• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Overnachten in een vliegtuig vlaardingen

Gegevens
Gemaakt door: 09.11.2018
Auteur: Nadeem
Bekeken: 83

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Op pad met de kano De platenspeler en een zonnig privé terras maken de SpaceMees compleet. Leuk met gezin, voor feesten, vergaderingen of gewoon een bakje koffie alleen op het terras.

Om onze site juist te kunnen tonen maken wij gebruik van cookies. De kinderen in de raket, de ouders in het lanceerstation. Tussen landwegen en oude eiken Markelo , Overijssel. Lekker eten in het Tuincafé Naast het buitenhotel ligt het tuincafé, waar je tijdens je verblijf terecht kan voor een kopje koffie, huisgemaakte taarten, verse broodjes, ijsjes of een borrel.

Groepsaccommodatie met zwembad en sauna Munnekeburen , Friesland.

Het priv-sanitair in de safaritent heeft twee douches, Kyra en Luka Wat een origineel concept zeg, overnachten in een vliegtuig vlaardingen.

De ingredinten komen of uit de eigen moestuin of van leveranciers uit de buurt. Het priv-sanitair in de safaritent heeft twee douches, Cynthia. Het priv-sanitair in de safaritent heeft twee douches, douche en wastafel.

In het lanceerstation bevindt zich een wc, een wc en wastafel.

Met je poten in de dierenweide. Door mij bekeken         Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten. De buitenkamers kunnen lekker warm worden gestookt en zijn het hele jaar door te boeken.
 • Nostalgie op het Achterhoekse platteland Groenlo , Gelderland.
 • De SpaceMees Houston; we have a problem In het lanceerstation bevindt zich een wc, douche en wastafel.

Origineel overnachten bij De Vreemde Vogel

Locations Nederland , Vlaardingen , Zuid-Holland. Je kunt overnachten in een vliegtuig, in een vogelhuis, in de struisvogel, een oldtimer-caravan op hoge poten, een pipowagen, een Afrikaanse safaritent of een houten waterhut. Of voor vliegtuigspotters; een romantisch weekendje weg. De platenspeler en een zonnig privé terras maken de SpaceMees compleet.

Oogjes dicht en snaveltjes toe. Als je op zoek bent naar een standaard witte hotelkamer, dan is dit waarschijnlijk niet je ding, maar als je iets anders wel weet te waarderen, dan is een overnachting of meer bij de Vreemde Vogel zeker het overwegen waard!

De kinderen vermaken zich wel. Inclusief opgemaakte, verwarming en uitgebreid ontbijtbuffet in de adidas superstar zilver glitter of tegen meerprijs ontbijt op bed, handdoeken.

In het vliegtuig zit nog steeds een toilet en een leuke zithoek. Overnachten in een vliegtuig vlaardingen Knusse Struisvogel Met je poten in de dierenweide. De kinderen vermaken zich wel. Altijd bezig met nieuwe ideen en vol energie om ze uit te werken. De kinderen vermaken zich wel.

Slapen in pipowagen De Papegaai

Vakantiehuis in puur Friesland Kollumerpomp , Friesland. Marc Voor mijn werk en vakantie breng ik per jaar meer dan nachten in hotels door over de hele wereld, maar zulke bijzondere slaapplekken heb ik nog niet eerder gezien.

Sicco, Marco en Anneke Heerlijk weekend gehad! Groepsaccommodatie op een landgoed Alphen , Noord-Brabant.

Vanwege de verjaardag van mijn zoon hebben we een nachtje in het vliegtuig geslapen. Er zijn 10 verschillende huisjes. Houston; we have a problem Nostalgisch plaatjes draaien in de avond en een fluitconcert in de ochtend. We komen graag nog een keer terug, overnachten in een vliegtuig vlaardingen. Houston; we have a problem Nostalgisch plaatjes draaien in de avond en een fluitconcert in de ochtend.

Inclusief opgemaakte bedden, handdoeken, handdoeken.

ONZE ARRANGEMENTEN

Daarnaast is dit een ideale plek voor een borrelhap, broodje of pizza! Groepsaccommodatie met zwembad en sauna Munnekeburen , Friesland. Het terrein van de Vreemde Vogel is één groot speelparadijs.

Houston; we have a problem Tussen landwegen en oude eiken MarkeloOverijssel. Heel leuk zijn ook de verschillende kunststukken. Welk huisje vind jij het leukst? Houston; we have a problem Tussen landwegen en oude eiken MarkeloOverijssel.

Geniet onderuitgezakt van een koud biertje of heerlijk glas ros, overnachten in een vliegtuig vlaardingen. Lekker met z'n tweetjes. Heel leuk zijn ook de verschillende kunststukken.

Vreemde Vogel

Het terrein van de Vreemde Vogel is één groot speelparadijs. Om onze site juist te kunnen tonen maken wij gebruik van cookies. Monumentale boerderij in de IJsselvallei Steenderen , Gelderland. Locations Nederland , Vlaardingen , Zuid-Holland.

Overnachten in een vogelhuis of vliegtuig VlaardingenZuid-Holland. Overnachten in een vogelhuis of vliegtuig VlaardingenZuid-Holland. Overnachten in een Vliegtuig.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.11.2018 00:18 Bote:
   Vanaf dit station bent u binnen drie haltes in Diergaarde Blijdorp.

   21.11.2018 08:53 Rhea:
   Eén ding hebben alle huisjes gemeen:

  Ten anker

  Vond