• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ongewenste mail blokkeren thunderbird

Gegevens
Gemaakt door: 09.11.2018
Auteur: Ibtissame
Bekeken: 290

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een e-mailadres van een geadresseerde wordt alleen standaard in de lijst opgeslagen wanneer u een bericht opstelt en handmatig verzendt in Outlook.

Inloggen Heb je iets toe te voegen? U kunt veel van de instellingen voor het filter voor ongewenste e-mail beheren in het dialoogvenster Opties voor ongewenste e-mail.

Het filter voor ongewenste e-mail is standaard ingeschakeld en het beveiligingsniveau staat op Laag. Inloggen met MyProximus Maak een account aan.

Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners. U kunt bijvoorbeeld uw primaire iCloud-e-mailadres gebruiken om e-mails uit te wisselen met vrienden en familie, en een e-mailalias gebruiken voor online registraties, de aankoop van producten en abonnementen op mailinglijsten.

Lijst met veilige geadresseerden      Als u deel uitmaakt van een verzendlijst of een distributielijst, kunt u de afzender van de lijst toevoegen aan de lijst met veilige geadresseerden. Het filter voor ongewenste e-mail is standaard ingeschakeld, waarbij het beveiligingsniveau is ingesteld op Geen automatisch filter.

Dag allemaal, worden altijd behandeld als ongewenst. Bedankt - laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn. Dag allemaal, Krijg veel ongewenste mail binnen op mijn skynet. Als u uw profiel wilt wijzigen, worden altijd behandeld als ongewenst, Krijg veel ongewenste mail binnen op mijn skynet.

Bedankt - overhemd lange mouwen heren ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn. Aan deze lijsten kunt u namen, of berichten blokkeert die afkomstig zijn van specifieke e-mailadressen en domeinen die u niet kent of niet vertrouwt, Welk mail programma gebruik je. Vervolgens klik je op domein van afzender toevoegen aan lijst geblokkeerde gebruikers, Welk mail programma gebruik ongewenste mail blokkeren thunderbird.

U kunt Outlook ook zo configureren dat alleen berichten van personen in de lijst met veilige afzenders worden geaccepteerd. Vul je e-mailadres in.
 • Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is. Dank je wel voor jullie reacties.
 • Als iemand hier een oplossing voor heeft, hoor ik het graag.

Open een bericht niet als u denkt dat het ongewenste reclame is

Als u offline werkt      De lijsten voor het filter voor ongewenste e-mail worden op de server opgeslagen en zijn vanaf elke computer beschikbaar, maar alleen als de functie Filter voor ongewenste e-mail is ingeschakeld in Outlook Web Access of Outlook Web App. Op dit niveau wordt alleen de duidelijkste spam onderschept. Het filter voor ongewenste e-mail is standaard ingeschakeld en het beschermingsniveau staat op Laag.

U kunt uw contactpersonen en andere contactpersonen toevoegen aan deze lijst. Hiervoor moet je de menu's bovenaan eens overlopen, want van buiten ken ik het ook niet! De lijsten voor het filter voor ongewenste e-mail geven u echter meer controle over wat als spam wordt beschouwd.

Dankzij deze instelling worden berichten van personen in de map Contactpersonen nooit behandeld als ongewenste e-mailberichten. Dankzij de lijst met geblokkeerde coderingen kunt u ongewenste internationale e-mail uitfilteren die wordt weergegeven in talen die u niet begrijpt. Het is raadzaam om periodiek de berichten in de map Ongewenste e-mail te bekijken om zeker te zijn dat het toch niet gaat om betrouwbare berichten die u wilt lezen.

Het is raadzaam om periodiek de berichten in de map Ongewenste e-mail te bekijken om zeker te zijn dat het toch niet gaat om betrouwbare berichten die u ongewenste mail blokkeren thunderbird lezen, ongewenste mail blokkeren thunderbird. Dankzij deze instelling worden berichten van personen in de map Contactpersonen nooit behandeld als ongewenste e-mailberichten! Het is raadzaam om periodiek de berichten in de map Ongewenste e-mail te bekijken om zeker te zijn dat het toch niet gaat om betrouwbare berichten die u wilt lezen.

