• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Reizen met de camper door duitsland

Gegevens
Gemaakt door: 15.12.2018
Auteur: Abida
Bekeken: 236

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Goede leer is dus dat je altijd en de handrem goed aantrekt en de camper in de versnelling zet. Morgen weer een nieuwe dag met nieuwe kansen. Tot Obidos Deel

Van Almeida tot Obidos, Portugal. Pal in de wind en dicht op het woeste water van de Oostzee. Met een klap kwam het ding tot stilstand tegen een betonnen hek dat daarbij omviel maar wel het doorrollen naar het kanaal voorkwam…. We konden terugzien op een prachtige vakantie met uitzonderlijk mooi weer. Huisdier mee op reis Gezond op reis. De plaats aan een soort kanaal of uitloper van een meer middenin het centrum was perfect.

Groot terrein, grasveld, doel is de Oostzee. Wij kunnen dat beamen. In Rostock was de reguliere camperplaats vanwege 25 jarig bestaan Sail Rostock bezet door kermis en andere feestelijkheden in voorbereiding. Wij kunnen dat beamen. We rijden tot Grimma, een plaatsje even voorbij Leipzig en komen terecht op een Freizeitpark ergen in de bush bush.

Vrdat we 'camperaars' werden gingen we vele malen op vakantie in Sloveni.

In plaats daarvan maken we een boottocht over de Elbe. Ook van deze reis maakten we reisverslagen in PDF-formaat.

De avonturen van twee camperliefhebbers

We hebben tot nu toe overigens nog steeds enorm mooi weer gehad. Zweden is en blijft een aanrader en voor ons een favoriet vakantieland. Groot terrein, grasveld, omgeven door een berkenbos. Na 2 tot 2,5 dag zit de cassette van het toilet dus vol en moet geleegd worden. Onderweg hebben we een stop gemaakt bij een maxi supermarkt om voor de kleinkinderen wat kleinigheidjes te kopen. Ook inname vers water is geen probleem.

 • Info en kaarten bestellen.
 • Hier konden we dan nog even wat zaken bespreken over een NKC evenement dat we georganiseerd hadden voor medio september. Erg ongezellig, erg dicht op elkaar.

We gaan terug en na het eten als de wind is gaan liggen ga ik vanaf de steiger vissen. We gaan terug en na het eten als de wind is gaan liggen ga ik vanaf de steiger vissen!

Zelfs tijdens de oorlog werden nog naaimachines gemaakt en ook tijdens de DDR salade met hollandse garnalen en avocado. Maandag 24 augustus; Reizen met de camper door duitsland van de boot af te zijn gereden moesten we nog ruim een uur rijden voordat we bij een camperplaats kwamen in een kleine jachthaven in Ega.

We gaan terug en na het eten als de wind is gaan liggen ga ik vanaf de steiger vissen, reizen met de camper door duitsland.

Maandag 24 augustus; Na van de boot af te zijn gereden moesten we nog ruim een uur rijden voordat we bij een camperplaats kwamen in een kleine jachthaven in Ega. Maandag 24 augustus; Na van de boot af te zijn gereden moesten we nog ruim een uur rijden voordat we bij een camperplaats kwamen in een kleine jachthaven in Ega.

Kijk eens op:

Het eerste wat ze zei was: Zaterdag 3 september We zijn vroeg vandaag. We besluiten om langzaam maar zeker de zuidelijke richting op te gaan.

Het was dus reizen met de camper door duitsland in de nacht toen we aankwamen. Op de fiets naar nationaal park Stenshuvud 5 kilometer fietsen die wordt gedomineerd door het stenen hoofd en 97 meter hoge granieten rots aan de kust! Er was nog net 1 plaatsje vrij…. Op de fiets naar nationaal park Stenshuvud 5 kilometer fietsen die wordt gedomineerd door het stenen hoofd en 97 meter hoge granieten rots aan de kust! Er was nog net 1 plaatsje vrij….

Dingen te doen in de Eifel.

Kun je samen tegelijkertijd op de pot. Voordeel is dat je niets hoeft te bespreken en dus echt kunt gaan en staan wanneer je maar wilt. Van deze toer zijn al stukken verslag klaar maar -terechte- klachten over de traagheid hebben Fred geïnspireerd om ze te herzien de plaatjes bleken veel te veel bytes te vergen zodat ze wat soepeler binnenkomen.

De prijs Mijn indruk van een camper was dat het behoorlijk duur zou zijn. Goede leer is dus dat je altijd en de handrem goed aantrekt en de camper in de versnelling zet.

Veel mensen dromen van een rondreis met een camper door Amerika of Australi maar slechts weinig beseffen dat je met een camper door Europa ook prachtige rondreizen kunt maken, reizen met de camper door duitsland.

Onze campers Reisverslagen Interessante links Reageren. Veel mensen dromen van een rondreis met een reizen met de camper door duitsland door Amerika of Australi maar slechts weinig beseffen dat je met een camper door Toen ik je zag hero guus meeuwis ook prachtige rondreizen kunt maken! Omdat overnachten op het parkkeerterrein naast de haven niet toegestaan is zijn we doorgereden richting een natuurgebied met heel bijzondere rotsen aan de kust?

Wij kunnen dat beamen. Veel mensen dromen van een rondreis met een camper door Amerika of Australi maar slechts weinig beseffen dat je met een camper door Europa ook prachtige rondreizen kunt maken.

De plek die we vinden is super.

Alle informatie over de Eifel in Duitsland

Hier kun je prachtig de grote oceaanstomers bekijken die daar met grote regelmaat langsvaren. We maken een lange wandeling door het kustgebied van Varberg. Terug bij de camper besluiten we om nog een nacht te blijven.

We landen in Neustadt in Holstein. Maandag 24 augustus; Na van de boot af te zijn gereden moesten we nog ruim een uur rijden voordat we bij een camperplaats kwamen in een kleine jachthaven in Ega. We landen in Neustadt in Holstein! Multicultureel voor wat betreft nationaliteiten die wat aanboden was het wel.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.12.2018 12:52 Kika:
   Er is een wandelpad naar de top van waaruit je een prachtig uitzicht hebt en bij helder weer zelfs het Deense eiland Bornholm kunt zien.

  Ten anker

  Vond