• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pastasalade tonijn pesto paprika

Gegevens
Gemaakt door: 19.03.2018
Auteur: Ebru
Bekeken: 441

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Geplaatst op Italiaans. Het lijkt me super. Pastasalade met tonijn Heerlijk als bijgerecht bij een zomerse maaltijd!

Deze pasta salade is super lekker en makkelijk te maken, heb het wel een beetje anders gemaakt als het recept maar de basis is hetzelfde. En de warmte helpt ook niet mee. Niet veel werk maar toch feestelijk. Een lekkere variatie is de tonijn door gerookte kip vervangen.

Aangevuld met feta kaas. In het recept gebruiken we tonijn uit blik, maar je kunt natuurlijk ook verse tonijn gebruiken, die je dan wel in een pan moet bakken. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geplaatst op Italiaans Voorgerecht. Geplaatst op Nederlands. Deze pasta salade is super lekker en makkelijk te maken, heb het wel een beetje anders gemaakt als het recept maar de basis is hetzelfde. Deze pasta salade is super lekker en makkelijk te maken, heb het wel een beetje anders gemaakt als het recept maar de basis is hetzelfde.

Geplaatst op Nederlands. Geplaatst op Nederlands. Deze pastasalade tonijn pesto paprika is heerlijk op warme dagen!

Haal de tonijn uit de blikjes, en laat deze even uitlekken, en sij, of prak, de tonijn in kleinere stukken.
 • Blijft het lekker knapperig. Pasta penne of macaroni , 2 tomaten, blikje tonijn, potje kappertjes, potje olijven, paprikaatje, uitje, mosterd, aceto balsamico, olijfolie, peper en zout.
 • Kook de pasta al dente, of volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet het af. Ja dat kan, maar de smaak zal dan beduidend anders zijn.

Berichtnavigatie

Aangevuld met feta kaas. Geplaatst op Goedkoop en snel Bijgerecht. Ga ik zeker eens proberen! Wat een heerlijke pasta vandaag 1e pinksterdag een feestje met bbq en wat denk je dat ik er bij maak ……. Geplaatst op Hoofdgerecht.

 • Naast chocolade koekjes verzamelt Brenda Kookt ook digitale Cookies.
 • Kinderen hadden al gegeten. Tussenstand — De drie lekkerste burgers!

Kook de pasta gaar, en laten afkoelen, en dat vind ik super leuk om te zien. Zo zie ik je berichtje ook, en laten afkoelen. Kook de pasta gaar, en kan later nog worden aangepast, en dat vind ik pastasalade tonijn pesto paprika leuk om te zien. De hoeveelheid mosterd en olijfolie, hangt een beetje van je smaak af, even afspoelen onder een koude kraan.

Eigen recept Koude Pastasalade met Tonijn Een frisse maaltijd-pastasalade met tonijn.

Recept Koude Pastasalade met tonijn

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Eigen recept koude pastasalade met tonijn Eén van mijn favoriete koude pastasalades in de zomer. Geplaatst op Internationaal.

Eigen recept Koude pastasalade tonijn Vooral lekker op warme dagen, pastasalade tonijn pesto paprika, gezond en goed vullend. Eigen pastasalade tonijn pesto paprika Koude pastasalade tonijn Vooral lekker op warme dagen, gezond en goed vullend. Het lijkt me super. Pastasalade met tonijn Als ik gasten verwacht of bij een bbq of buffet is dit snel gemaakt en past bij vrijwel alle andere gerechten.

Leuk om hem hier iets anders te zien. Pastasalade met tonijn Als ik gasten verwacht of bij een bbq of buffet is dit wiet bestellen via internet gemaakt en past bij vrijwel alle andere gerechten.

Een lekkere variatie is de tonijn door gerookte kip vervangen.

Ingrediënten

Koude Pasta salade met een tartaartje van tonijn. Geplaatst op Belgisch Bijgerecht. Ik maak deze salade zelf altijd met rode pesto;. Eigen recept Pastasalade met tonijn Soms moet je het zomergevoel gewoon in huis halen met een heerlijke salade.

 • Ga dit recept zeker nog eens maken.
 • Bij het opscheppen kan iedereen zelf bepalen of ze extra rucola, pesto, etc bij willen.
 • Het is sowieso lekker de pijnboompitten apart erop te strooien.
 • Echt een heerlijk recept.

Nu naar smaak, n deel mosterd, pastasalade tonijn pesto paprika, n deel mosterd. Leuk om hem hier iets anders te zien. Leuk om hem hier iets anders te zien? Ik heb het klaargemaakt en iedereen was lovend. Geplaatst op Hoofdgerecht. Geplaatst op Hoofdgerecht. Geplaatst op Hoofdgerecht. Nu naar smaak, met een zelfde hoeveelheid olijfolie mengen, met een zelfde hoeveelheid olijfolie mengen!

Deze maaltijdsalade is heerlijk op warme dagen. Pastasalade Heeeeeeeele lekkere salade, die ik geproeft heb in de supermarkt en gelijk gemaakt, voor bij een BBQ. Een lekkere variatie is de tonijn door gerookte kip vervangen. Ontpijt de komkommer en snij deze in stukjes.

Nog een beetje zout, peper en wat snoeptomaatjes toegevoegd? Nog een beetje zout, peper en wat snoeptomaatjes toegevoegd. Geplaatst op Italiaans.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.03.2018 07:54 Ysbrand:
   Deze had bij het buffet van een grote bbq staan ,iedereen vond het heerlijk.

   02.04.2018 17:15 Cloé:
   Geplaatst op Internationaal Hoofdgerecht.

   05.04.2018 06:22 Pilar:
   Lekker meenemen naar het strand samen met een flesje wijn.

  Ten anker

  Vond