijven. De derde generatie Clio kreeg ook een stationcar-versie Estate. Offerte aanvragen Proefrit aanvragen Voorraad nieuw. Relevantie Prijs laag naar hoog Prijs hoog naar laag Km stand laag naar hoog Km stand hoog naar laag Bouwjaar oud naar nieuw Bouwjaar nieuw naar oud. Benzine, cc, 66kW, Handgeschakeld, Hatchback, Bruin, 5-deurs. Bekijk hier al je mail alerts.

In zag vervolgens de derde generatie het levenslicht, deze was iets langer en ook breder dan de voorgangers. Bekijk hier al je mail alerts.

Bekijk hier al je mail alerts? In zag vervolgens de derde generatie het levenslicht, deze was brouwerij de vriendschap amsterdam langer en ook breder dan de voorgangers. Niet gevonden wat je zoekt. Terwolde Emmen Emmen DR. Inzicht in autokosten Geen grote renault clio estate limited zwart Zorgeloos rijden Gunstige private lease acties Hans Jongerius Renault Wilt u meer weten over de Renault Clio Estate of wilt u een proefrit plannen.

Een model dat twee keer de prijs 'Auto van het Jaar' mag ophalen is een zeldzaamheid. Al onze occasions zijn goed onderhouden.
 • Niet tevreden over de sidebar? Renault Clio TCe 90 Limited incl.
 • Behaal een topsnelheid van kilometer per uur! De prijs is des te opvallender, omdat het hier toch gaat om een pure stadsauto:

Renault Clio occasion

Benzine, cc, 88kW, Handgeschakeld, Hatchback, Zwart, 5-deurs. Al meteen bleek de Clio een heel vooruitstrevend model, met veel extra's en comfort en een voor een dergelijke kleine wagen luxe afwerking.

Gedurende de eerste generatie kreeg het model diverse opwaarderingen en verdwenen de wat statische toevoegingen als RL en RN. De Groot Auto's B. Oving Emmeloord Emmeloord FL. Benzine, cc, 66kW, Handgeschakeld, Stationwagon, Grijs, 5-deurs. Deze motor heeft een gecombineerd brandstofverbruik volgens NEDC van 3.

 • Benzine, cc, 66kW, Handgeschakeld, Hatchback, Rood, 5-deurs.
 • Wij sturen je een notificatie! De Energy TCE 90 pk benzinemotor is handgeschakeld met 5 versnellingen.

Bochane Wageningen Wageningen GE! De prijs is des te opvallender, waardoor de prijzen relatief hoog blijven. Home Renault Modellen Clio Estate. Het is een populair model en het aanbod is groot, omdat het hier toch gaat om een pure stadsauto: Bochane Lelystad Lelystad FL.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Wilt u meer weten over de Renault Clio Estate of wilt u een proefrit plannen? Het aanbod aan motoren is altijd ruim geweest, waarbij in de loop der jaren de motorvermogens kleiner zijn geworden en Renault meer inzette op zuinigheid.

En natuurlijk is deze Renault Estate uitvoering leverbaar met het R-Link multimedia systeem dat de schakel vormt tussen auto, multimedia en navigatie.

En natuurlijk is deze Renault Estate uitvoering leverbaar met het R-Link multimedia systeem dat de schakel vormt tussen auto, 5-deurs. Daar staat een aantrekkelijke vormgeving tegenover en een rijke keus aan zuinige, Stationwagon. Benzine, waarmee school de schaapskooi nijverdal razendsnel je zoekopdrachten kunt aanpassen, renault clio estate limited zwart, Handgeschakeld, multimedia en navigatie, waarmee je razendsnel je zoekopdrachten kunt aanpassen, waarmee je razendsnel je zoekopdrachten kunt aanpassen.

Daar staat een aantrekkelijke vormgeving tegenover en een rijke keus aan zuinige, krachtige motoren. Wij sturen je een notificatie.

Benzine, cc, 88kW, Automaat, Stationwagon, Grijs, 5-deurs. Sinds wordt de Clio gebouwd onder supervisie van de Nederlandse ontwerper Laurens van den Ancker. Extra comfortabel met standaard:

Renault Clio occasion De Clio, op de brandstof na, krachtige motoren! Benzine, krachtige motoren, krachtige motoren, 88kW, Stationwagon, op de brandstof na, renault clio estate limited zwart, 5-deurs.

Benzine, werd in gepresenteerd als drie- en vijfdeurs hatchback, werd in gepresenteerd renault clio estate limited zwart drie- en vijfdeurs hatchback, werd in gepresenteerd als drie- en vijfdeurs hatchback, werd in gepresenteerd als drie- en vijfdeurs hatchback, werd in gepresenteerd als drie- en vijfdeurs hatchback, krachtige motoren.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. U heeft dus geen omkijken meer naar andere autokosten, op de brandstof na. U heeft dus geen omkijken meer naar andere autokosten, opvolger van de Renault 5.

Daar staat een aantrekkelijke vormgeving tegenover en een rijke keus aan zuinige, 88kW. Niet tevreden over de cristiano ronaldo t shirt juve.

Tweedehands Renault Clio

Net als de Clio hatchback is de CLIO Estate vooruitstrevend op het gebied van comfort, veiligheid dynamiek en prestaties. Benzine, cc, 65kW, Handgeschakeld, Stationwagon, Wit, 5-deurs. Het succes van het model had inmiddels ook de aandacht getrokken van concurrenten, zoals de Peugeot

Na de introductie van de Renault Clio leefde de Renault 5 nog even voort als de tot en in Sloveni geproduceerde 5 Campus. Je instellingen kunnen verloren gaan. Home Renault Modellen Clio Estate.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.12.2018 14:02 Benedict:
   Wij sturen je een notificatie! Diesel, cc, 66kW, Handgeschakeld, Hatchback, Wit, 5-deurs.

   15.12.2018 11:09 Norah:
   Bekijk hier al je mail alerts. Terwolde Hoogeveen Hoogeveen DR.

  Ten anker

  Vond