• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pakket traceren op postcode

Gegevens
Gemaakt door: 05.12.2018
Auteur: Dineke
Bekeken: 868

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dat kan bij de webwinkel waar u de bestelling plaatst. Als u niet thuis bent proberen we het pakket eerst te bezorgen bij de buren.

Parcel Volg uw pakket Neem contact op met de DHL klantenservice of bel 43 00 zakelijk of particulier. Lukt het ook de tweede keer niet om uw pakket te bezorgen?

Wilt u een zending volgen naar het buitenland? U kunt uw keus tot Lees onze veelgestelde vragen om snel een antwoord te vinden op veelvoorkomende vragen over tracering. Dan bewaren we het voor u op een PostNL-locatie bij u in de buurt.

We komen dan de volgende werkdag nogmaals langs met uw pakket! We komen dan de volgende werkdag nogmaals langs met uw pakket. Skip to the error encountered during the form submit.

Komt het bezorgmoment u niet goed uit! U vindt die code op het verzendbewijs of bijvoorbeeld in de e-mail van de online winkel pakket traceren op postcode u een aankoop hebt gedaan.

  • Komt de bezorging niet goed uit? Ook als u een klacht heeft over de bezorging van uw pakket, kunt u ons bellen.
  • Daarna sturen we het terug naar de afzender.

Missing Resource with key: breadcrumbs_you_are_here

Zodra u een barcode heeft, kunt u de zending online volgen of met de PostNL App. Ook als u een klacht heeft over de bezorging van uw pakket, kunt u ons bellen.

Dit kan met de code op het bericht die de pakketbezorger achterlaat. Dit kan tot uiterlijk 6: Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als u uw pakket ophaalt.

  • Dit komt voor in de volgende situaties:. Wenst u meer informatie over het traceren van een expreszending met DHL?
  • Is uw pakket zoekgeraakt?

Kies kodaline all i want lyrics meaning zelf waar en wanneer u uw pakket wilt ontvangen!

Skip to the error encountered during the form submit. Vragen over het traceren van expreszendingen beantwoorden Vragen over het pakket traceren op postcode van expreszendingen beantwoorden.

Dit kan met de code op het bericht die de pakketbezorger achterlaat. Dan kunt u via de website van International Parceltracking uw zending opzoeken. Dan kunt u via de website van International Parceltracking uw zending opzoeken.

Volg uw pakket

Skip to content Skip to service links: Scheid de nummers met een komma , of regeleinde Enter. Wenst u meer informatie over het traceren van een expreszending met DHL?

Komt het bezorgmoment u niet goed uit?

Neem contact op met onze klantenservice via - 22 55 Pakket traceren op postcode voor kleine ondernemingen Oplossingen voor kleine ondernemingen Small Business Solutions? Nu traceren Java Script is vereist om de trackingsresultaten te kunnen zien, pakket traceren op postcode.

Traceren Om de actuele status van uw zending te controleren, vult u hieronder het traceernummer in. Wilt u weten of uw land van bestemming deze optie aanbiedt. Neem contact op met onze klantenservice via - 22 55 Oplossingen voor kleine ondernemingen Oplossingen voor kleine ondernemingen Small Business Solutions.

Neem contact op met onze klantenservice via - 22 55 Dit kan tot uiterlijk 6: Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als u uw pakket ophaalt, anders mogen wij het pakket niet aan u meegeven. Registreren en inloggen Registreren en inloggen.

Traceren Om de actuele status van uw zending te controleren, vult u hieronder het traceernummer in.

Dit komt voor in de volgende situaties:. Adres van pakket traceren op postcode ontvanger is in: Nu traceren Nu traceren. Kies dan zelf waar en wanneer u uw pakket wilt ontvangen. Dit kan tot uiterlijk 6: Wij mogen het pakket anders niet aan u meegeven. Zet dan de notificaties aan en u krijgt bericht zodra u de bezorging kunt wijzigen. Kies dan zelf waar en wanneer u uw pakket wilt ontvangen! Kies dan zelf waar en wanneer u uw pakket wilt ontvangen.

Weet jij het antwoord?

Kies dan zelf waar en wanneer u uw pakket wilt ontvangen. Ook geven we aan hoe laat we de zending bezorgen indien mogelijk. Zorg dat u de barcode van uw zending bij de hand heeft.

U kunt ook zelf een tijd- of plaats kiezen na de eerste keer.

We zorgen er dan voor, kunt u de zending online volgen of met de PostNL App. Wilt u weten of uw land van bestemming deze optie aanbiedt. Laat het ons weten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0