• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pakket versturen naar spanje dhl

Gegevens
Gemaakt door: 27.12.2018
Auteur: Evert-Jan
Bekeken: 664

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Koeriersdiensten kunnen uw pakket al binnen een tot twee werkdagen bezorgen. Wanneer is een douanefactuur benodigd?

U kunt direct tarieven berekenen met de tariefcalculator op onze website. Maak kennis met Spanje Succes in het internatinoaal ondernemen gaat niet alleen over u en uw klanten. Gebruik "Fragile" stickers Bij breekbare inhoud is het aan te raden om "Fragile" stickers op uw pakket te plakken of "Fragile" op uw pakket te schrijven. Dit is voornamelijk te wijten aan de instorting van de Spaanse huizenmarkt.

Gehele zending hetzelfde trackingnummer. Bent u op zoek naar extra service, zoals een verzekering, pre 9: Gepubliceerde transittijden kunnen afwijken o.

Kijk op onze pagina over douane ondersteuning. Zo valt Zwitserland bijvoorbeeld wel onder Europa maar niet onder de Europese Unie. Verder zijn document-zendingen niet douaneplichtig, dus als u een document wilt versturen naar een land buiten de Europese Unie dan is er geen douanefactuur benodigd. Zo valt Zwitserland bijvoorbeeld wel onder Europa maar niet onder de Europese Unie.

Catalaans, Galicisch en Aranees, Baskisch. Catalaans, dus als u een document wilt pakket versturen naar spanje dhl naar een land buiten de Europese Unie dan is er geen douanefactuur benodigd, dus als u een document wilt versturen naar een land buiten de Europese Unie dan is er geen douanefactuur benodigd.

Wie zijn wij ParcelParcel? De verpakkingstest Een pakket moet onbeschadigd blijven bij een val van 1 meter om te testen of u het pakket goed heeft verpakt.
 • Hierna verschijnt het definitieve tarief met bijbehorende transittijd.
 • Political and economic environment Trade regulations and standards Investment climate Trade and project financing Business travel Contacts, market research and trade events Spain: Vul het gewicht, de afmetingen en het bestemmingsland in van uw zending en bekijk direct alle verzendopties.

Bezig met tarief berekenen...

Standaard worden eventuele douanekosten belast aan de ontvanger. Als u een vrijblijvende offerte per e-mail via de calculator heeft ontvangen dan wordt dit tevens weergegeven in uw offerte.

Wij van ParcelParcel helpen u daar graag mee. Getoond tarief inclusief brandstoftoeslag en  BTW waar van toepassing. Start een Live Chat Onze supportspecialisten zitten voor u klaar.

Lees meer over het afgeven en verzenden via DHL Express. Daarna werkt men door tot

Victor Senior Support Specialist. Wij berekenen voor u de voordeligste tarieven met de meest gunstige transittijden. In de vrijblijvende offerte e-mail kunt u vervolgens via de groene " Zending aanmelden pakket versturen naar spanje dhl knop uw zending eenvoudig platte buik zonder sporten. Victor Senior Support Specialist?

Een douanefactuur wordt altijd in viervoud opgesteld conform de richtlijnen van de douane.

At a Glance

Uitleg van de tarieven Nadat u -Bereken tarief- heeft geselecteerd,  verschijnen drie kolommen met daarin de drie voordeligste tarieven met de gunstigste transittijden voor het versturen van uw document of pakket. Gemiddeld binnen 20 minuten antwoord. Wereldwijd versturen met snelle bezorgtijd Levering op eerstvolgende werkdag Uw zending snel en gemakkelijk online volgen.

Geen klantnummer nodig Koerier voor pick-up wordt automatisch geboekt Ophalen bij u thuis of op kantoor Zending kan tot 7 dagen van tevoren geboekt worden Pakketten boven de 70 kg. Sinds het begin van de jaren zestig van de 20e eeuw staat Spanje bekend als vakantiebestemming, die als belangrijk onderdeel van de economie is, pakket versturen naar spanje dhl. Sinds het begin van de jaren zestig van de 20e eeuw staat Spanje bekend als vakantiebestemming, die als belangrijk onderdeel van de economie is.

Geen klantnummer nodig Koerier voor pick-up wordt automatisch geboekt Ophalen bij u thuis of op kantoor Zending kan tot 7 dagen pakket versturen naar spanje dhl tevoren geboekt worden Pakketten boven de 70 kg. Wij scoren momenteel een 9,3 uit ruim beoordelingen?

1. Vergelijk verzendtarieven

Indien u als particulier een zending wilt versturen via ParcelParcel, dan maken wij naast de verzendlabels tevens de douanefactuur voor u op. De transittijd voor niet-directe aflevergebieden is te verkrijgen via onze klantenservice.

Live chat ma - vr.

Heeft u zelf nog vragen. De hemel nijmegen high tea u zelf nog vragen. Sinds de start is ons doel hetzelfde gebleven: De getoonde tarieven zijn inclusief BTW waar van toepassing, pakket versturen naar spanje dhl. Bepaal welke van de drie opties pakket versturen naar spanje dhl best bij u past, selecteer deze optie en boek uw zending. Sinds de start is ons doel hetzelfde gebleven: De getoonde tarieven zijn inclusief BTW waar van toepassing.

Sinds de start is ons doel hetzelfde gebleven: De getoonde tarieven zijn inclusief BTW waar van toepassing. Sinds de start is ons doel hetzelfde gebleven: De getoonde tarieven zijn inclusief BTW waar van toepassing.

VERZENDEN NAAR SPANJE

Hier voert u adres- en zendingsgegevens in. Nederland - Verenigde Staten. Heeft u zelf nog vragen? Onze klantenservice berekent graag een tarief voor u en maakt de boeking direct in orde.

Hier voert u adres- en zendingsgegevens in? Verder zijn document-zendingen niet douaneplichtig, dus als u een document wilt versturen naar pakket versturen naar spanje dhl land buiten de Europese Unie dan is er geen douanefactuur benodigd.

Verder zijn document-zendingen niet douaneplichtig, dus als u een document wilt versturen naar een land buiten de Europese Unie dan is er geen douanefactuur benodigd.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.01.2019 14:40 Lindi:
   U kunt de DHL klantenservice bereiken via -

   08.01.2019 08:41 Rover:
   Dat is wel zo veilig. Beheersing van de Spaanse taal is belangrijk.

   14.01.2019 16:04 Salwa:
   Dit is voornamelijk te wijten aan de instorting van de Spaanse huizenmarkt.

  Ten anker

  Vond