• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Parkeren het nationale theater den haag

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2018
Auteur: Klaasjan
Bekeken: 220

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Geschiedenis Koninklijke Schouwburg  De Koninklijke Schouwburg is oorspronkelijk als paleisje gebouwd. U betaalt het reguliere HTM tarief voor deze bus, bijvoorbeeld met uw ov-chipkaart.

U betaalt het reguliere HTM tarief voor deze bus, bijvoorbeeld met uw ov-chipkaart. Het exacte vertrek- en aankomstpunt ziet u terug op onderstaande kaart, aangegeven met de rode markering: Daarna volgt u de borden Zuiderstrandtheater. Het toneelprogramma wordt aangevuld met muziek, van opera tot theaterconcert, met voorstellingen van grote cabaretiers en met familievoorstellingen. Ook krijgt de schouwburg een toneeltoren, zodat de decors naar boven uit het zicht van het publiek weggetrokken kunnen worden.

Waar wil je heen?

De bouw werd echter niet voltooid vanwege de Franse bezetting en er waren zelfs plannen om het weer af te breken? De reden voor de verandering is een nieuwe indeling van het parkeerterrein in verband met de bouwwerkzaamheden op het naastgelegen terrein, parkeren het nationale theater den haag. Daarna volgt u de borden Zuiderstrandtheater.

Een zeer modern theater in een klassiek huis. Fietsers raden wij aan via de Houtrustweg te rijden. Een zeer modern theater in een klassiek huis.

Indien u met tramlijn 11 of 16 komt, kunt u bij halte Statenlaan overstappen op bus Ook krijgt de schouwburg een toneeltoren, zodat de decors naar boven uit het zicht van het publiek weggetrokken kunnen worden. Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement.
 • Houtrustweg WB Den Haag. Bus 22 rijdt op doordeweekse dagen 's middags niet langs het theater bijvoorbeeld rondom voorstellingen in vakanties.
 • In de jaren '20 ondergaat de schouwburg een grootscheepse verbouwing waarbij de hele binnenbouw rondom de zaal wordt gereorganiseerd.

Uitleg waardekaarten

U betaalt het reguliere HTM tarief voor deze bus, bijvoorbeeld met uw ov-chipkaart. Bus 22 rijdt op doordeweekse dagen 's middags niet langs het theater bijvoorbeeld rondom voorstellingen in vakanties. U herkent de shuttles aan de Zuiderstrandtheaterlogo's.

In het zoldertheater van de schouwburg, Het Paradijs, worden Haagse, Nederlandse en internationale theatermakers van de toekomst geprogrammeerd. Let hierop bij het plannen van uw reis. Indien u met tramlijn 11 of 16 komt, kunt u bij halte Statenlaan overstappen op bus

 • Als u met de auto naar het Zuiderstrandtheater komt, kunt u het beste navigeren op Hellingweg om bij het parkeerterrein te komen.
 • Volg de N44 richting Den Haag.

De werkzaamheden zorgen voor verkeershinder en wegafsluitingen bij Kijkduin? Plan mijn reis Gratis pendeldienst rondom voorstellingen Twee elektrische shuttles rijden rondom voorstellingen gratis in een pendeldienst van en naar het Zuiderstrandtheater. Plan mijn reis Gratis pendeldienst rondom voorstellingen Twee elektrische shuttles rijden rondom voorstellingen gratis in een pendeldienst van en naar het Zuiderstrandtheater. U passeert diverse verkeerslichten en 3 tunnels, parkeren het nationale theater den haag.

U passeert diverse verkeerslichten en 3 tunnels.

Doorgeef theaterkaartje

Een zeer modern theater in een klassiek huis. Komend vanaf Wassenaar N Als het terrein vol is, kunt u gebruik maken van parkeerplaatsen in de omliggende straten.

Daarna volgt u de borden Zuiderstrandtheater. Bus 22 rijdt op doordeweekse dagen 's middags niet langs het theater bijvoorbeeld rondom voorstellingen in vakanties.

Met de fiets naar het Zuiderstrandtheater Let op: Bij verkeerslichten rechtsaf, richting Scheveningen, aangegeven met de rode markering: U herkent de shuttles aan de Zuiderstrandtheaterlogo's, parkeren het nationale theater den haag, aangegeven met de rode markering: U herkent de shuttles aan de Zuiderstrandtheaterlogo's, aangegeven met de rode markering: U herkent de shuttles aan de Zuiderstrandtheaterlogo's.

Daarna volgt u de borden Zuiderstrandtheater.

Navigatiemenu

Geschiedenis Koninklijke Schouwburg  De Koninklijke Schouwburg is oorspronkelijk als paleisje gebouwd. Wat wil je doen? Aan het begin van de 20e eeuw wordt de schouwburg gesloten vanwege brandgevaar en zijn er stemmen in de Haagse gemeenteraad om het theater af te breken.

Deze weg gaat over in de N De fietsenstalling vindt u naast het theater.

 • Indien u met tramlijn 11 of 16 komt, kunt u bij halte Statenlaan overstappen op bus
 • Geschiedenis Koninklijke Schouwburg  De Koninklijke Schouwburg is oorspronkelijk als paleisje gebouwd.
 • Naast blijspelen werd ook het grote repertoire gespeeld, onder andere Shakespeare, Tsjechov, Ibsen, en Giraudoux.
 • Spui BM Den Haag.

Laat parkeren het nationale theater den haag waar je bent en wij vertellen welke dingen er in jouw buurt te doen zijn, parkeren het nationale theater den haag. Deze weg gaat over in de N Hier kan iedereen genieten van een mooie avond theater. Deze weg gaat over in de N Hier kan iedereen genieten van een mooie avond theater. Aan het begin van de 20e eeuw wordt de schouwburg gesloten vanwege brandgevaar en zijn er stemmen in de Haagse gemeenteraad om het theater af te breken.

Laat weten waar je bent en wij vertellen welke dingen er in jouw buurt te doen zijn. Aan het begin van de 20e eeuw wordt de schouwburg gesloten vanwege brandgevaar en zijn er stemmen in de Haagse gemeenteraad om het theater af te breken.

Kaartverkoop

Bus 22 vertrekt elk kwartier vanaf het busplatform op Den Haag Centraal Station deze bevindt zich boven, op de 1e verdieping van het station. Laat weten waar je bent en wij vertellen welke dingen er in jouw buurt te doen zijn. Het toneelaanbod varieert van klassiekers uit het wereldrepertoire tot premières van hedendaagse stukken. Openingstijden Dinsdag - Zaterdag

Bekijk de route Of bekijk alle routes. Wanneer kom je langs. Bekijk de route Of bekijk alle routes.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.03.2018 16:41 Jurie:
   Komend vanaf Utrecht A

  Ten anker

  Vond