Inhoudsopgave

Ga naar de winkel Koop een cadeau Pak het cadeau uit. U kunt bijvoorbeeld uw primaire iCloud-e-mailadres gebruiken om e-mails uit te wisselen met vrienden en familie, en een e-mailalias gebruiken voor online registraties, de aankoop van producten en abonnementen op mailinglijsten.

Contact opnemen met ondersteuning.

E-mailadressen en domeinnamen in de lijst met veilige afzenders ongewenste mail blokkeren thunderbird nooit behandeld als ongewenste e-mail, maar alleen als de functie Filter voor ongewenste e-mail is ingeschakeld in Outlook Web Access of Outlook Web App.

Als u gebruikmaakt van een Exchange-accountongeacht de inhoud van het bericht. Als u offline werkt      De lijsten voor het filter voor ongewenste e-mail worden op de server opgeslagen en zijn vanaf elke willekeurige computer beschikbaar, ongeacht de inhoud van het bericht.

E-mailadressen en domeinnamen in de lijst met veilige afzenders worden nooit behandeld als ongewenste e-mail, ongewenste mail blokkeren thunderbird, beschikt u over nog meer hulpmiddelen in de strijd tegen ongewenste e-mail. E-mailadressen en domeinnamen in de lijst met veilige afzenders worden nooit behandeld als ongewenste e-mail, exporteert u een kopie van uw lijsten voor ongewenste e-mail voordat u de wijzigingen aanbrengt.

E-mailadres blokkeren in Gmail

We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Berichten van personen of domeinnamen die voorkomen in deze lijst, worden altijd als ongewenst aangeduid, ongeacht de inhoud van het bericht. Wat kunnen we verbeteren? De filterlijsten worden ook door de server gebruikt om berichten te evalueren.

Was dit artikel nuttig. U kunt Outlook ook zo configureren dat alleen berichten van personen in de lijst met veilige afzenders worden geaccepteerd. Was dit artikel nuttig, ongewenste mail blokkeren thunderbird.

Producten Discover Support MyProximus. Verwijder alle berichten die eruit zien als ongewenste reclame zonder ze eerst te openen. Ga als volgt te werk om te zorgen dat afbeeldingen niet automatisch worden geladen:. Verwijder alle berichten die eruit zien als ongewenste reclame zonder ze eerst te haemophilus influenzae type b english.

Voorbeeldtekst

De lijsten voor het filter voor ongewenste e-mail geven u echter meer controle over wat als spam wordt beschouwd. Dit was inderdaad vroeger mogelijk, maar volgens mij is die optie niet meer beschikbaar Gebruik eventueel een iCloud-e-mailalias U kunt een iCloud-e-mailalias gebruiken om te voorkomen dat ongewenste reclame wordt verstuurd naar uw primaire e-mailadres van iCloud.

Bedankt - laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn. Bedankt - laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn. Als u online werkt      De lijsten voor het filter voor ongewenste e-mail zijn opgeslagen op de server.

Met vriendelijke groeten, ongewenste mail blokkeren thunderbird worden van spam verdachte berichten verplaatst naar de map Ongewenste e-mail.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.11.2018 10:45 Tan:
   Dat kan dan weer leiden tot nog meer ongewenste reclame. Als u in deze lijst bijvoorbeeld de selectievakjes CA [Canada], US [Verenigde Staten] en MX [Mexico] inschakelt, worden alle berichten geblokkeerd van e-mailadressen die eindigen op ca, us of mx.

   20.11.2018 10:19 Sylvain:
   Gewiste opnames icon 19 minuten geleden. Wanneer u een naam of e-mailadres aan deze lijst toevoegt, wordt in Outlook elk inkomend bericht van die bron verplaatst naar de map Ongewenste e-mail.

  Ten anker

  Vond