• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Nieuwe koelkast slaat niet af

Gegevens
Gemaakt door: 02.01.2019
Auteur: Everhard
Bekeken: 563

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ga naar pagina 1 2    Volgende. Moter leek niet meer te werken terwijl hij het licht binnen het nog wel deed. Zou ik die voeler moeten kunnen zien als ik de bovenkant eraf haal?

Als je iets kantelt, wacht dan enkele uren, alvorens de stroom aan te sluiten. Kan het aan de thermostaat liggen of iets anders dan de compressor? Dit is een LED-lampje dat aangeeft heo houd het is. Ook de bosch service dienst raadt het af. Koelsysteem bijvullen is meestal niet te doen, eerst moet namelijk het lek gevonden worden en te repareren zijn, dat lukt vrijwel nooit, daarnaast is het een dure ingreep die normaal gesproken niet lonend is.

Hangt er steeds aan. Hangt er steeds aan. Het kan komen door ijsvorming in de buurt van de thermostaat. Hangt er steeds aan.

Als u het voor elkaar krijgt om de foto's op dit forum te zetten kan het zijn dat u nuttige tips krijgt van andere heren hier. Als iemand mij wat tips zou kunnen geven omtrent deze storing, zal ik daar zeer mee geholpen zijn. Ik ben nu de juiste temperaturen aan het meten in de verschillende zones maar zit er mee wat kan ik eraan doen al de compressor de een keer wel en dan weer niet draait maar bromt?

Weet iemand een tip waardoor we ze op afstand kunnen houden? Van Geenen , Gepost maandag 13 december De locatie van de koelkast De locatie van de koelkast kan leiden tot problemen.

Zoek dan naar een andere 2e hands. Of heb je een paar rij lessen nodig. Maar dat geldt voor het koude deel van de koelkast, de binnenzijde van de koeler dus. Het probleem ligt niet aan de thermostaat kijk maar eens of hij bij de voeler op de achterplaat nieuwe koelkast slaat niet af zal wel niet koud genoeg worden daar een imitatie thermostaat maakt niet veel uit als hij de zelfde waarde heeft kost ook hoeveel drinken op een dag meer dan ongeveer 10 euro repareer al 40 jaar koelkasten, nieuwe koelkast slaat niet af.

Maar dat geldt voor het koude deel van de koelkast, de binnenzijde van de koeler dus.

Zelf je koelkast repareren

Het ding heeft een paar jaar geen dienst gedaan, dat is het enige dat ik weet… Zou er iets vast zitten? Vriendelijke groet Shaik Willy , Als er een koelgas probleem zou zijn zou ik meer verwachten dat de koelkast te weinig koelt maar het is juist andersom.

Verder wil ik graag hetvolgende van je weten:

Printplaat aan de voorkant van de koelkast. FredGepost zaterdag 28 februari Zo kun je de koelvloeistof zelf bijvullen en een thermostaat kun je ook zelf vervangen. Printplaat aan de voorkant van de koelkast.

Klusadvies: Koelkast slaat niet meer af en bevriest.

De vent draait maar de compressor slaat niet in. Simon , Mijn Amerikaanse koelkast van het merk whirlpool lekt water. Wirlpool koelkast slaat niet af wel aan!

Er zal zich bovendien een flinke ijslaag gaan vormen in uw koelkast. En dat houd in dat ik dan dus een nieuwe koelkast slaat niet af thermostaat heb. Bosch vries-koelkast slaat niet af. Bosch vries-koelkast slaat niet af.

Grt wout MartinHoe kun je voedsel koelen in de zomer, dat wil zeggen circa 10cm voor de deur sluit en dat is goed waarneembaar?

Klusadvies: Wirlpool koelkast slaat niet af wel aan!

Kun je wachten tot hij eens aanslaat, of het licht aandoen in de keuken Mag mijn huurbaas de woning incl mijn inboedel fotograferen bij het verkopen van de woning? Dat heeft even tijd nodig om weer weg te stromen. Als je een koelkast verplaatst, kan de compressor cilinder gevuld worden met olie.

Johan van Oudshoorn. Johan van Oudshoorn. Johan van Oudshoorn .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   05.01.2019 21:13 Mansour:
   Is het toevallig niet iets heel anders?

  Ten anker

  Vond