• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Periode in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 09.09.2018
Auteur: Maiko
Bekeken: 207

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

EN era period season spell bout. Dat geldt zowel voor de periode tot als voor de nieuwe structuurfondsperiode.

English to collect to gather to pick up to take in to cash in to cash. Dutch Tenslotte is dit wel een moeilijke periode , maar wij mogen de moed niet verliezen.

Of liever nieuwe woorden leren? EN era period season spell bout. Dutch In de periode van anderhalf jaar waarop wij onze aandacht richten, hebben drie landen het voorzitterschap bekleed, telkens in een zeer uiteenlopende stijl en vanuit zeer uiteenlopende achtergronden.

Ook de benuttingsgraad van periode in het engels MKB-garantiefaciliteit in het tijdvak tot 31 december is vrij gering. Dutch in de periode van In het Duits- Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Waarom doe je het niet allebei. Ook de benuttingsgraad van de MKB-garantiefaciliteit in het tijdvak tot 31 december is vrij gering. Living abroad Magazine Internships.

 • Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country.
 • This text offers the possibility of employing seasonal workers for a longer period in another area, after the end of the season. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

"periode" English translation

Dutch In de afgelopen periode is het asielrecht hoe langer hoe restrictiever gemaakt. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch Daarom hechten wij groot belang aan onderwijs en cultuur in de periode van de toenaderingsstrategie.

Elk tijdperk stelt zijn eigen eisen, en onze Gemeenschap is in staat geweest daaraan tegemoet te komen. Als je een punt doormidden snijdt, heb je ongeveer de grootte van dit hele ding. EN era period season spell bout. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "in de periode van" in de context.

Dutch Dat wil zeggen dat al periode in het engels op actie gerichte seminars in deze periode plaatsvinden. Dutch Dat wil zeggen dat al deze op actie gerichte seminars in deze periode plaatsvinden.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland, periode in het engels.

Ook in de database

Dutch Het gaat hier in totaal - ik noem dat nog maar even - om 13, 64 miljard ecu in de periode van tot en met Dutch Nu is het zo dat in de periode van tot 4,5 miljard euro uit de begroting van de Europese Unie naar de Balkan gevloeid is.

Ik heb de Commissie gevraagd om een lijst op te stellen met indicatieve prioriteiten voor de programmeringsfase, met het oog op de kwaliteit en de efficiëntie van de communautaire financieringen. Do you want to translate into other languages?

Dutch Tenslotte is dit wel een moeilijke periodemaar wij mogen de moed niet verliezen. Context sentences Context periode in het engels for "periode" in English These sentences come from external sources and may not be accurate, periode in het engels.

English catamenia flow full point full stop geological period menses menstruation menstruum period of time point stop time period. English catamenia flow full point full stop geological period menses menstruation menstruum period of time point stop time period.

Context sentences Context sentences for "periode" in English These sentences come from external sources and may not be accurate. Context sentences Context sentences for "periode" in English These sentences come from external sources and may not be accurate!

"periode" vertalen - Engels

Dutch Die aanbevelingen verliezen echter aan betekenis indien de economische omstandigheden in de periode van de tenuitvoerlegging afwijken van de prognoses. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "in de periode van" in de context. Dutch Slechts enkele TEN-projecten werden binnen een aanvaardbare periode verwezenlijkt. Dutch De kritische kanttekening bij deze periode is echter de kwestie Oostenrijk.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "in de periode van" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Or learning new words is more your thing. Dutch Het verslag dat wij nu bespreken gaat natuurlijk over de periode tot In onderling overleg van vertaling engels Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Or learning new words is more your thing, periode in het engels. That is true both for the period from to and for the new Periode in het engels Fund period. Dutch Het verslag dat wij nu bespreken gaat natuurlijk over de periode tot Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab. Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab.

"period" in Dutch

Dutch Er is in de voorbije periode veel gesproken over met name het om-nietprincipe. English era period season spell bout period. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "in de periode van" in de context.

Dutch Die hebben echter in deze hele periode niet geleid tot enig resultaat van betekenis. Vertalingen en voorbeelden Synoniemen. Dutch Die hebben echter in deze hele periode niet geleid tot enig resultaat van betekenis.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.09.2018 15:46 Ariaantje:
   That is true both for the period from to and for the new Structural Fund period. Dutch in de periode van In het Duits- Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden.

   16.09.2018 05:04 Walterus:
   Dutch In de periode van anderhalf jaar waarop wij onze aandacht richten, hebben drie landen het voorzitterschap bekleed, telkens in een zeer uiteenlopende stijl en vanuit zeer uiteenlopende achtergronden. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

  Ten anker

  Vond